Avcılar Profilo Servisi

Paylaş
behzat ç. polisiye bir hikaye değil, bir polis hikayesi de değil, bir polisin hikayesidir.

memleketimizdeki (ehehe bu sözü de kullanmak nasip oldu) polis şiddetinden tabi ki şikayetçiyiz. ancak 1 mayıslarda coplananlar behzat gibi polisler tarafından mı coplanmaktadır? o coplayanların hangi birinin hayatı böyle darma duman olmuş, hangi biri pamuk ipliğine bağlı yaşamaktadır?
Avcılar Profilo Servisi
denilebilir ki, seni coplayanlardan herhangi birinin de hayatı bu kadar acınası olabilir ve kişisel hayatında behzat'tan daha karakterli olabilir. valla ben orda cop yerken kurunun yanında yaşın yanmasını hiç umursamam. örneğin bir önceki bölümde haksız yere dayak yiyen, hatta asıl suçludan daha ağır dövülen davut'un yerinde olsam onun tevekkülünü de gösteremem. kimsenin önüne gelen adamı en ufak şüpheyle döven birine vur vur inlesin dediği yok, ama bu diziyi özel kılan şey, seyrettiğimizin başlı başına bir insan olması; günahıyla sevabıyla, tüm gerçekliğiyle, geçmişinin karanlığıyla, geleceğinin pusluluğuyla, deliliğin sınırlarında dolaşmasıyla ve kimseden acıma ya da sempati beklemeksizin üzerine düşeni yapmasıyla bir insan...
Firma Rehberi
hepimiz aslında behzat'ı tam anlamıyla ağabeyi gibi seviyoruz. yeri geldi mi sırtını sıvazlayıp yeri gelince en ağır küfürlerle. o yüzden, kimse bu diziyi bir kurtlar vadisi ile ya da diğer saçma sapan dramlarla bir tutmasın. senaryo anlamında şu ana kadar izlediğim en girift senaryoya sahip türk dizisi behzat ç'dir.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder