Amerikan Mutfak Modelleri

Paylaş
sayin gulse elestirime baslamadan once sizi cok basarili buldugumu soyleyecegim; durum sudur, turkiye de sitcomlar avrupa ykasindan once ve sonra olmak uzere ikiye ayrildi, cogu yapimci ve kanal avrupa yakasi gibi bir sitcom olsun derdine dustu, eli kalem tutan komik herkeste ulan biz de cok komigiz bizim de esprilerimz var matematigi cok basit, iki catisma abi kardes, patron calisan, tasrali kentli, birak konussunlar sabaha kadar cok komik abi.biz guluyoruz seyirci de guler, sonra disarda bulduklari 5-10 gereksiz ' abi cok komiksiniz ya'

Amerikan Mutfak Modelleri

abi yarildik, abi aksam olsa da sizin diziyi izlesek diye, ortada dolanan bir kac adamin gaziyla kendilerini iyi hisseden insanlar toplulugu olustu.neyse neticede sitcom kirlendi, icine ettiler, surekli herkes birbirinin lafina espriyle cevap verme cabasinda, kimse hikayeye hizmet etmiyor ozellikle oyuncular on plana cikmak icin kicini yirtiyorlar, onlar da disarda iki-uc ilgiyle ne yapacaklarini sasiriyorlar, agdali konusan mi istersen,tiki kiz mi istersin,takintili menapoz kadini mi istersi, sayenizde piyasada baslayan her sitcom da sizin karakterleriniz devam ediyor. oysa ki biz yabanci sitcomlarda hikayenin icinde sevdigimiz karakterin nasil reaksiyon verecegini izlemek istiyoruz, hikayeyi merak ediyorz.neyse siz zaten bunu cok iyi biliyorsunz, sizden ricam, hadi simdi toplayin oyuncu arkadaslarinizi ve onlardan rica edin, insanlar sizden cok buyuk performans beklemiyor, hikayeye hizmet edin deyin, deli gibi gaza gelmeyin, yaninizdaki oyuncuyu ezmeye calismayin, sunu bilsinler ki ne kadar karakterine sahip cikar karsisindakine pas acarsa gol o kadar fazla oluyor.bu isin bir subabi olmali, yonetmen eminim bunu frenleyecektir lakin, is zivanadan cikmadan onune gecmek lazim, bu bahsettigim beyazindan altan erkeklisine,hasibesinden gupsesine kadar herkes icin gecerli. yeni bir baslangic temiz bir sayfa. basarilar. mektubumu bitirirken yillarin sizi daha da guzellestirdigini soylemeden edemeyecegim. saygilar. bir yazar.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 28 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder