Beyoğlu Arçelik Servis Merkezi

Paylaş
televizyon kanalının müdürünün hangi takımı tuttuğunu merak ettiğim kulüp! gencecik bir kızı sırf tuttuğu takım yüzünden işinden etmek için hem galatasaraylılar, hem fenerbahçeliler, hem de bu tartışmaya katılan basın çaba sarfediyor. umarım fenerbahçe bu kızın arkasında durur ve taraftar ve medya gazına gelip kovmaz. kovarsa da umarım galatasaray televizyonu kapılarını açar. sanki sporcuların tamamı fenerbahçeliymiş gibi bir de çıkıp bedava çalışacak onca insan var geyiği yapılıyor. ayıp be yaptığınız! fenerbahçe'ye de helal olsun gocunmadan kızı işe almış. yaptığı işe değil, tuttuğu takıma bakacaksak bu ülkede futbol takımlarında oynatacak oyuncu bulamayız! 23 temmuz 2012 tarihi itibariyle hala tc. 16. ağır ceza mahkemesi tarafından verilmiş cezaları ve
Beyoğlu Arçelik Servisi
tff profesyonel disiplin kurulu tarafından (ki hangi şartlarda oluşturulduğu, üyelerinin ne şekilde değiştirildiği, etik kurulu raporundaki değişiklikler falan malumunuz) yönetim kurulu üyelerine verilen cezaları düşünürsek şike yaptığı/teşebbüs ettiği 2 ayrı kurumca tescilli olan kurum. sırada uefa ve yargıtay var. sayı arttıkça buradan güncelleriz. zöge: bu entry herhangi bir yorum içermemekte, sadece bilgi vermektedir. neden kötülendiğin anlayamadım açıkçası. bi de 2007 yazmışım 2012 yerine mal gibi.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 25 Temmuz 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder