Beylikdüzü Bosch Servisi

Paylaş
peki dostlarım şimdiki sorum şudur, bir dizi başlığı muhakkak ki o dizinin bütünlüğünde yer alan tüm öğelerin tartışıldığı bir platformdur. lakin siz hiç lost başlığı altında her iki entry'den birinin "abi kate'in memeleri ne güzel, shannon'un bacakları taş gibi, claire'in kıçı lübmür lümbür" gibi yorumlarla dolup taştığını gördünüz mü? tutun ki kadın oyuncuların da erkek oyuncuların da inanılmaz güzel insanlar olduğu bir diziydi lost. buna rağmen benim o başlık hakkında hatırladığım tek şey, teori ardına teori ve inanılmaz yaratıcı yorumlar idi. zeka fışkırıyordu ulan yorumlardan. peki kuzey güney başlığı altına girip "acaba neler söylenmiş" dediğimizde karşımza ne çıkıyor? hemen sıralayayım dostlarım:
Beylikdüzü Bosch Servisi
iki entry'den birinin içeriği (oran olarak %50 ye tekabul etmekte):

a) kıvanç tatlıtuğ'un adonis kasları,
b) kıvanç tatlıtuğ'un mükemmel six pack'i,
c) kıvanç tatlıtuğ'un seksi vücudu,
d) kıvanç tatlıtuğ'un x'i, y'si üzerine düzülmüş methiyeler.
Firma Rehberi
yahu bayan arkadaşlarım, erkek yoldaşlarım, bu nasıl bir iştir? yani şuraya iki yorum görelim diye girdiğimizde sayfalar boyu scroll yapıp durmak zorunda mıyız? "kıvanç tatlıtuğ gömleğini çıkardı biz kızlar olarak öldük, kıvanç çıktı kalbimiz gümbür gümbür attı, bilmemnemiz dübür dübür çatladı" gibi yorumlar yapıp durmayın şurada iki dakikada bir artık. tamam anladık kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı adam, mükemmel bir herif. ama 500 entry'nin yarısı bu formatta olur mu arkadaşım? kıvanç hakkında yazılabilecek tüm övgüleri tek bir entryde yazabilsem keşke de bundan sonra konu sulanmasa, güzel güzel dizi hakkında yorum yapılsa. kıvanç'ın vücudundan başka bir şey yok mu yani dizide, tek yorumun bu mudur? anladık türk kızları seviyor kıvanç'ı, bunu sürekli olarak ilan etme gibi bir misyon yüklenildiyse "kıvanç'ı seven türk kızları delegasyonu" falan kurulsun da bir manifesto yayınlansın trt 1'de sabah akşam, siz de rahatlayın biz de rahatlayalım cümleten.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder