Yataş köşe takımları

Paylaş
şule' nin ercüment çözer' in adamı olma iddiaları pek inandırıcı gelmiyor bana. kaçırılma olayından sonraki tutarsız bunalımları (önceleri gayet rahatken kaseti izledikten sonra bunalıma girmesi) elbette gizemli bir durumu işaret ediyor. ama bu şule' nin hain olduğu sonucuna götürmüyor beni nedense..
Yataş köşe takımları
hani ercüment çözer şevket ç.' in yanına dravdan bir şikayet üzerine geldiği zaman odada şule'yi de görmüştü ya, işte orda planının bir parçasına kattı şule'yi..ya da zaten önceden kurgulamıştı. bu sahneden sonra ercüment çözer' le şule arasında nasıl bir ilişki gelişti, orası karanlık işte..bence ercüment tüm don juan haliyle şule'ye yaklaştı ve bir güven yarattı kendine..şule de istemeden de olsa ercüment çözer' in planlarının bir parçası oluverdi. ercüment çözer'in kim olduğunu, kendisini nasıl kullandığını ve behzat' ın oldukça önemsediği bir araştırmayı nasıl olumsuz etkilediğini anlayınca da müthiş bir vicdan azabı duymaya başladı.

şimdi yaptığı aptallığı behzat'a söyleyemiyor ve bunalımı ondan. yoksa şule ihanet edecek bir kız değil..bıcırık bilerek yapmaz öyle şey..

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 28 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder