Subayevler Demirdöküm Servisi

Paylaş
- doğum günleri...aylarca kendi hâlinde seyreden wall'unuzu bir anda çekirge sürüsü misali "doğum günün kutlu olsun osman, nice senelere xd"ler kaplıyor ve bu yıllık yazısı kıvamında devam ediyor. bunu sevmiyorum. evet ben de çok yapıyorum ama bil ki eğer seni seviyorsam yapacağım en son şeydir doğum gününü kutlamak için duvarına yazmak, yani yazmışsam aslında seni siklemiyorumdur da belki ekmek çıkar diye olta atıyorumdur (bkz: sprite'tan acımasız gerçekler). eskiden güzel güzel oturup konuşmak vardı diye telefon görüşmelerini yeren bizler şimdi telefon görüşmelerini özler öldük "aman ne yaa feysten dürterim ben onu". dürtmek ne la?
Subayevler Demirdöküm Servisi
- fotoğraf altı yorumları...aile albümlerini tozlu raflardan indirip eve gelenlere gösterince duyulacak ifadelerin arasına xd'lerin zaa'ların jnm'lerin serpiştirilmiş hâli. bu konuda kızlar tam bir baş ağrısı olmakta. alayı şirinler köyü sakini. yani arkadaşı sıçarken foto çektirip koysa "cnm ne de güzel sıçmışsın sen öyle burgulu burgulu" diyecek sahtelikte kızlar var. foto sahiplerinin de götü ister istemez arşa vuruyor "ehih canm haklısın valla zaten dumanı üstünde, gel beraber yiyelim" falan. msn penceresine dönen anlamsız muhabbetler. kahvesini içip azıcık ağır herhalde dediğim insanın login'e basınca böyle cıvıklaşması sinirimi bozuyor. bu iş için bir buçuk aylık maaşı fiyatında profesyonel makineler alıp uğraşan var lan. tamam çok güzelsin amk. he tabi erkek kankalar biraz daha usturuplu oluyor ama yine de herhangi bir kızın fotoğraflarına bakarken yavşak olan kendisini dört beş sayfa önceden belli ediyor. adı üstünde yav-şak!

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 21 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder