Bahçelievler Baymak Servisi

Paylaş
sözlükteki yorumlara ve kıvanç diye ağlayan kızlara dayanamayıp bir izleyeyim dedim veee kıvanç olmuş hakkaten. her bir anlamda yani.. bir de karakter olarak kuzey'in sert erkek halleri fenaa.. cemre'ye asılan adama bakışlar neydi öyle? o salak abisi de takılsın yavşak yavşak.
ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan ama bunu ilk bölüm olmasına borçlu olan dizidir. karakterlerin tanıtımı, dizi senaryosunun taslak halinde seyirciye sevdirilmesi vb. amacıyla karakterler ve konu hakkında birçok şey öğrendik. bu sebeple sevdik diziyi.
Bahçelievler Baymak Servisi
lütfen eğri oturup doğru konuşalım. kuzey güney de türk dizisi nihayetinde. her hafta 2 saatlik bölüm yayınlanacak, hikaye uzatılacak, olayların yoğunluğu azalacak, kanal d ve ay yapım para kazanacak. yaprak dökümünü hatırlatırım. o kadar güzel ve yalın hikayeyi utanmadan 4 sezona yaymışlardı. son sezon ali rıza bey artık ayıp olmasın bari felç geçireyim de dilsiz kalayım demişti utanmıştı izleyiciden. yapımcıda ve yayıncıda mantık bu olduğu sürece türk dizileri böyle olur, halk da bunu izler.
Firma Rehberi

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder