Beşiktaş Siemens Servisi

Paylaş
kuzey'in anasinin babasinin gozunun icine bakarak para alamadigi dizi. herif harcliklari alirken yuzunu ceviriyor, saka misin olm? ya almaz reddedersin ya alir tesekkur edersin boyle salak bebe tribi mi olur?

ote yandan bu dizi kendi basina eve cikmak isteyen gencler icin ilac niteliginde, boyle babayla ayni catida yasanir mi yahu, hitler mubarek!

Beşiktaş Siemens Servisi
sami tekinoğlu gibi bir babayla aynı evi paylaşmak bir çile olmalı. tabi güney sürekli suyuna gitmeye çalıştığından kuzey kadar problem yaşamıyor. güney tam ideal erkek tipi. çalışıp didiniyor her daim, güzel sevgiliyi de takmış koluna, kuzey olmasa her şey gül gülistan olacak ama vicdan azabı yiyip bitiriyor anlaşılan onu. kuzeyin annesi fazlasıyla itici. ayrımcılık yapan annelere her zaman sinir olmuşumdur zaten. cemrenin tiz sesi kulağa hiç de hoş gelmiyor hakikatten. bu kızı başka yerde de görmedim hiç, nerden buldularsa artık. herhalde ileriki bölümler de annesinin çabaları sonucu kızı artiz yapacaklar.
Firma Rehberi

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder