Beylikdüzü Beko Servisi

Paylaş
yeni başlamış, ikinci bölümü itibariyle hikaye bazında büyük bir ilerleme olmamış bir dizidir kuzey güney. buraya kadar her şey güzel fakat büyük bir sıkıntı içinde olduğumuzu fark ettim ben.
Beylikdüzü Beko Servisi
şimdi her şeyi bırakıp birkaç yıl önceye gidelim, spirtüel bir yolculuk yapalım dostlar. varış noktamız lost'un deliler gibi popüler olduğu dönemler. o günler hakkında neler hatırlıyorsunuz? lost başlığı altında inanılmaz bir paylaşım vardı değil mi, teoriler dönerdi, yorumlar yapılırdı. kocaman bir lost komünitesi oluşmuştu resmen, gülerdik, eğlenirdik, birlikte kafa yürütürdük. evet şimdi yaşadığınız flashback'ten çıkmanızı istiyorum. günümüze geliyoruz, yıl 2011. kuzey güney diye bir dizi türk televizyonunda kendini gösteriyor ve binlerce kişiyi ekranın karşısına geçiriyor. biz eski diziseverler de eskinin getirmiş olduğu bir alışkanlık olan "hemen ekşi sözlüğe gireyim de neler yazılmış göreyim" düşüncesinin peşinden gidiyoruz.
Firma Rehberi

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder