Ev Aksesuarları

Paylaş
lost biterken de kimse memnun olmamıştı, ezel bittiğinde de yine aynı kitle memnun olmadı. arkadaş bi siki de beğenin be diyorum. bana soracak olursanız bu noktaya geldikten sonra yapılabilecek en güzel finali yapmışlar diyebilirim. yani bir şekilde eleştireceksek dizinin bu noktaya gelmesini eleştirebiliriz. mesela dayının öldüğü bölüm de final olabilirdi ki eminim final öyle olsaydı o bölüme methiyeler düzen insanlar o bölümü beğenmezlerdi.
Ev Aksesuarları
sonuç olarak ezel yerli yapım dizi endüstrisinde bir çığır açmıştır. hikayeyi anlatış biçimi olsun, edebiyatı hikayeye yedirmesi olsun, yeri geldiğinde gülümsetmesi olsun, merak uyandırması olsun yabancı dizilerde görüp de bizde neden olmuyor dediğimiz çoğu şey ezel ile türk dizi endüstrisine de tanıtılmıştır, çok da iyi olmuştur. lan onu bunu bırakın da sırf oscar wilde'in türkiyede popüleritesini arttırması bile benim bu diziyi sevmeme yeter de artar be canlar. herkesin dilinde değil mi ki artık "herkes öldürür sevdiğini", her ne kadar şiiri tuncel kurtiz'in sansalar da.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 28 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder