Beylikdüzü Ariston Servisi

Paylaş
evlilik yildonumu kutlamasi nedir yaa.. yikilmis bir evlilik, ici bos bir evlilik, bugunu ozel yapacak bir ortam yok ki. davet. senaristler demis ki bu kizla annesini kuzey guney annesiyla babsiyla bir araya getirelim, gerilimi yuksek sahne olur, guney de orda olmasin, kuzey le kiz basbasa kalsin. yaa birakin ya, ne alakasi var evlilik yil donumu davetiyle, iyi bari evin reisi eline kadehini alip konusma da yapsin. adam mutlu degil evlilikten kadin mutlu degil, kutlama yapiyorlar, bi de eve baskalarini cagiriyorlar, neden, cunku senaristler oyle istedi. kuzey-guney su an bitmistir.. dramatik hatalar bunlar, karakterleri bitirirseniz daha 2. bolumde daha niye izlensin ki .

Beylikdüzü Ariston Servisi
izlemek kısmet olmadı da denk geldiğim kadarıyla şöyle bir senaryo var (buna ilişkin sorularım da var!): kıvanç tatlıtuğ'a güney diyen bir adam var, kardeşi miydi o? ayrıca o adam kim? bayağı yakışıklı bir arkadaşmış kendisi. kıvanç tatlıtuğ bir yerlerden geliyor sanırım, nereden geliyor? hem kıvanç tatlıtuğ'un dizideki isminin sizce de kuzey olması gerekmiyor mu yahu? bana o kısım ilginç geldi. ayrıca ben neden isminin ısrarla kuzey olduğunu düşünüyorum onu da bilmiyorum.
Firma Rehberi

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder