Vestel’den bir ilk: I Can Football

Paylaş
http://www.linklup.com/wp-content/uploads/2008/05/icanfootball.jpg
Teknolojinin Türkçesini dünyaya sunan Vestel, futbol temalı bilgisayar oyunlarının tutkunlarına benzersiz bir oyun sunuyor. Dünyada ilk kez internet üzerinden 11 x 11 futbol maçı yapma imkânı veren “I Can Football”, 1 Nisan itibarı ile BETA versiyonuyla www.icanfootball.com adresinde futbol ve oyun tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Vestel’in futbolseverlere armağanı “I Can Football”, Sobee Yazılım ve dünyaca ünlü oyun yazarı Mevlüt Dinç’in önderliğinde yaratıldı. Yazılım ve altyapı çalışmaları tamamen yerli yetenek ve emekle tamamlanan “I can football”, 22 futbolseverin internet üzerinden online futbol oynayabilmesine imkân vermesi bakımından dünyada bir ilke imza atıyor. Oyuncular, dilerlerse daha az kişilik takımlarla sahaya çıkarak takımın geri kalan üyelerinin bilgisayar tarafından kontrol edilmesini de sağlayabiliyor.

Mevlüt Dinç ve Sobee hakkında
Oyun pazarına 1983 yılında İngiltere’de giren Mevlüt Dinç, Türkiye’deki oyunseverlerin de çok yakından tanıdığı Enduro Racer, Last Ninja 2, First Samurai ve Street Racer gibi oyunların yazarı ve yapımcısıdır. Bu oyunlarla çok sayıda ödül alan Dinç, 15 yıl İngiltere’de oyun sektöründe hizmet verdikten sonra Türkiye’ye dönerek 2000 yılında Sobee Yazılım’ı kurdu. Türkiye’nin ilk MMORPG oyunu İstanbul Kıyamet Vakti’nin de yaratıcısı olan Sobee, oyun geliştirmenin yanısıra üç boyutlu gerçekçi ortamların modellenmesi ve simülasyonu üzerinde de önemli çalışmalar yürütüyor. Vestel’in sponsorluğunda 2006 yılı sonunda tüm dünyada oyun tutkunlarıyla buluşan Kabus 22 de, Mevlüt Dinç’in desteğiyle geliştirildi.

I Can Football hileleri , I Can Football cheat

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 9 Ocak 2010 günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : . Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder