Buderus Kombi Servisi Subayevleri

Paylaş
yurtdisina cikma yasagi getirilmis. peh.

92 yasinda olup, marmaris'te turkiye cumhuriyeti devleti'nin vergi odeyen halki tarafindan emekli maasi sayesinde beslenip, resim yapip, deniz manzarali evde yasayan adam neden yurtdisina ciksin yahu? kim umursayacak kendisini avrupa'da, amerika'da, asya'da? ben olsam hayatta terketmem marmaris'i, mandalina ekip kumsalda uzanirim valla, simdiden yoruldum hayattan.
Buderus Kombi Servisi Subayevleri
yargiya cikarilmadan once, yeni darbecilerin darbesini mesrulastirmak icin kullandirmadan once emekli maasi kesilmelidir.
yargılanması söz konusu olunca yetmez ama evetçileri lanetleyenler sonu gelmeyecek mıymıylanmalarına başladılar.

hrant dink davasında malum kararı veren mahkemeler yargılayacakmış, adam 500 yaşındaymış vesaire.

"yargılanıyor" olmalarının önemini teslim edememek nasıl bir zavallılığa işaret eder?

şer odağı akape ne yapsa kötüdür mottosuyla ağzı kamaşmış, bekir çoşkun, yılmaz özdilperver, orta sınıf seralarında yetişmiş körlere sormuyorum bunu. kendini sol da konumlandıran mıymıylara soruyorum. birbirinden bağımsız konuların birisinde olumlu bir diğerinde olumsuz gelişmelerin olması kavranması son derece güç bir olgu mudur? olumlu adımları desteklemek ve önünü açmak, olumsuzların da üzerine gitmek ve farkındalık yaratmak için harekete geçmek tutarsızlık mıdır?

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 23 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder