Arçelik Servis Bornova

Paylaş
- birincisi kuzey'in abisinin banu ile geçirdiği fırındaki gecesinden sonraki sabah güney'e "n'aber lan fırıncının oğlu?" şeklinde hitap etmiştir ki kendisi bir zamanların (1970 ve 80'ler) ergen best seller'ı fırıncının kızı'na gönderme yapmıştır. (bkz: bunu bilen liseli değildir).
- ikincisini yakalayanlar olmuş, kuzey'in telefonunda ferhat'ın oç şeklinde keydedilmiş olması
- bir de cafe london'dan uzak durunuz, iki fincan çaya 52 tl hesabı dayıyorlar çok ayıp, zılgıtı da gariban garson yedi sonunda.

edit: pasta da yemişler ama yine de hesap biraz kabarık, üstelik bu arada babasının kuzey'e kendisine hediye alması için verdiği para ve ali'nin zarf içinde verdiği bir tomar paraya ne oldu da kuzey'in parası çıkışmadı bilemedim.
Arçelik Servis Bornova
kurdukları ortak şirket için holding merkezini diğer holdinge taşıtma işi de cemre'yi dizinin içinde ama standy-by'da, (istedikleri an olayların içine sokabilecek şekilde) tutmak isteyen senaristlerin dahiyane bir buluşu olsa gerek.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder