Anadolu Sigorta Reklamı - Atatürk ve çiftçi

Paylaş
Anadolu Sigorta kuruluşunun 85. yıldönümü için İş Bankası'nda yaptığı gibi "Atatürk'lü reklam" stratejisi uyguladı.. 1924'te yaşanan Erzurum Depremi'ni konu edinen reklamda Atatürk'ün Anadolu Sigorta'nın kuruluşuna öncülük ettiği vurgulanıyor

"Anadolu Sigorta Reklamı - Atatürk ve çiftçi" Devamını oku

Tripkolic Resimleri

Paylaş
Tripkolic fotograflari tripkolic resimleri ,tripkolik
tripkolic konserleri tripkolic resimleri ,tripkolik
tripkolic sarkilari tripkolic resimleri ,tripkolik
tripkolic resimleri tripkolic resimleri ,tripkolik
tripkolic tripkolic resimleri ,tripkolik
tripkolik tripkolic resimleri ,tripkolik
tripkoliksarkilari tripkolic resimleri ,tripkolik
"Tripkolic Resimleri" Devamını oku

GS evinde kral, FB dışarıda sıkıntılı

Paylaş

Galatasaray bu sezon ligde evinde hiç kaybetmedi, pazar günkü rakibi Fenerbahçe ise deplasmanda zorlanıyor.


Turkcell Süper Lig'de 28 Mart Pazar günü ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlamaya hazırlanan Galatasaray, bu sezon Ali Sami Yen Stadı'nda başarılı bir performans sergiliyor.

Bu sezon Mecidiyeköy'de 12 lig maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, bunların dokuzunu kazandı, üçünde berabere kaldı ve rakiplerine boyun eğmedi.

Ali Sami Yen Stadı'nda rakiplerine toplam 29 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise dokuz gol gördü. Evindeki bütün lig maçlarında gol atan Galatasaray beş maçı gol yemeden bitirdi.        

Ligde bu sezonki beş yenilgisini de deplasman maçlarında alan Galatasaray, iç saha puan cetvelinde liderlik koltuğunda oturuyor.   

En golcüsü Kewell yok

Mecidiyeköy'deki son dört lig maçını kazanan Galatasaray'ın iç sahadaki 29 golüne dokuz ayrı futbolcu imza koydu.

Uzun süreli sakatlığı nedeniyle derbide de forma giyemeyecek olan Harry Kewell yedi golle iç sahada en golcü isim olarak dikkati çekerken, Milan Baros altı, Arda Turan ve Abdul Kader Keita üçer, devre arasında gönderilen Shabani Nonda ile Mustafa Sarp ve Jo ikişer, Elano Blumer ve Servet Çetin de birer kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'ın iç sahadaki diğer iki golünü ise Denizlisporlu Burak ile Kayserisporlu Makukula kendi kalelerine attı.

Fenerbahçe deplasmanda zorlanıyor

Fenerbahçe, bu sezon rakip sahadaki lig maçlarında galip gelmekte oldukça zorlanıyor.

Bu sezon Kadıköy dışında 13 lig maçına çıkan Fenerbahçe, bunlardan sadece altısını kazanırken, üç kez berabere kaldı ve dört maçta da rakiplerine yenildi.

Deplasmanda 20 gol atan sarı-lacivertli ekip, kalesinde ise 15 gol gördü.

Dış saha puan cetvelinde dördüncü sırada yer alan ve rakip sahadaki 13 lig maçından 11'inde gol atan Fenerbahçe buna karşın kalesini ise sadece dört maçta gole kapatabildi.        

En golcüsü Semih

31 Ocak'taki 5-1'lik Sivasspor galibiyetinin ardından deplasmandaki son üç lig maçını kazanamayan Fenerbahçe'nin rakip sahalardaki 20 golünü dokuz ayrı futbolcu attı.   

Semih Şentürk beş golle ön plana çıkarken, Güiza üç, Gökhan Gönül, Alex, Cristian, Uğur Boral ve devre arasında takımdan ayrılan Kazım ikişer, Diego Lugano ile Gökhan Ünal birer gol kaydetti.


gs fb maçını izle, gs fb lig tv den izle, gs fb donmadan izle, gs fb macını donmadan izle, gs fb canli izle, gs fb dsmarttan izle, gs fb dsmart izle, gs fb lig tv den izle, gs fb justin tv izle, gs fb justin tv den izle, gs fb justin tv izle, gs fb macının özetini izle, gs fb mac özetini izle, gs fb dsmart mac özetini izle, gs fb lig tv mac özetini izle, gs fb macını canlı canlı izle, 
"GS evinde kral, FB dışarıda sıkıntılı" Devamını oku

Wordpress Iva Temasıdır

Paylaş

  • Yorumları cevaplama özelliği var.
  • Admin yorumları vurgulu biçimde.
  • Yorumlar bölümü tüm wordpress sürümleri için ayrıntılı olarak tasarlanmıştır.
  • Tema yönetim paneli bulunmaktadır. Tema üzerindeki bazı bölümleri tema panelinden düzenleyebiliyorsunuz.
  • Tasarım için standart CSS ve XHTML kodları kullanılmıştır.
  • Bileşenleri (Widget) destekliyor.
"Wordpress Iva Temasıdır" Devamını oku

sXe Injected 8.8 Yeni !

Paylaş
sXe .
(!) Yeni Steam doğrulaması
(!) Yeni hileler engellendi
(+) ScreenShots
Önemli: Bu yeni sürümde bağlantı doğrulama sistemi değiştiği için daha öncekisXe Injected sürümü kullanan sunuculara bağlanamıyacaklardır.
http://sxe-anticheat.org/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/default.gif indir -> sXe Injected 8.8
"sXe Injected 8.8 Yeni !" Devamını oku

Çok Filim Hareketler Bunlar

Paylaş
Çok Film hareketler bunlar 26 martta sinemalarda olacak.Daha önce youtube kaynaklı yayınlamış olduğumuz Tanıtım fragmanını izleyemeyenler içni Dailymotion kaynaklı yayınlıyoruz.
Çok Filim Hareketler Bunlar Tanıtım Fragmanı izle



Çok Filim Hareketler Bunlar full , Çok Filim Hareketler Bunlar full indir , Çok Filim Hareketler Bunlar full izle , Çok Filim Hareketler Bunlar full bedava indir , Çok Filim Hareketler Bunlar indirmeden izle , Çok Filim Hareketler Bunlar full indirmeden izle , Çok Filim Hareketler Bunlar hd izle , Çok Filim Hareketler Bunlar hd film indir , Çok Filim Hareketler Bunlar hd full izle , Çok Filim Hareketler Bunlar bedava indir , Çok Filim Hareketler Bunlar hd indir , Çok Filim Hareketler Bunlar hd izle , Çok Filim Hareketler Bunlar indir , Çok Filim Hareketler Bunlar divx indir , Çok Filim Hareketler Bunlar divx izle , Çok Filim Hareketler Bunlar izle , Çok Filim Hareketler Bunlar seyret , Çok Filim Hareketler Bunlar bedava izle , Çok Filim Hareketler Bunlar online izle , Çok Filim Hareketler Bunlar hemen izle , Çok Filim Hareketler Bunlar hemen indir , Çok Filim Hareketler Bunlar aninda izle , Çok Filim Hareketler Bunlar aninda indir , Çok Filim Hareketler Bunlar yuksek kalite indir , Çok Filim Hareketler Bunlar divx full indir , Çok Filim Hareketler Bunlar tek link indir , Çok Filim Hareketler Bunlar direk seyret , Çok Filim Hareketler Bunlar indirmeden seyret , Çok Filim Hareketler Bunlar reklamsiz izle , Çok Filim Hareketler Bunlar dvdrip film indir , Çok Filim Hareketler Bunlar dvdrip izle , Çok Filim Hareketler Bunlar mp4 indir , Çok Filim Hareketler Bunlar torrent indir , Çok Filim Hareketler Bunlar altyazili indir , Çok Filim Hareketler Bunlar dvd indir
"Çok Filim Hareketler Bunlar" Devamını oku

SSL Güvenliği

Paylaş
SSL (Secure Sockets Layer), Ağ üzerinde güvenli veri aktarımı anlamındadır.  Bilgilerin şifrelenmiş olarak bir noktadan bir noktaya iletilmesini sağlar yolda iken veriler bu bilgilerin okunmasını engeller yani koyduğu şifreleme sistemiyle sadece alıcıyla vericinin anlayacağı ve çözebileceği bir algoritma şifreleme sistemidir.
Örnek olarak, size mesaj göndermek isteyen birine kendi açık anahtarınızı gönderirsiniz. Karşı taraf bu anahtarı kullanarak mesajını şifreler ve size gönderir. Şifrelenen mesajı, sadece sizde olan ikinci bir anahtar (kapalı anahtar, private key) çözebilir ve bu anahtarı sadece siz bilirsiniz. SSL, web sunucusunu tanımak için, dijital olarak imzalanan sertifikalar kullanır. Sertifika, aslında, o organizasyon hakkında bazı bilgiler içeren bir veri dosyasıdır. Aynı zamanda da, kuruluşun açık-kapalı anahtar çiftinin “açık” anahtarı da sertifika içinde yer alır. Sunucu sertifikası da, o sunucuyu işleten kuruma ait bilgiler içeren bir sertifikadır. Sertifikalar, “güvenilir” sertifika kuruluşları tarafından dağıtılır (Örneğin VeriSign vb.). İstemci(bilgi alan) bilgisayar, SSL Destekleyen bir sunucuya bağlandığı anda, (bu, https:// ile başlayan URL satırları ile gerçekleşir) doğrulama işlemi başlar. İstemci, kendi açık anahtarını sunucuya gönderir. Sunucu ise, bu anahtarı kullanarak şifrelediği bir mesajı istemciye geri gönderir. Bir sonraki adımda istemci sadece kendinde olan kapalı (private) anahtarı kullanarak gelen şifreli mesajı çözer ve sunucuya geri gönderir.
Mesajı alan sunucu ise, bunu kendisinin gönderdiği orijinal mesaj ile karşılaştırır ve eğer iki mesaj “aynı” ise “doğrulama” işlemi başarıyla tamamlanmıştır ve sunucu bu noktadan itibaren “doğru bilgisayarla/kişiyle” iletişimde olduğunu anlar. Daha sonra sunucu istemciye o an gerçekleşen web oturumunda kullanılacak tüm önemli anahtarları gönderir ve güvenli iletişim başlar. SSL, bugün için yaygınlıkla kullanılan ve birçok yazılımın Desteklediği bir stantard haline gelmiştir. Özellikle internet üzerinden bankacılık, elektronik kimlik belgesi çıkartma gibi hizmetler veren siteler SSL kullanmaktadırlar.
"SSL Güvenliği" Devamını oku

Büşra Filmi Hakkında

Paylaş
Büşra

Büşra üniversiteden yeni mezun olmuş, hayata atılmak üzere olan, muhafazakar ve varlıklı bir ailenin türbanlı kızıdır. Modern ve progresif arzuları ile, ailesinin onu yetiştirdiği ve alışkın olduğu değerler kendi içinde bir çelişki halindedir.
Yaman nihilist köşe yazıları ve agresif romanlarıyla tanınan, liberal bir gazeteci-yazardır. İçe dönük bir yapısı varmış gibi gözükse de, çok dobra ve pervasız konuşur, damarına basıldığında ortamın gerektirdiği diplomatik üsluba aldırmadan ağzına geleni söyler, bunun sonucunda kaybedebileceklerini umursamaz, aklı ve yeteneği sayesinde yarattığı krizlerin yol açabileceği problemleri aşma gücüne sahiptir.
Büşra ile Yaman tüm engellere ve ideolojik farklılıklara rağmen önüne geçemedikleri çekim kuvvetine kapılarak aşık olurlar: İnsanların siyasi veya vicdani görüşlerine göre değil, özlerinde yer alan benzerliklere göre değer kazandığı naif bir aşk...

büşra full , büşra full indir , büşra full izle , büşra full bedava indir , büşra indirmeden izle , büşra full indirmeden izle , büşra hd izle , büşra hd film indir , büşra hd full izle , büşra bedava indir , büşra hd indir , büşra hd izle , büşra indir , büşra divx indir , büşra divx izle , büşra izle , büşra seyret , büşra bedava izle , büşra online izle , büşra hemen izle , büşra hemen indir , büşra aninda izle , büşra aninda indir , büşra yuksek kalite indir , büşra divx full indir , büşra tek link indir , büşra direk seyret , büşra indirmeden seyret , büşra reklamsiz izle , büşra dvdrip film indir , büşra dvdrip izle , büşra mp4 indir , büşra torrent indir , büşra altyazili indir , büşra dvd indir 
"Büşra Filmi Hakkında" Devamını oku

WordPress Mavi Haber Teması

Paylaş


Haber bazlı wordpress çalışmalarının rahatlıkla kullanabileceği tema kısmi olarak Haber Tatil tarafından Türkçeleştirilmiş. Görünüm olarak tatlı bir mavinin hakim olduğu temayı portal, makale gibi bir çok farklı tarzda ki siteleriniz içinde kullanabilirsiniz. Bir kaç farklı sürümde test edilen temada her hangi bir sorunla karşılaşılmadı. Sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa karşılaştıkları sorunları bu kısımdan dilegetirebilirler.

Temanın demosu için : http://newwpthemes.com/demo/BlueNews/
İndir
Kaynak
"WordPress Mavi Haber Teması" Devamını oku

Blogger Adsense Temaları

Paylaş
MetekoLikstyLe.NetEvet arkadaşlar bugün sizlerle blogger ücretsiz blog servisi için tema paylaşımları yapacağız…Adsense-day” sitesinde yayınlanan temalar gerçekten Adsense’de kazancını arttırmak isteyen kullanıcılar için çok harika şekilde dizayn edilmiş…Kendi zevkime göre seçtiğim 5 temayı sizlerle payLaşıyorum…Temaları sitesine giderek ilk olarak demosuna bakabilir ve indirebilirsiniz…İşte o güzel temalar sizlerle…

BlueSense
MetekoLikstyLe.Net
Simple News Revolution
MetekoLikstyLe.Net
Ads Optimal Sizes
MetekoLikstyLe.Net
Money Generator
MetekoLikstyLe.Net
Blue AdSense
MetekoLikstyLe.Net
"Blogger Adsense Temaları" Devamını oku

Firefox 3.6.2

Paylaş
ErtanKurt
 kullanıcısının resmi

Mozilla Firefox'da (sadece) 3.6 sürümünü etkileyen bir güvenlik açığı tespit edildi. Bu açığın (ve diğer bazı problemlerin) giderildiği 3.6.2 sürümüne güncelleme tavsiye ediliyor.
Detaylı bilgi için Firefox 3.6.2 sürüm notlarına bakabilirsiniz.
Kaynak: F-Secure Blog
"Firefox 3.6.2" Devamını oku

Google amcadan ücretsiz pr10 backlink

Paylaş
umarım işinize yarar arkadaslar işinize yarıyacağını düşündüm google amca imleme sitesini açmıs sanırım pr10 görünüyor
adres imleme adresi yararım dokunduysa ne mutlu bana

Alıntı ile 
Cevapla
"Google amcadan ücretsiz pr10 backlink" Devamını oku

Wordpress Dizi ve Video temasi

Paylaş
Resim için tıklayabilirsiniz.

Video siteleri için VDMax WordPress Teması.



Daha ayrıntılı bilgi için tıklayabilirsiniz.
"Wordpress Dizi ve Video temasi" Devamını oku

Counter Strike duvardan geçebilen silahlar | Püf Noktalar

Paylaş
PÜF NOKTALARI

Sahte şarjör de iştirme (Fake Reload)

*Silahınızın şarjörünü değiştirirken bir diğer silaha geçince şarjör değiştirme işlemi kesilir ve tekrar aynı silaha geçtiğinizde değiştirme işlemine hiç başlamamış gibi şarjörünüzde aynı miktar mermi kalmış durumda devam edebilirsiniz. Peki bu ne işe yarar:

Rakip takımın oyuncularıyla yakın mesafede yalnız kaldı ınız takdirde uzaktan birkaç mermi sıkıp saklanır ve silahınızın şarjörünü de iştirmeye başlarsınız. Karşınızdakiler yeterince açıkgöz ise, bunun sesini duyup sizi aciz durumda yakalamak üzere üstünüze gelirler. Bu sırada hızlıca tabanca veya bıça a geçip tekrar aynı silahınıza geçersiniz ve kalan mermilerinizle onları gafil avlarsınız.

Aynı şekilde hızlı silah de iştirmeyi çatışmanın ortasında şarjör de iştirir durumda kaldı ınızda yapabilirsiniz. Şarjör de iştirirken yakalanıp glock tabancası şansınızı denemek yerine hızlıca de işiklik yaparak ak47 tüfe inizle kalan son 5-6 kurşunla karşınızdakini rahatça öldürebilirsiniz.

Duvar ve kutu arkası taramak

Kuytu köşelerde menzilenmiş ve önünden geçecek dikkatsiz bir oyuncuyu rahatça öldürmeyi planlayan sotecileri gafil avlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu amaçla çok kullanılan kutu arkaları ve kuytu yerlere duvarı delebilen bir silah ile 1-2 el ateş açmaktır. E er arkasında birisi varsa, vurulma sesini duyacaksınız ve bu durumda kendinizi hiç riske atmadan rahatça onu etkisiz hale getirebileceksiniz.

Ayrıca, haritaların kuşbakışı görüntüleri üzerinde çalışarak hangi duvardan sıkarsanız mermilerinizin nereye gidece ini ö renebilirsiniz. Counter-Strike oyununda var olan tek kat bir duvara karşı ataca ınız mermiler duvarın kalınlı ı her ne olursa olsun di er tarafa geçebilmektedir. Hal böyle olunca, karşı karşıya çatışmaktansa, öbür tarafında rakip takım oyuncularının olabilece i duvarlara mermi sıkmak, rakiplerinizi öldürmeseniz bile canlarını azaltmanızı ve avantaj elde etmenizi sa layacaktır.

Duvarları delebilen silahlar:

Desert Eagle .50 AE

Avtomat Kalashnikov Model 47 (AK-47)

SG-552 Commando

http://img195.echo.cx/img195/8249/5399t19mr.jpg
M4A1 Carbine

Steyr AUG A1

Steyr Scout

Arctic Warfare Magnum (AWP veya AWM)

G3/SG-1 Precision Sniper Rifle

SG-550 Sniper Rifle

M249 PARA Light Machine Gun

"Negatif zeka" kazanır!

Deneyimli, oyunu düşünerek ve belli bir strateji dahilinde oynayan bir oyuncu iseniz en çok korkmanız gereken, karşıdaki deneyimsiz ve düşünmeden oynayan oyunculardır. Çünkü zaman zaman o kadar mantıksız hareketler yaparlar ki, bunu öngörmedi iniz için sonuçta ölen siz olursunuz.

Klan maçlarında takım takti i olarak da aynı durum geçerlidir. Klan olarak en çok korkmanız gereken, maç ve oyunculuk deneyimi fazla olmayan klanlar olmalıdır. Öyle ki, teröristken maç boyu ne olursa olsun sürekli aynı yere ani saldırı (rush) yapmayı deneyebilirler. "Tamam aynı yerde üst üste 3 el kaybettiler, herhalde artık gitmezler" dersiniz ama yine aynı yere giderler. Bu tip karşılaşmalarda karşı takımın oyun anlayışını veya takti ini hiçbir mantık dahilince çözemezsiniz, çünkü belirli ve tutarlı bir mantık yoktur. Mantıksızlık ve negatif zeka her zaman için zeka ve mantı a ters gelir.

Tabii bunu lehinize kullanmak da elinizdedir. Ço u zaman en ahmakça taktikler, maçı çeviren anlar haline gelebilir. Örne in maçın en önemli anında Counter-Terörist iken yapaca ınız bir ani saldırı (rush) ile teröristleri şaşırtıp yenerek para avantajını elinize geçirebilirsiniz.

Prodigy'deki kapı

Prodigy haritasında bulunan güvenlik kapısı use fonksiyonu ile de il, yandaki kutucu a dokunarak açılır. Ayrıca kapandıktan sonra açılması için belli bir süre geçmesi gerekmektedir. Pek çok oyuncu kapı kapandıktan sonra use tuşuyla açmaya çalışarak ses çıkarmakta ve yerlerini belli etmektedir. Tabii bu durumda kapının arkasında bekleyen rakibinizin kapıya ateş edip sizi vurması da pek zor olmamaktadır.

STANDART HÜCUM SETLERİ

4 + 1 Takti i (Yanıltma)

Bu da oldukça sık kullanılan bir hücum seti. C4 patlayıcı, 4 kişilik grupta bulunur ve bu grup kesinlikle kendini göstermeden ve sessizce ilerler. 1 kişi ise di er taraftan kendini gösterip o taraftan geldi iniz izlenimini verir; veya karşıdakileri bu şekilde yanıltamasa bile, canlı kaldı ı ve orda oldu unu belli etti i sürece, orayı tutan Counter-Teröristler yerlerini bırakıp di er tarafa yardıma gidemezler.

Bu setin en önemli noktası aldatıcı durumdaki kişinin sa kalması ve karşıdakileri mümkün oldu unca uzun süre -en azından 4lü grup yerini alıncaya kadar- oyalamasıdır. Bu oyuncunun mümkün oldu unca kendini hedef yapmadan duvarlara kurşun sıkarak; flash veya smoke grenade atarak veya bir an görünüp iki el sıkıp geri giderek orada oldu unu rakip takıma belli etmesi lazımdır.


Secure+go

Takım olarak belli bir alana yerleşip beklersiniz ve kendinizi göstermezsiniz. Amaç, üstünüze gelebilecek sabırsız Counter-Teröristleri öldürerek karşı takımın canlı oyuncu sayısını azaltmak veya en azından bir süre hiç ses çıkarmadan bekleyerek boş bekleyen Counter-Teröristlerin konsantrasyonunu da ıtmaktır. Ardından sessiz ve kontrollü ilerleyerek veya duruma göre müsait olan yerlerden hızlıca giderek bombayı yerleştirmeye çalışırsınız. Yani olayın mantı ı Counter-Teröristlerin açıklarını kollamaktır.


Taktik Hazırlamak
Özellikle klan maçlarında kullanmak üzere herhangi bir harita için taktik tasarlamak için gerekli ve faydalı araçlar şunlardır:


Kuşbakışı Haritalar

Counter-Strike 1.4 sürümünden itibaren öldükten sonra veya KlanTV'den karşılaşmaları seyrederken oyuncuların yerlerini kuşbakışı bir haritada görebildi inizi görmüşsünüzdür. taktik hazırlamak için haritaların kuşbakışı görüntülerini de kullanabilirsiniz. Bu görüntülere cstrikeoverviews klasörünüzden ulaşabilirsiniz.

Counter-Strike Botlar Rehberi

Nedir, Neye Yararlar?

Bir Half-Life modifikasyonu olan Counter-Strike çok oyunculu olarak tasarlanmış bir oyun. Ancak Internet' te oynamak için öncelikle iyi bir Internet ba lantısına daha sonra dolu olmayan bir Counter Strike sunucusuna ihtiyacınız var, bildi iniz gibi her ikisini de bulmak oldukça güç. Tüm bunlara sahip olsanız bile bilmedi iniz oyun haritalarını tanımak veya çeşitli silahlarda olan becerinizi sınamak, taktik geliştirmek ve antrenman yapmak için botlarla oynamak tercih sebebi olabilir. Sırf bu oyunu oynamak için saatlerce Internette kalıp yüklü telefon faturalarıyla u raşmak da cabası.

Bu dertleri kısmen ortadan kaldırmak için gönüllü bilgisayar programcıları bot denilen bilgisayar tarafından yönetilen rakipler tasarladılar. Bu botlar yardımıyla Internet ba lantısına veya sizden başka oyuncuya ihtiyaç duymadan kendi kendinize oyun oynayabilirsiniz. Günümüzde botlar daha önceden programcıları tarafından belirlenmiş hareket noktaları (waypoint) kullanarak normal oyuncuların davranışlarını taklit ederler.

Bugün piyasada bir çok bot bulunuyor ancak bunların içinden sadece PODBot ve RealBot kullanıcıları tatmin edecek düzeyde. Başka bir çok bot da var ancak bizce bunlar yeterli oyun deneyimini yaşatamayan çalışmalar. Yakın gelecekte bilgisayar teknolojisi ve programcılı ın ilerlemesiyle tamamen yapay zeka kullanan, daha önceden belirlenmemiş, rastlantısal davranışlar sergileyen ve bizi sürprize u ratan botlarla karşılaşmayı umuyoruz.

Özellikleri

PodBot bomba koyabiliyor, defuse edebiliyor, bomba atabiliyor, flash ile kör oluyor, waypoint sistemi ile takılmadan yolunu bulabiliyor, telsiz mesajlarını kullanabiliyor. Botlar Türkçe konuşabiliyor, kendi aralarında muhabbet edebiliyorlar, iste e ba lı olarak tüm takım aynı silahı kullanabiliyor.

Bazı Konsol Komutları

*ah 1: Auto-help i açar. 1 de eri açar, 0 de eri kapatır.

*cl_observercrosshair 1: İzleyibi modunda crosshair ı açamanızı sa lar. 1 de eri açar, 0 de eri kapatır.

*dm_1: Her harita de işti inde haritayla ilgili bilgi verir. 1 de eri açar, 0 de eri kapatır.

*cl_hidefrags 0: Sizin haricinizdeki tüm kişilerin fraglarini göstermez. 1de eri açar, 2 de eri kapatır.

*drawradar: Radarı açar.

*fastsprites 0: Smoke grenadein çıakrdı ı dumanları ayarlar. De er 0-2 arasında de işir. 0 de eri en güzel görüntüyü verir.

*hideradar: Radarı kapatır.

*hud_centerid 0: Crosshairınızı bir oyunucya tuttu unuzda o kişinin ismini ekranın ortasında gösteriri. 1 de eri açar, 0 de eri kapatır.

*lefthand 0: Silahınız sol elle tutmanızı sa lar. 1 de eri açar, 0 de eri kapatır.

*listmaps: Serverdaki haritaları sıralar.

*nightvision: Herhangi bir tuşu bu komuta atayarak gece görüşünüzü açabilirsiniz.

*rate 2500: Serverdan aldı ınız veiryi ayarlar. 56k da 3500, ISDNde 5000, daha yüksek ba lantılarda ise 9999a kadar de er verilebilir.

*setınfo vgui_menus 1: VGUI menuyu aktif hale getirir. 1 de eri açar, 0 de eri kapatır.

*timeleft: Haritada kalan süreyi ö renmenizi sa lar.

*votemap: Sonuna yazaca ınız haritayı oylamanızı saglar.
"Counter Strike duvardan geçebilen silahlar | Püf Noktalar" Devamını oku

Shutter Island (2010) R5 DvdRip -MAXSPEED

Paylaş
Shutter Island (2010) R5 DvdRip  MAXSPEED
Tür : Gerilim / Dram / Gizem
Gösterim Tarihi : 12 Mart 2010
Yönetmen : Martin Scorsese
Senaryo : Laeta Kalogridis , Dennis Lehane (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Robert Richardson
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular: Leonardo DiCaprio (Teddy Daniels) , Mark Ruffalo (Chuck Aule) , Ben Kingsley (Dr. John Cawley) , Michelle Williams (Dolores Chanal) , Max von Sydow (Dr. Jeremiah Naehring) , Jackie Earle Haley (George Noyce) , Emily Mortimer (Rachel Solando)

Massachusetts’te suç işlemiş akıl hastalarının tedavi gördüğü adadaki hastanede bir hastanın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruşturmayı üstlenen iki polis müdürü kendilerini şiddetli bir kasırganın ve mahkumların ayaklanmasının tam ortasında bulurlar.
Daha önce üç filmde beraber çalışan Martin Scorsese – Leonardo DiCaprio ikilisi, dördüncü kez işbirliği yapmak için Shutter Island’ı seçtiler.
Shutter Island (2010) R5 
DvdRip  MAXSPEED
http://hotfile.com/dl/33571174/89577d3/zindan.adasi.r.5.hi.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/33572151/110015f/zindan.adasi.r.5.hi.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/33568680/1d4acce/zindan.adasi.r.5.hi.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/33570249/9238d4e/zindan.adasi.r.5.hi.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/33570591/2692235/zindan.adasi.r.5.hi.part5.rar.html
http://hotfile.com/dl/33571546/0a5e400/zindan.adasi.r.5.hi.part6.rar.html
http://hotfile.com/dl/33568728/a898b9f/zindan.adasi.r.5.hi.part7.rar.html
http://hotfile.com/dl/33570296/51acbc3/zindan.adasi.r.5.hi.part8.rar.html

yada

http://rapidshare.com/files/365429008/zindan.adasi.r.5.hi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/365429484/zindan.adasi.r.5.hi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/365429519/zindan.adasi.r.5.hi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/365429527/zindan.adasi.r.5.hi.part4.rar
http://rapidshare.com/files/365428018/zindan.adasi.r.5.hi.part5.rar
http://rapidshare.com/files/365427924/zindan.adasi.r.5.hi.part6.rar
http://rapidshare.com/files/365427975/zindan.adasi.r.5.hi.part7.rar
http://rapidshare.com/files/365426008/zindan.adasi.r.5.hi.part8.rar
Linkler uyumludur..
Altyazı:
http://www.turkcealtyazi.org/mov/1130884/shutter-island.html
"Shutter Island (2010) R5 DvdRip -MAXSPEED" Devamını oku

Hard Truck Haulin indir

Paylaş
Hard Truck Haulin indir
Hard Truck : 18 wheels of steel serisinin bildiğim kadarıyla son oyunu. İlk versiyonundan beridir oynuyorum, hemen hemen tüm seriyi oynadım, aralarında en güzeli bu diyebilirim. Önceki oyunlara göre daha da geliştirilmiş, yeni özellikler katılmış. Oynamak daha zevkli hale getirilmiş. Oyun rapidshare ve hotfile ‘dan 3 parça olarak verilmiş ve toplam boyut yaklaşık 280 mb..

Eğer sizde hardTruck sevenlerdenseniz mutlaka bu sürümü oynayın, çok seveceksiniz…. Yazının devamında oyunla ilgili ingilizce linkleri, ekran görüntülerini bulabilir ve oyunu indirebilirsiniz…
Oyunu indirdikten sonra buradan da oyun için yamaları indirebilirsiniz.
Oyunu indirmeniz için linkler:
http://rapidshare.com/files/341461145/h_au_lin.hemenindir.part1.rar
http://rapidshare.com/files/341461022/h_au_lin.hemenindir.part2.rar
http://rapidshare.com/files/341460013/h_au_lin.hemenindir.part3.rar
yada
http://hotfile.com/dl/25864039/7b61293/h_au_lin.hemenindir.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/25864807/0a59ead/h_au_lin.hemenindir.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/25864940/86db52c/h_au_lin.hemenindir.part3.rar.html
Linkler uyumludur, paralel indirebilirsiniz..
Şifre felan yoktur…
Ekran görüntüleri:
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Hard Truck Haulin indir Hard Truck Haulin indir
Oyunla ilgili İngilizce siteler..

  • TruckPol – covers all big truck games starting from the old Hard Truck series

  • ValuSoft – the game publisher’s website

  • 18 Wheels of Steel Haulin’

  • TrucksForever – Truck games website

  • 3DArtPol – cool fan site of truck racing and truck driving games and sims

  • TruckMax – feature-rich and friendly truck game forum

  • haulin.wmv, haulin2.wmv – excellent fan-made gameplay videos
    HARD TRUCK 18 WHEELS OF STEEL HAULIN DOWNLOAD

  • "Hard Truck Haulin indir" Devamını oku

    Hard Truck 18 wheels of steel

    Paylaş
    Hard Truck 18 wheels of steel
    Hard Truck serisinin ilk oyunlarından.. Hard Truck 2 den sonra çıkmıştır. Kendine has güzellikleri vardır. Haulinden sıkılanlar nostalji olsun diye indirebilirler. Nostalji olsun derken yanlış anlaşılmasın oyun kötü felan değil. Her Hard Truck serisinin kendine has güzellikleri oluyor, bu oyunun da kendine has güzellikleri var

    http://rapidshare.com/files/57125457/18WOS.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/57155511/18WOS.part2.rar
    nocd cracki:
    http://www.mediafire.com/?9xdvnrsytnj
    benioku.txt dosyasında ne yapmanız gerektiğinizi anlattım yine de takrar yazıyorum:
    Part1 ve part2 yi yukarıdan indirdikten sonra part1′i winrar ile açın ve extract deyin. Rardan çıkarttığınız dosyanın içinden iso uzantılı dosya çıkıyor. onu daemon tools ile mount edip oyunu kuracaksınız. Ya da iso dosyasını nero ile cdye de yazdırabilirsiniz. Daha sonra No-cd crackini indirin ve içinden çıkan dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atın.
    "Hard Truck 18 wheels of steel" Devamını oku

    Gamze Özçelik (Gamze Özçelik Kimdir? – Gamze Özçelik Hakkında)

    Paylaş
    Gamze Özçelik Doğum tarihi=26 Ağustos 1982
    Doğum yeri İstanbul, Türkiye Mesleği Sunucu, Oyuncu Gamze Özçelik, ( 26 Ağustos 1982, İstanbul ), Türk oyuncu, sunucu ve model.
    Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999′da Elite Model Look 4. sü, 2000′de Kanal D 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmış ve tüm Türkiyenin beğenisini kazanmıştır.
    2005 yılı içinde cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntüleri nedeniyle yıl içinde Google Türkiye’de en çok aranan isim olmuştur. Bu görüntülerin tecavüz olduğu adli tıp tarafından kanıtlanmış ve zanlı Gökhan Demirkol 10 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır. Bu zor günlerinde en çok işine sığınmış ve ‘Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynamıştır. Ardından “Arka Sokaklar” isimli polisiye dizide oynamış ve dizi büyük beğeni kazanmıştır. Gamze Özçelik verdiği hukuk mücadelesinin peşini bırakmamış ve tecavüzcü eski sevgilisini 8 yıllık cezaya mahkum ettirmiştir.Herzaman Türk adaletine güvendiğini belirterek ve veridiği mücadelede haklı olduğunu kanıtlayarak tekrar insanların sevdiği oyuncu olarak ekranlarda başarılarını imzalamaktadır
    Filmleri
    • Hırsız Var! 2004
    Dizileri
    • Eyvah Kızım Büyüdü 1998
    • Cinler ve Periler 2001
    • Tatlı Hayat 2001
    • Serseri 2003
    • Savcının Karısı 2005
    • Arka Sokaklar 2006
    Tiyatro Oyunları
    • Seni Seviyorum 2006
    "Gamze Özçelik (Gamze Özçelik Kimdir? – Gamze Özçelik Hakkında)" Devamını oku

    Redion Wordpress Theme

    Paylaş
    "Redion Wordpress Theme" Devamını oku

    Yeşil Ofis Nedir ? Ne diğildir ?

    Paylaş
    Bilim adamlarına göre hayatı kolaylaştıralım derken tabiatı onarılmayacak bir şekilde tahrip edişimizin sonuçları oldukça vahim.

    Dünya kaynaklarının hor kullanılması ve atmosfere salınan karbon miktarı, tehlike çanlarının çalmasının asıl nedeni. Bunca yıllık yıkımın ardından insanlar ve kurumlar artık daha dikkatli olmanın yollarını arıyor. Bunun en somut örneği ise ülkemizde kurulan 'yeşil' ofisler. 'Nedir yeşil ofis, çevreye zararı nasıl engelliyor?' diye soranlarınız vardır muhakkak. Biz de merak ettik ve Türkiye'de bu konuda sertifikalı ilk ofise sahip Unilever'in yolunu tuttuk. Başladık 'yeşil ofis hakikaten yeşil midir, ne işe yarar, eğlenceli midir yoksa iş olsun diye midir?' gibi soruların cevaplarını aramaya.

    Yeşil ofis olmanın da bir raconu var

    Bir ofisin 'yeşil' ofis olabilmesi için LEED sertifikasına sahip olması gerekiyor. Bu sertifikayı alabilmek için de belli standartları yakalamak şart. Adından da anlaşılacağı gibi 'yeşil' ofis, çalışırken çevreye verilen zararı en aza indiren, elektrik, su gibi doğal kaynakların israf edilmeden kullanılmasını sağlayan 'çevreci' bir ofis düzeni. 1998'den beri bu konuda binalara sertifika verilmeye başlanmış. Son yıllarda ülkemizdeki firmaların çevre konusundaki duyarlılığının arttığına ise LEED sertifikası alan üç firmayı ve on beş projenin de sertifika için sıra beklediğini delil olarak gösterebiliriz.

    Binanın yapımında ve iç dizaynında kullanılan malzemelerin doğal ve dönüşümlü olması birinci kural. Mobilyaların ve döşemelerin üretimi sırasında da çevreye zarar verilmemesi gerekiyor. Kullanılan malzemelerin lojistiğinin nasıl yapıldığına bile dikkat ediliyor olması, işin nasıl dikkate alındığının bir göstergesi. Yeni binasının düzenlemesini de bu felsefe ile oluşturan Unilever, mobilyaların üretiminde bu konuda ciddi bir altyapısı olan Nurus ile birlikte çalışmış. Mobilyaların doğaya geri dönüşümü yüzde 98. En kaliteli mobilyaların bile geri dönüşümünün yüzde 70 olduğunu düşündüğümüzde bu oran standartların hayli üstünde. Binanın en temel özelliklerinden biri ise güneş ışığından azami seviyede yararlanılması. Böylece elektrik kullanımı en aza indirilmeye çalışılıyor. Binadaki su sarfiyatı su verimli armatürler sayesinde en aza indirilmiş. Ayrıca binada yağmur suyu toplanıp sulamada değerlendiriliyor. Unilever çalışanları, böylece normalde harcanan sudan yüzde 41 oranında tasarruf sağlayabiliyorlarmış.

    Kârı, zararını katlayan binalar

    Bu binada toplu yaşanan yerlerin en büyük sorunu olan atıklar da düşünülmüş. Atık seviyesinin en aza indirgenmeye çalışıldığı binada çöpler aynı yere gitmiyor, plastik ve diğer atıklar farklı bir çöpe atılırken birbirinden ayrılmış oluyor.

    Bir buçuk yılda tamamlanan binanın içi güneş ışığından en fazla yarar sağlayabilecek şekilde tasarlanmış. Akıllı aydınlatma sistemleri ve gün ışığı sensörleri sayesinde elektrik enerjisinden de sıradan bir ofise göre yaklaşık yüzde 35 tasarruf edilmiş.

    Binanın sıcak su ihtiyacı ise terasa kurulan güneş panelleri sayesinde karşılanıyor. Böylece tabiatın bütün imkânları kullanılarak çevreye en az zararla çalışma standartları hazırlanmış.

    Son olarak bizi dürtükleyen, can alıcı soruyu soruyoruz: 'Böyle bir binanın normal bir ofisten mali olarak farkı nedir?' Normal bir binadan yüzde iki daha masraflı olduğu cevabı geliyor hemen. Ayrıca su ve elektrikten yapılan tasarrufun rakamlarını bir araya getirirsek birkaç yıl içinde bu farkın çok çok üstünde bir kârın olacağını da söylüyor yetkililer.

    Yeşil bina nedir?

    İçinde yaşayan, çalışanların sağlık ve memnuniyet seviyelerini ön planda tutarak tasarlanmış, enerjinin ve suyun daha verimli kullanıldığı, atık seviyesi en aza indirgenerek geri dönüşüme önem verilen, inşa edilirken üretim ve uygulama aşamalarında çevreyi ve ekosistemi en az etkileyen malzemelerin kullanıldığı binalara verilen genel isimdir.

    Yeşil binanın özellikleri nelerdir?

    Daha iyi iç mekân kalitesi.

    Daha verimli enerji kullanımı.

    Geliştirilmiş ve daha verimli çalışma ortamı. Azaltılmış altyapı hizmeti ihtiyacı. Yeşil ofislerin, su ve karbon emisyonunu azalttığı, çalışan verimliliğini ve çalışanların yaşam kalitesini artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış.

    YUSUF GÜNDÜZ
    "Yeşil Ofis Nedir ? Ne diğildir ?" Devamını oku

    İnternette yeni çılgınlık "Chatroulette"

    Paylaş
    İnternette yeni çılgınlık

    Chatroulette, Facebook ve Twitter'ın tahtını sarsacak gibi... Çünkü hızla yayılıyor!

    Rusya’da 17 yaşında bir öğrenci tarafından kurulan site, 3 ayda internetin en çok konuşulan fenomeni haline geldi. Aileleri ayaklandıran site, şu anda gençler arasında hızla yayılıyor. İnternet uzmanları ile teknoloji bloglarına göre, ne Facebook ne de Twitter, Chatroulette’i durduramayacak ve 2010’da herkes bunu konuşacak. Vatan'ın haberine göre Chatroulette’de Webcam’i açıp siteye girdiğinizde üye olmaya bile gerek kalmadan dünyanın herhangi bir yerinden karşınıza rastgele gelen insanlarla konuşabiliyorsunuz.

    Karşınızdaki kişiyi beğenmediyseniz “Next”e basarak başkalarıyla konuşmaya geçebiliyorsunuz. Chatroulette, bundan henüz 3 ay önce kuruldu. Bir ay deneme döneminden sonra hızla yayıldı ve sonunda kullanıcı sayısı 20 bine ulaştı. Amerikan CBS kanalı da haber yapınca bu sayı 85 bine çıktı. Şu anda ise kullanıcı sayısı 150 bin civarında ve hızla artıyor. Henüz sitenin kim tarafından geliştirildiği bilinmiyor ancak söylentilere göre 17 yaşındaki Andrey Ternovskiy adlı bir Moskovalı öğrenci tarafından kuruldu.

    Kullanımı ise çok kolay. Herhangi bir anda karşınıza Danimarka’nın bir köyünden, Çin’den bir şirkete kadar karşınıza dünyanın her yerinden insan çıkabiliyor. Chatroulette’in bu kadar ünlü olmasının bir nedeni ise ünlüler. Sitede Rihanna, Chris Brown gibi ünlüler karşınıza çıkabiliyor.


    Site Adresi:
    http://www.chatroulette.com/
    "İnternette yeni çılgınlık "Chatroulette"" Devamını oku

    Firefox Ram Kullanımını Düşürme

    Paylaş
    En Çok Kullanılan Tarayıcılardan Biri Olan Firefox'un Ram Kullanım Oranını Düşümek İster Misiniz?

    O Zaman Adım Adım Resimler ile Beraber Sorumuza Cevap ArayalımÖncelikle Firefox'da boş tarayıcıya "about:config" yazarak Firefox'un ayar bölümüne giriyoruz.



    Şimdi küçük bir ayar yapacağız; bunun için ayarlar sayfasından faremizin sağ tuşuna tıklıyor ve aşağıda resimde gördüğümüz sekmeleri seçiyoruz.



    Karşımıza ayar kodunu yazacağımız ekran gelecektir. Buraya şu kodu yazıyoruz: "config.trim_on_minimize".(not kopyala yapıştır yaparken dikkat edin bir space boşluk kalıyor bi de tırnaklar yok)



    Daha sonra ayarın aktif olması için "True" seçeneğini işaretliyor ve ayarlarımıza son veriyoruz. Eğer bu seçenek gelmezse süzgeç kısmına kodu yazarak ayarı bulabilir; üzerine çift tıklayarak "True" olmasını yani çalışır hale gelmesini sağlayabiliriz.



    İşte Firefox'un 30-40 MB RAM harcarken simge durumuna düşürülmesi sonucu harcadığı son RAM kullanım miktarı iyiden iyiye Düşecektir.
    "Firefox Ram Kullanımını Düşürme" Devamını oku