Metamod ve AMX Mod Kurulumu

Paylaş
İlk olarak http://www.amxmodx.org/downloads.php adresine girip "AMX Mod X Full Installer" kısmından en son sürümü indirelim(Şuan için en güncel olanı 1.8.0). Kurulum dosyasını çalıştırıp aşamaları geçtikten sonra amx kurulum dosyalarını seçtiğiniz dizine çıkarmış olacaktır. Eğer çıkarma sizhirbazının son aşamasında "Run AMX Mod X Installer" seçiliyse asıl kurulum sihirbazımız kurulum bittikten sonra çalışacaktır("Run AMX Mod X Installer" standart olarak seçili olur). Eğer çalışmazsa kurulumda seçtiğiniz dizine gidip "Installer.exe" yi çalıştırın.
İlk olarak karşınıza kuruluma hoşgeldiniz ekranı çıkıcak. Next diyoruz ikinci aşamaya geçiyoruz. ikinci aşamadada lisans sözleşmesini iyice okuduktan sonra kabul ediyorum( I accept the terms in the license Agreement) diyoruz ve tekrar next diyoruz. Bu aşamada kurulum metotları çıkıyor karşımıza eğer local kurulum yapacaksak "Select Mod Directory" seçeneğini seçiyoruz ve next diyoruz. Açı*** pencereden half-life ın kurulu olduğu dizinden cstrike klasörünü seçiyoruz "Custom Game Addon" seçeneği none olarak kalsın ve ok diyoruz ve sihirbaz dosyaları otomatik olarak çıkartacak ve ayarlamarı yapacak işlem bittikten sonra finish diyoruz ve amxx modmuz kurulmuş oluyor.


Saygılarımla...

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 19 Mayıs 2010 günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder