Babet Modelleri

Paylaş
yaratıcı olmaktan ziyade yaratılmışa, yani takımlarına eşi benzeri görülmemiş bir tutkuyla sahip çıkan bir taraftara sahip takımım. geçilen çileli yollardan, edinilen acı tecrübelerden sonra, tüm bu transferlere rağmen, tüm bu pozitif havaya rağmen herkes temkinli.herkesin ayakları yere basıyor.yönetim,taraftarlar ve oyuncular ersun yanal'a güveniyorlar. ama bu güven, trabzonspor tarihinin son 24 yılını kabusa çeviren baskıcı bir güven değil. aksine, oldukça bilinçli yetişen yeni nesil taraftarlar ve yaşadığı kabuslardan sonra olgunlaşmış eski toprak taraftarlar başarıya giden en önemli erdemin ne olursa olsun sabırdan geçtiğinin artık iyice farkında. bu durum, en az transferler kadar umut verici.
Babet Modelleri
bu sezondan itibaren, arzulanan gelişim gösterilirse, basında çıkacak haberlere de fazla itimat etmememiz gerekecek. zira trabzonspor ne zaman başarıya doğru gitse istanbul basını yaptığı saçma sapan haberlerle, uyduruk transfer haberleriyle, trabzonspor taraftarını itham altında bırakan haberleriyle, takım arasında olmayan problemleri varmış gibi göstermesi ya da ufak olan problemleri büyütmesiyle dikkat çekmiştir. bu büyük camianın bunlara da hazırlıklı olacağına eminim

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 24 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder