Demirdöküm Kombi Servisi

Paylaş
sadece yenildiği veya sadece deplasmandaki maçlarda tribünü terk etmemektedir. kadıköy'de oynanan ve son dakikalarda fenerbahçe'nin gol attığı maçlarda da tribünü terketmektedir. bu sezon fenerbahçe maçlarını izleyen ve bunu görmeyen birisi varsa kördür. bu sezon fenerbahçe maçlarını izlemeyip, aziz yıldırım'ın tavrı hakkında beyninin uydurduğu önyargıları dışında bilgisi olmayıp fikir üreten, aziz yıldırım'ı sporun ne olduğunu bilmemekle itham edenlerse en iyi ihtimalle art niyetlidir, dikkate almamak gerek.
Demirdöküm Kombi Servisi
genel olarak son dakikalarda gol olunca tribünü terkeden bir yöneticidir. neden yapıyor bilmiyorum, aziz yıldırım değilim, yakını değilim. ama tribünden ayrılmasının sporun ne olduğunu bilmemesiyle alakası olduğunu da düşünmüyorum.

evet, trafik olabilir. canı sıkılmış olabilir. aklına süper bir fikir gelmiş olabilir. tuvalete gidiyor olabilir. bunların hepsi "sporu bilmemekten" daha mantıklı ve alakalı sebepler olarak görünüyor bana.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 22 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder