Arnavutköy Ariston Servisi

Paylaş
birey ancak her şeyini kaybettiği zaman tamamen özgürleşir. özgür birey, sistemi sorgulamaya başlar. sistem için en büyük tehdit sorgulanmaktır. behzat ç, işte bu özgürleşmiş bireydir. hemde sistemin dişlilerinden biriyken yani bir polisken özgürleşmiştir. bir nevi agent smith gibidir. sistemi koruması gerekirken sisteme karşı durmaya başlamıştır. bu neden ile dizide birilerinden baskı görür, amirleri ile çatışır. bu neden ile gerçek hayatta rtük'den uyarı alır.
Arnavutköy Ariston Servisi

duydum ki filmin kadrosuna cansu dere dahil olmuş.filmden soğudum şuan.o donuk suratlı ruhsuz kadını istemiyorum ben behzat ç.min nadide oyuncuları arasında.ancak figüran olarak oynatırsanız razı olurum oda konuşmasın mümkünse yoldan geçsin.

ercüment çözer olayının bu sezon sonunda çözümesi ve yeni sezona yeni bir ana konu yanında yine bölümlük cinayet konuları eklenerek polisiyenin dibine vurmasını istediğim severek tükettiğim dizidir.,
Firma Rehberi
tamam anlıyorum "necat" işler güzel reyting yaptırdı diziye kabul. ancak daha iyi konuk oyuncularla daha iyi sezonun tamamını kapsayacak konular türetilebilir.

ayrıca dizinin dexter modelini benimsemesi de bu dediklerimi desteklemektedir. zira dexter'da da 13 bölümde ana olayı çözmekte.

bir ayrıca da yapımcılara bir ilk olun ve diziyi 60 dakikayla sınırlandırın. böylece daha hızlı ve heyecanlı bir diziye çevirmiş olacaksınız diziyi.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder