GS evinde kral, FB dışarıda sıkıntılı

Paylaş

Galatasaray bu sezon ligde evinde hiç kaybetmedi, pazar günkü rakibi Fenerbahçe ise deplasmanda zorlanıyor.


Turkcell Süper Lig'de 28 Mart Pazar günü ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlamaya hazırlanan Galatasaray, bu sezon Ali Sami Yen Stadı'nda başarılı bir performans sergiliyor.

Bu sezon Mecidiyeköy'de 12 lig maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, bunların dokuzunu kazandı, üçünde berabere kaldı ve rakiplerine boyun eğmedi.

Ali Sami Yen Stadı'nda rakiplerine toplam 29 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise dokuz gol gördü. Evindeki bütün lig maçlarında gol atan Galatasaray beş maçı gol yemeden bitirdi.        

Ligde bu sezonki beş yenilgisini de deplasman maçlarında alan Galatasaray, iç saha puan cetvelinde liderlik koltuğunda oturuyor.   

En golcüsü Kewell yok

Mecidiyeköy'deki son dört lig maçını kazanan Galatasaray'ın iç sahadaki 29 golüne dokuz ayrı futbolcu imza koydu.

Uzun süreli sakatlığı nedeniyle derbide de forma giyemeyecek olan Harry Kewell yedi golle iç sahada en golcü isim olarak dikkati çekerken, Milan Baros altı, Arda Turan ve Abdul Kader Keita üçer, devre arasında gönderilen Shabani Nonda ile Mustafa Sarp ve Jo ikişer, Elano Blumer ve Servet Çetin de birer kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'ın iç sahadaki diğer iki golünü ise Denizlisporlu Burak ile Kayserisporlu Makukula kendi kalelerine attı.

Fenerbahçe deplasmanda zorlanıyor

Fenerbahçe, bu sezon rakip sahadaki lig maçlarında galip gelmekte oldukça zorlanıyor.

Bu sezon Kadıköy dışında 13 lig maçına çıkan Fenerbahçe, bunlardan sadece altısını kazanırken, üç kez berabere kaldı ve dört maçta da rakiplerine yenildi.

Deplasmanda 20 gol atan sarı-lacivertli ekip, kalesinde ise 15 gol gördü.

Dış saha puan cetvelinde dördüncü sırada yer alan ve rakip sahadaki 13 lig maçından 11'inde gol atan Fenerbahçe buna karşın kalesini ise sadece dört maçta gole kapatabildi.        

En golcüsü Semih

31 Ocak'taki 5-1'lik Sivasspor galibiyetinin ardından deplasmandaki son üç lig maçını kazanamayan Fenerbahçe'nin rakip sahalardaki 20 golünü dokuz ayrı futbolcu attı.   

Semih Şentürk beş golle ön plana çıkarken, Güiza üç, Gökhan Gönül, Alex, Cristian, Uğur Boral ve devre arasında takımdan ayrılan Kazım ikişer, Diego Lugano ile Gökhan Ünal birer gol kaydetti.


gs fb maçını izle, gs fb lig tv den izle, gs fb donmadan izle, gs fb macını donmadan izle, gs fb canli izle, gs fb dsmarttan izle, gs fb dsmart izle, gs fb lig tv den izle, gs fb justin tv izle, gs fb justin tv den izle, gs fb justin tv izle, gs fb macının özetini izle, gs fb mac özetini izle, gs fb dsmart mac özetini izle, gs fb lig tv mac özetini izle, gs fb macını canlı canlı izle, 

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 25 Mart 2010 günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,,,,,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder