Msn Hata Kodu:80048820 "Tarihi Düzeltmeden" Çözmek!

Paylaş

Bazı programların aktivasyon süresi dolduğunda tarihi geri almamız sorunu çözmekte. Mesela şuan win7 ve avira antivir'in süresi bitmiş durumda ancak tarihi 2004'e aldığımdan her ikiside tıkırında çalışıyorlar. Şimdi biliyorsunuz ki tarih yanlış olunca Msn üstteki hata kodunu veriyor. İnternette bu hata kodunun çözümünü araştırdığımızda tarih değiştirmeden nasıl yapabiliriz hiçbir bilgi yok. Önceden photoshop için kullandığım bir yöntem geldi aklıma, denedim ve gayet olumlu sonuç aldım. Şimdi sizinle bu yöntemi paylaşıyorum.

Öncelikle "RunAsDate" isimli programı buradan(prog.ın kendi sitesi) indiriyoruz. Browse'ye tıklayarak Application to Run bölümüne Msn'imizi ekliyoruz (kısayolunu değil!). Date/Time kısmını günün tarihine ayarlıyoruz. Parameters kısmı boş kalsın. Run dediğimizde Msn'imiz bu günün tarihinde çalışacağından yukarıdaki hatayı vermeyecektir. İsterseniz msn.exe yazıp Create Desktop Shortcut yapalım ve her msn açmak için aynı işlemi yapmak zorunda kalmayalım.

Bu işlemlerden sonra msn'e gayet rahat bir şekilde girebileceğiz. Programı silmeyelim, çünkü diyelim biz bu işlemi 24Haziran2010'da yaptıysak Temmuz ayında yukarıdaki hata çıkabilir. O zaman aynı işlemleri temmuz ayı için yaparız ve sorunu çözeriz.

kaynak

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 24 Haziran 2010 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder