Oturma Grubu Modelleri

Paylaş
sanki geçen senelere oranla daha bir derli toplu duran takım-ım.

takım tamamen yenilendi neredeyse, yirmi küsür futbolcu alındı, bazıları tanınmı$ bazıları değil ama sanki uzun süre değerlendirilip alınmı$lar gibi.
Oturma Grubu Modelleri
geçen sezon trabzonspor'un en büyük eksiği adam gibi bir forvetinin olmamasıydı, fatih tekke gittikten sonra gelen adamların zaten yeteri kadar becerileri olmaması bir de fatih'in adı altında ezilmeleri sonucu saçma sapan bir sezon geride kaldı, defansın da saçmaladığını unutmamak lazım elbet.

bu sene umut bulut'un yanına gökhan ünal alındı, 6 milyon euro gibi söylentiler vardı, eğer ki durum böyleyse sanki bo$a gitmi$ paralar var gibi. gökhan iyi adamdır, iyi oynar ama 6 milyon euro'ya çok daha kaliteli biri(leri) alınabilirdi, olmadı bakalım umarız uyum sağlayabilirler.

tüm transferler içinde yapılabilecek en büyük transfer yattara'yı kazanmaktır trabzonspor için, dikkat edilirse bu adam daha fazla seyircilerin izlediği maçlarda hep fevkalade oynamaktadır, geçen seneki fenerbahçe maçı vs. yani yattara izlenmeyi seven bir adam, mutlu etmek lazım bu durumda da. istikrarlı bir yattara trabzonspor'u çok büyük yerlere ta$ıyabilir.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 24 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder