Paylaş

"Balinaların günlük 1,500 ton su yuttuklarını ve bu suyun tekrar bir kısmının geri aldığı yere verdiklerini,"
" " Devamını oku

İzmir Seri Katili Sonunda Yakalandı 28 Nisan 2010

Paylaş

Gündemi Meşgul eden İzmirin son günlerde çok konuşulan seri katili sonunda emniyet güçlerince yakalandı 28 Nisan 2010.İzmir’de 3 gecede 3 kişiyi 7,65 milimetre silahla öldüren seri katil bu sabah erken saatlerde Muğla’nın Bodrum ilçesinde yakalandı.İzmir’deki cinayetlerle ilgili Bodrum’da gözaltına alınan zanlının Mardin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki H.A. olduğu ve cinayetlerde kullanılan silah ile maktullere ait bazı eşyanın da zanlıda ele geçirildiği öğrenildi.
İşte ilk görüntüleri
İzmir’de üst üste üç gecede 3 kişinin öldürülmesi olayının faili olduğu ileri sürülen ’seri katil’ şüphelisi bugün saat 05.30′da Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yakalandı. Şüpheli H.A.’nın yurt dışına kaçmayı planladığı ortaya çıktı.

konu:

"İzmir Seri Katili Sonunda Yakalandı 28 Nisan 2010"
- İzmir Seri Katili Sonunda Yakalandı 28 Nisan 2010 « FarFara – Canlı Bilgi Merkezi (Google Sidewiki'de görüntüle)

"İzmir Seri Katili Sonunda Yakalandı 28 Nisan 2010" Devamını oku

eBoostr 3.0.1.498 + Crack

Paylaş
Windows Vista'da bulunan ReadyBoost teknolojisini Windows XP (2000, 2003) işletim sistemlerinde kullanmanızı sağlayan bir yazılım.

Bilgisayarınızdaki bellek (RAM) yetmediği an, sistem sabit diski bir tampon bellek olarak kullanıp bellekteki dosyaları oraya yazar. Daha sonra bunlara ihtiyaç duyduğunda bunları sabit disk üzerinden çağırır. Fakat sabit disk bir bellek gibi hızlı olmadığından dosya alışverişi sırasında bir yavaşlık oluşur. Eğer bilgisayarın belleğini arttıramıyorsanız bu yeni teknoloji sayesinde USB bellekleri bir sanal önbellek (tampon) olarak kullanabilirsiniz. USB belleklerin hızı sabit disklerden daha hızlı olduğu için tampon bellek görevi sırasında daha hızlı alışveriş sağlanır.

Önyükleme için USB flaş disk, flaş hafıza kartları (SD, CF, MMC gibi) çalışır. Rastgele okuma hızını 5 katına kadar çıkartabilir. Yüklü program sayısına göre 1-2 GB boyutunda önbellek dosyası oluşturmanız sistem açısından daha sağlıklı olur. NTFS dosya sistemlerinde 4 GB'den fazla önbellek oluşturulamaz.

Programa sonradan yeni bir önbellek cihazı bağlayabilirsiniz. Örneğin; ikinci bir sabit diskiniz varsa onu da atayabilirsiniz. Fakat sabit diskin okuma hızı belleğe (RAM) göre daha yavaştır. Program içinden 'ayrı tutulacak listesi' oluşturabilirsiniz. Bu sayede eBoostr tarafından belleğe alınmayacak dosyaları seçebilirsiniz.

Eğer özellikle dizüstü bilgisayara bellek takamıyorsanız, program ve flaş diskler sayesinde daha kolay sanal bellek yükseltebilirsiniz. Crack mevcuttur.

Boyut: 4,80 MB

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
"eBoostr 3.0.1.498 + Crack" Devamını oku

2010 Nisan PageRank Güncellemeleri Başladı!

Paylaş
Merhaba arkadaşlar;
Öncellikle güncellemeler Türkiye saatine göre  10:00 da başladı biz dün gece saatlerinde olmasını beklerken bugün sabah saatlerinde başladı.Güncellemenin hepinize hayırlı olması dileğiyle yorum olarak düşüncelerinizi ve sitelerinizin değişen veya değişmeyen pageranklarını belirtirseniz sevinirim.

Bu yazının asıl kaynağı için tıklayınız
"2010 Nisan PageRank Güncellemeleri Başladı!" Devamını oku