Models ve Map Nasıl Yüklenir

Paylaş
Ne olursa olsun orjinal gorunumle oynamaya özen gösterin,ancak sürekli aynı şeyleri görmekten sıkıldıysanız biraz değişiklik yapabilirsiniz

ArkadaşLar herhangi bir cs paylaşım sitesinden (örn: www.fpsbanana.com) Model,Skinler ve Maplar indiriyorsunuz Ama Nereye Atılacağını bilmiyorsunuz. Hemen CS'yi Yüklediğiniz Dizine Giriniz. Örn: C:/SIERRA veya C:/Program Files/Valve Gibi..

Hl.exe'nin Bulunduğu Ana Dizinimize girdikten Sonra Yapılacakları Aşağıda SıraLıyorum...

1 - Eğer Model Yükleyecekseniz yani Uzantısı *.mdl olacaktır. .../cstrike/models/ dizininin içerisine Atacaksınız. içerisinden Büyük ihtimalle ses dosyaları çıkar onlar *.WaV olurlar silahsa .../sound/weapons/ oyuncu sesi ise .../sound/player/ içerisine atabilirsiniz. İçinden *.SPR uzantılı dosya çıkarsa onuda ../cstrike/sprites/ içine atınız.

2- Eğer Map(harita) indirdiyseniz. haritilar *.BSP olurlar. Harita Dosyasını .../cstrike/maps/ içine atıverin. Bazen haritaların içinden *.tga , *.bmp , *.pcx gibi dosyalar çıkabilir bunlarıda .../cstrike/gfx/env/ klasörüne atıverin

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 19 Mayıs 2010 günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,,,,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

2 yorum:

Nickname dedi ki...

sagol kardes bilmeyenler için iyi

de_tuscan mapini indir « Counter Strike | sXe Injected | Cs Steam | Online Oyun dedi ki...

[...] Kurulucagini http://steamcs.wordpress.com/2010/05/19/models-ve-map-nasil-yuklenir/ burdan [...]

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder