Fayans Modelleri

Paylaş
ne ilk ne de son kez sicislarda olan sitedir. zira yeni ozellikleri test edenlere acik acik "gonlunuzce kurcalayin, boka sararsa bi sekilde duzeltiriz" diyen sirketin sitesidir.
Fayans Modelleri
qa adimini hizli gectigi (ya da belki bazen hepten by-pass ettigi?) icin isleri hizlandirmasi sebebiyle benimsenen ve bence hizmet verdigi alan icin pek de mantiksiz olmayan bir yaklasim. "ulan sosyal paylasim sik sok, bu kadarcik seyi kimse sorun etmez" diye dusunuyorlar heralde, hak veriyorum. facebook dunya capinda on dakikaligina tumden kapansa, google news, google finance, yahoo news, ya da yahoo finance'in cokmeyi etmeyi bi kenara birak biri borsayi digerinden bir dakika gec takip etse ya da bi associated press haberini birkac dakika gec gecse alacagi kullanici tepkisinin onda birini almaz heralde. amerika'dakisi "i was like oh my gosh" der, turkiye'dekisi de "falan olur yani", birkac blogda teknik konuda bilgili birileri birseyler yazar, o blog yazilarini da bazilari maille forward eder bazilari "like eder"* o kadar. ne bundan sonra facebook yerine suraya gidicem arkadas diyen olur ne birsey.

bence bu adamlarin web-based mail piyasasina su ana kadar girmemelerinin en buyuk sebebi yine reliability konulari.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 28 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder