İzmir Bosch Servisleri

Paylaş
azicik izlemis bir insan olarak diziyle alakali sevgili eslestirmesi tahminlerim soyledir:

simay ölür, ölmezse de hastanedeyken hamile olmadigi ortaya cikar, kuzey'le ayrilirlar. bu arada kuzey'le zeynep sevgili olur. ali bu duruma cok icerler. güney'le banu aynen devam, onda proplem(!) yok. cemre'yle baris azicik yakinlasir gibi olacaksa da o hale soygazi (kadinin adi yok degil de unuttum) oglunu mustakbel damadiyla ayni mahalleden, ustelik de onun eski manitasi olan bir kiza yar etmeyecektir. oglu da yeterli pisiriklik seviyesine sahip oldugundan

İzmir Bosch Servisleri

( ya da oidipus kompleksine mi desek ne desek) duygularinin arkasinda duramaz. boylece cemre bir darbe daha alir banugillerden... ee, bu kizcagiz omrunun sonuna kadar gozu yasli demir bakire kivaminda dolanacak degil ya, ali de abazanligindan duz duvara tirmaniyor zaten... kuzey'den, guney'den, dogudan batidan daha iyi bir kismet oldugunu dusundugum ali ile cemre evlenirler, onlar erer muradina biz cikalim kerevetine... ya da ben fena halde sapitiyorum su anda.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder