Başakşehir Profilo Servisi

Paylaş
dizide açıkça seyircinin kuzey'e sempati duyması amaçlanmış. ama bunun sağlanması için güzey'in de biraz antipatik gösterilmesi lazım. herif gayet normal hatta iyi bir insan lan. kaç kişi diyebilir ki öylesi bir durumda "hayır o öldürmedi, ben öldürdüm!" diye polisin önüne atılırdım? öbür tiki kıza hapisten çıktı diyememesi de çok mühim bir mesele değil yani. elin kızı da bilmeyiversin. gerçi zengin züppelerinin çok da yabancısı oldukları bi konu değil arabayla adam öldürme. söyleseydi muhtemelen "a, bizim kuzen de geçen caddede gezerken 3 kişiyi öldürmüştü. ama sizinki çok yatmış, bizimki 6 ayda çıktıydı" falan gibi bir cevap alırdı.

Başakşehir Profilo Servisi
cemre karakteri zaten kuzey'i seçemezdi. güney'le birlikte mezun olduğuna göre o da yaklaşık olarak güney'le aynı yaşta ve doğal olarak kuzey'den iki yaş büyük. lise çağında istediği kadar yakışıklı olsun hiçbir kız kendisinden bir yaş bile küçük olsa bir erkekle çıkmaz. olay üniversitede değişir ancak.
Firma Rehberi

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder