Başakşehir Baymak Servisi

Paylaş
şaftı kaymış, klitli diferansiyeli arıza vermiş türk orta sınıf ailesinin patolojik yaşantılarını izleyebilmemiz için çekilmiş yepyeni bir dizi. meslek gereği dürtüsel çocuklarını başedemeyip ateşe atan, evlat ayıran, birini melek diğerini şeytan ilan eden benzer aileleri çok gördüm, ama bakalım bu ailemiz rating uğruna sevgili kuzeyciğe daha neler yapacak ya da kuzeyimiz aldığı maphushane kültürüyle dürtüselliğini birleştirip itilmişliğinin, anlaşılmamışlığının intikamını önce ailesinden sonra da çevresinden ve dünyadan nasıl alacak, hepsini göreceğiz.
Başakşehir Baymak Servisi
bana ilk bölümde anlatılacaklarının hepsi anlatılıp bitmiş gibi gelen dizi. ilk bölümün sonu bağlansaydı güzel bir film olurdu milyonlarca insan da gider izlerdi. trailer'ına kıvanç tatlıtuğ'un six pack'ini koysan kız meslek liselerinden katar katar otobüs kaldırırlardı o filme. bundan sonra ne anlatacaklarını merak ediyorum ama güney isimli abi belki itü'de okumuş ama biraz kendini dışarıdan bitirmiş gibi geldi bana.
Firma Rehberi

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder