Beyoğlu Beko Servisi

Paylaş
dünyanın başka bir yerinde de böyle bir şey görülebilir mi bilmiyorum. çok merak ediyorum acaba yabancı bir platformda house yayınlanırken birileri çıkıp: "ayyy hugh laurie çıktı ben çok şey oldum lümbür lümbür" gibi yorumlar yapıyor mu? lost başlığında "ayy sawyer çıktı kasları bizi eritti" gibi yorumlar yapıldı mı her bölümde yüz defa? yani sawyer diyorum bir de, kıvanç kusura bakmasın da sawyer ulan yani. ona bile böyle methiyeler düzülmedi.
Beyoğlu Beko Servisi
biri çaktırmadan belediye suyuna viagra mı atıyor lan neler oluyor benim ülkemde?
Firma Rehberi
"çekemiyorsun hede hödü" diyenlere de laflar hazırlarım. kendim de söylüyorum herif çok yakışıklı. lakin rica edeceğim şu işi artık bitirin, çünkü dizi izlerken paralel olarak entry'leri okuma gibi bir lüksümüz var, onu da kişisel beğeni mesajlarıyla cebelleşerek geçirmeyelim. ezelde bile böyle acayip acayip işler dönmüyordu arkadaş, konu kıvanç olunca delirdik mi ne oldu ben de bilmiyorum. yani aklınıza başka bir şey gelmiyorsa bölümler hakkında yorumlar yapın, tahminler yapın, oyunculukları falan da tartışın işte. kıvanç'a övgülerinizi kıvanç tatlıtuğ başlığı altında da yazabilirsiniz. erkekler abazan da seksten başka bir şey düşünmez de şöyle de böyle de diye bu milletin canına okuyan sevgili leydilere buradan seslenmek istiyorum, ne olur kendinize bir fren mekanizması geliştirin çünkü kendi argümanınız size karşı kullanılabilir bu tavrınızla.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Şubat 2012 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder