Bahçeli: Kılıçdaroğlu okul arkadaşımdır

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun okul arkadaşı olduğunu belirterek, "Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" dedi.
Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'na seçilmesine ilişkin soruları yanıtladı.
CHP'nin kurultayının beklenilen şekilde "coşkulu" geçtiğini ifade eden Bahçeli, tek adaylı bir kurultay yapıldığını anımsattı.
Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak başarı dileklerini ilettiklerini anlatan Bahçeli, "Kendileri benim okul arkadaşımdır. Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" dedi.
Bir gazetecinin, "Bugün gazetelere, 'kaliteli sosyal demokrat' şeklinde bir ifade yansıdı. Bu ifade size mi aitti?" sorusuna Bahçeli, "Evet, zaten düşünce itibariyle kalitelidir sosyal demokrasi" yanıtını verdi.
KILIÇDAROĞLU LİSEYİ BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun 163 numarayla okuduğu Elazığ Ticaret Lisesi’ni 1967 yılında birincilikle bitirdiği ortaya çıktı.
Elazığ Ticaret Lisesi’nin tozlu raflarından çıkarılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait dosyada, sararmış okul fotoğraflarının yanı sıra, ders notlarının da yeraldığı görüldü. Ticaret Lisesi’nin arşivlerinden çıkan dosyadaki belgelere göre Kılıçdaroğlu'nun ders notlarının 10 üzerinden 8 ila 10 arasında değiştiği ve liseyi okul birinciliğiyle bitirdiği yeralıyor. Okul yönetimi, 163 numarayla okuyan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başarılı bir öğrenci olduğunu söyledi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun okuduğu dönemde İstasyon Caddesi'nde olan Ticaret Lisesi’nin adı, zaman içersinde değiştirerek Hulusi Sayın Lisesi oldu. Ancak Ticaret Lisesi de Abdullah Paşa Mahallesi’nde yeni yapılan binaya taşındı ve Ticaret Meslek Lisesi adını aldı.
"Bahçeli: Kılıçdaroğlu okul arkadaşımdır" Devamını oku

10 dakikada beyaz dişler!

Paylaş

Dişleriniz yüzünden gülümseyemiyor musunuz? Sapsarı renkleri ile sürekli rahatsızlık mı hissediyorsunuz? İşte aradığınız ürün White Light…

Hemen satın almak için tıklayın!!!

White Light, dişlerinizi çok kısa bir süre içinde inanılmaz derecede beyazlaştıran çok özel bir ürün! Diş hekimine gidecek zamanınız, paranız ya da sabrınız yoksa, White Light sizin için mükemmel bir ürün. Ayrıca, evinde haftalar ya da aylar süren diş beyazlatma işlemleriyle uğraşmak istemeyenler için son derece elverişli.

White Light diş beyazlatma sistemi, diş hekimine avuç dolusu para vermeden evde uygulayabileceğiniz bir işlemdir. White Light’ın en iyi yanı, bir lazer diş beyazlatma işleminin tüm avantajlarını, hızlı ve kolay kullanımıyla sunabilmesidir.

Hemen satın almak için tıklayın!!!

WhiteLight™ Diş Beyazlatma Sistemi, dişlerinizi süratli bir biçimde beyazlatmak için ışık veren, devrim niteliğinde bir üründür. Sadece 10 dakikanızı alacak!

WhiteLight™ sistemi evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve kullanımı son derece kolaydır. Özel formüllü jelle birleştirilmiş gelişmiş ışık sistemi, yüzeydeki lekeleri çabucak ortadan kaldırır ve saklı lekeleri ortadan kaldırmak için derinlere nüfuz eder. Yani, özel bir buluşmanız için derhal daha beyaz dişler istiyorsanız, ya da dileğiniz sadece gülümseyişinizi parlatacak hızlı bir yöntem bulmaksa — WhiteLight™ sistemi size aradığınız hızlı çözümü verecek!

Hemen satın almak için tıklayın!!!

"10 dakikada beyaz dişler!" Devamını oku

Blogger'daki blog'ları nasıl içe ve dışa aktarabilirim?

Paylaş

Blogger'daki içe ve dışa aktarma özellikleri, diğer mevcut blog'lara içe aktarmanın yanı sıra kendi blogunuzun kopyasını oluşturma olanağı sunarak içeriğinize, tamamen taşınabilir ve özgür olmasını sağlayan yeni bir değer kazandırır. En iyi haber de bunu çok basit bir işlem haline getirmiş olmamız!

Yeni Blog Olarak İçe Aktar

İçeriği yeni bir blog olarak içe aktarmak için kumanda panelinizde Blog Oluşturun öğesini tıklayın. 
Gelişmiş Seçenekler altında Blog İçe Aktarma Aracı'nı tıklayın. 
Son olarak sabit sürücünüzden Blogger dışa aktarma dosyasını (.xml) seçin ve kelime doğrulamasını tamamlayın. Yükle okunu tıkladığınızda yeni blogunuz hemen oluşturulur!

Mevcut Blog'a İçe Aktarma

Kayıtları ve yorumları önceden mevcut bir blog'a içe aktarmaya mevcut blog'un Ayarlar | Temelsekmesinde Blog'u içe aktar öğesini tıklayarak başlayın.
 Not: Şablonunuz içe aktarılan içerikten etkilenmez.Ardından, sabit sürücünüzden Blogger dışa aktarma dosyasını (.xml) seçin ve altındaki kelime doğrulamasını tamamlayın. Varsayılan olarak, içe aktarılan tüm kayıtlarınız siz kumanda panelinizden yayınlamayı seçmedikçe yayınlanmaz. Ancak tüm kayıtlarınızın hemen yayınlanmasını istiyorsanız Blog'u içe aktar öğesini tıklamadan önce Tüm içe aktarılan kayıtları otomatik olarak yayınla seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretlediğinizden emin olun.
Kayıtlarınızın otomatik olarak yayınlanmasını istemiyorsanız Gönderme | Kayıtları Düzenlesekmesinden web'de görünmeden önce kayıtları el ile yayınlamanız gerekir. Tüm içe aktarılan kayıtları yayınla'yı tıklayarak tüm kayıtları bir seferde yayınlayabileceğiniz gibi Seçilenleri Yayınla'yı tıklayarak belirli kayıtları yayınlayabilirsiniz.

Blogunuzu Dışa Aktarma

Blogunuzu dışa aktarmak için Ayarlar | Temel sekmesindeki Blog'u Dışa Aktar'ı tıklayın.
Son olarak Blog'u Dışa Aktar düğmesini tıklayın. Blogunuz sabit sürücünüzde yedek olarak tutabileceğiniz veya başka bir blog'a aktarabileceğiniz Blogger dışa aktarma dosyası şeklinde (.xml) saklanır.
"Blogger'daki blog'ları nasıl içe ve dışa aktarabilirim?" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

CS 1.6: 23 Mayıs Beşiktaş Start Aldı

Paylaş
Bugun start alan ve bugun tamanlanıcak olan 23 Mayıs Adeks Beşiktaş CS turnuvası sabah saatlerinde start aldı. Turnuvaya ilgi yogun olurken DP.CS takımından 4 oyuncuda mixEd tagı aldında turnuvada yer aldı.

Turnuva IRCBotları; #oyunguru - #og.live1 - #og.live2 - #og.live3 - #og.live4 - #og.live5 - #og.live6

TURNUVA CHARTI ICIN TIKLAYINIZ !

TURNUVAYA KAYIT YAPTIRAN TAKIMLAR

mixEd: venza, cool, marqnue, prostar, velixa
theGamerteam: xant6, roche, Ruzi, xavarage, sturmy
trance: cEucmE, gNx, POSTMORTEM, maeth, Intacto
JenaBetis JC: emente, maglor, myu, diffargo, bloodbody
RUSH TO HEAD: SHAKAL, Kumpas, JAGD, NotR, Jr-R
DefaultGame: sledge, Societa, archmix, jaileft, dgy
Badsector: alp3r, s1ben, reaqs, hoodlum, kharon
Respected: WONLAI, rutherford, cortex, keN b, deNc
big5: doga, sezgin, volkan, mert, ahmet
MYSTERIUEX: Mathias, zgr/1925, mini S, Abysss, sahbaz
otto: promega, CEUS brkmastIr, prejudicE, owen
34.5: Açıklanacaktır.
typeQuit: exlowe, exp, cobain, ayhN1, ryden
FaceYourFears: MADDER, lassana, f9mania, howHIGH, atx
Ledri Sual: Açıklanacaktır.
"CS 1.6: 23 Mayıs Beşiktaş Start Aldı" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

de_tuscan mapini indir

Paylaş


Nasıl Kurulucagini http://steamcs.wordpress.com/2010/05/19/models-ve-map-nasil-yuklenir/ burdan ögrenebilirsiniz.

"de_tuscan mapini indir" Devamını oku

19 TEMMUZ MILKYGAMEAREA TURN

Paylaş
İzmir'in tanınan oyun merkezlerinden MilkyGameArea yaza merhaba turnuvası’nın ardından yeni bir etkinlikle LAN-GAME oyuncularını buluşturuyor.19 TEMMUZ PAZAR günü olacak turnuva Türkiye'de son zamanlarda yaşanan hareketliliğe bir yenisi daha eklenecek.

Turnuva bilgileri

Turnuva Mekanın: İzmir MilkyGameArea
Tarih : 19 Temmuz Pazar
Başlama Saati : 10:00
Katılım Ücreti : 100 TL
Turnuva Slotu : 16 Takım

"19 TEMMUZ MILKYGAMEAREA TURN" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

Brezilya ESWC ülke listesine katıldı

Paylaş
ESWC yaptığı resmi açıklamayla bundan sonra  Brezilya'da da ESWC elemeleri yapılacağını duyurdu.

FireGamers,  CnB Gaming,  crashers gibi  Brezilya'nın önemli takımlarının başvuru yapması ESWC yönetimini  Brezilya'da bir eleme yapmaya itti.  Bu elemeler 2010 senesi içinde geçerli olucak.

Bu düzenlemeden sonra toplam takım sayısı 29 yükseldi. ESWC ekibi daha öncede ülkelerinde eleme olmayan takımlar için bir başvuru açmış ve içlerinden 8 takıma turnuvada yer vericeğini açıklamıştı.

"Brezilya ESWC ülke listesine katıldı" Devamını oku

GameGain 2.5.17.2010

Paylaş
GameGain, sizin daha iyi ve rahat oyunlar oynamanız için bilgisayarınızı geliştiren bir optimizasyon aracıdır. Oyun performanslarını arttırmak amacı ile geliştirilen GameGain ile artık oyunlarınızı bilgisayarınızı daha fazla zorlamadan oynayabileceksiniz. Bilgisayarınızda oyunları çok yavaş ve kötü kalitede oynuyorsanız bu optimizasyon aracı sayesinde oyun performanslarını arttırabilir ve oyunlardan aldığınız keyfi arttırabilirsiniz. Donanımınız ile ilgili hiçbir değişiklik yapmanıza gerek kalmadan performans artışı sağlayan GameGain sayesinde sisteminizi optimize etmek için masraf yapmaktan da kurtulabilirsiniz.

GameGain Windows işletim sistemi ayarlarında bazı değişiklikler yaparak bellek kullanımlarını düzenler. Ayrıca sistemi yavaşlatan kayıtları temizleyerek performans artışına yardımcı olur. Oyunları astronomik hızlarda ve en son sistem performanslarında çalıştıracağını garanti etmeyen GameGain, sisteminizin kapasitesine bağlı olarak farkedilir bir hız artışı sağlıyor.

"GameGain 2.5.17.2010" Devamını oku

Counter Strike 1.6 v23 Patch

Paylaş
Online oynanabilmesi için gereken patch ayrıca hldsyi çalıştırabileceğiniz versiyondur. v26'da hata yaşanmıştır.Sorunsuz bir oyun için v23 en iyisi.

Download Link:

http://www.zshare.net/download/69045827b74dbf5f/
"Counter Strike 1.6 v23 Patch" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

UCP Anti Hile Kurulumu

Paylaş
Kurulumu başlatıp, kullanacağınız dili seçin ve "İleri"yi tıklayınız.

"UCP Anti Hile Kurulumu" Devamını oku

UCP hataları ve çözümleri !

Paylaş
* Kurulum esnasında dizini seçerken Latin alfabesi hatası alanlar için çözüm yolu
**CSS ana kurulum dizini nerede ise onu lütfen C:\Counter-Strike_Source olacak şekilde taşıyın.

* [xxx.dll] -> incorrect version
Not original file or broken.
Replace with good one, or reinstall game.
**Bu tür bi incorrect version hatası alanlar için çözüm yolu şudur: Bu linkteki dosyayı indirip CSS'nin kurulu olduğu dizindeki bin klasörünü silip linkten indirmiş olduğunuz bin klasörünü koymalısınız.

*Bunların dışındaki diğer hataların sebebi internet ortamında dolaşan saçma sapan css versiyonlarıdır.Zaten çoğuda virüslü olup tam olarak css yaygınlaştırma amacı ile dolaşmamaktadır.Özellikle v34 ve v25 diye official css sürümünün olmadığını sizlere tekrardan hatırlatırım. Official son sürüm v18'dir.
Bu nedenlerden dolayı değişik hata alanlar
bu linkten gerekli official orjinal css kurulum dosyalarını indirip kursunlar...
"UCP hataları ve çözümleri !" Devamını oku

UCP - Antihile | Counter Strike UCP

Paylaş
Ultra Core Protector - Server tabanlı ve client tabanlı çalışan Türkçe destekli bir antihile sistemidir.Piyasaya çıkan hilelere karşı belirli aralıklarla güncellenmektedir.
Resmi Web Sitesi:
www.ucp-anticheat.ru
Türkiye Destek Sitesi:
www.csoyuncu.com

Not: UCP antihile sistemi piyasada v25 diye dolaşan bazı modifiyeli css sürümlerinde
çalışmamaktadır.
Lütfen temiz bir kurulum için
bu linkteki css paketini indirip yamaları ile beraber kurunuz...
CS 1.6 için ise v21-v23-v26 sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır...


"UCP - Antihile | Counter Strike UCP" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

Gungame Mod

Paylaş


Gungame mod;
1. Silahların öldürdüğünüz sayıya göre sıra sıra gelmesini sağlar.
2. Seviyenizdeki silahdan başka hiçbir silah kullanamassınız.
3. Eğer ölürseniz süre ayarına göre geri doğarsınız.
4. Ayarları serverimizde stabildir.

"Gungame Mod" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

Amx Mod Komutlari

Paylaş
Amx Mod (Ölümsüzlük modu ve daha fazlası)
amx_glow nick renk = oyuncuyu seçtiqiniz renkte parLatır
örnek : amx_glow RevoLt* red

amx_glow2 nick renk = oyuncuyu map sonuna kadar parLatır
örnek : amx_glow2 RevoLt* aqua
amx_glowcolors ßurdan qLow renkLerine ßakaßiLirsiniz

amx_givemoney nick para = oyuncuya para verir
örnek : amx_givemoney RevoLt* 16000 , 16000 para werdim

amx_takemoney nick para = oyuncunun parasını aLırsınız
örnek : amx_takemoney RevoLt* 16000 , 16000 para siLdim

amx_godmode nick 2 = oyuncuyu öLümsüz yapar
örnek : amx_godmode RevoLt* 2 , 2 açar 0 kapatır
amx_noclip nick 2 = oyuncunun duwarLardan qeçmesini saqLar
örnek : amx_noclip RevoLt* 2 , 2 açar 0 kapatır

ßence en qüzeL komut ßu
amx_weapon nick siLah ismi = oyuncuya siLah verir
örnek : amx_weapon RevoLt* 43 [ coLt ] , 42 [ ak47] , 33 [ mp5 ]
14 [ deaqLe ] , 48 [ awp] , 82 83 84 [ ekipmanLar ]

amx_revive nick = oyuncu oyuna yeniden ßaşLar
örnek : amx_revive RevoLt*

"Amx Mod Komutlari" Devamını oku

Metamod ve AMX Mod Kurulumu

Paylaş
İlk olarak http://www.amxmodx.org/downloads.php adresine girip "AMX Mod X Full Installer" kısmından en son sürümü indirelim(Şuan için en güncel olanı 1.8.0). Kurulum dosyasını çalıştırıp aşamaları geçtikten sonra amx kurulum dosyalarını seçtiğiniz dizine çıkarmış olacaktır. Eğer çıkarma sizhirbazının son aşamasında "Run AMX Mod X Installer" seçiliyse asıl kurulum sihirbazımız kurulum bittikten sonra çalışacaktır("Run AMX Mod X Installer" standart olarak seçili olur). Eğer çalışmazsa kurulumda seçtiğiniz dizine gidip "Installer.exe" yi çalıştırın.
İlk olarak karşınıza kuruluma hoşgeldiniz ekranı çıkıcak. Next diyoruz ikinci aşamaya geçiyoruz. ikinci aşamadada lisans sözleşmesini iyice okuduktan sonra kabul ediyorum( I accept the terms in the license Agreement) diyoruz ve tekrar next diyoruz. Bu aşamada kurulum metotları çıkıyor karşımıza eğer local kurulum yapacaksak "Select Mod Directory" seçeneğini seçiyoruz ve next diyoruz. Açı*** pencereden half-life ın kurulu olduğu dizinden cstrike klasörünü seçiyoruz "Custom Game Addon" seçeneği none olarak kalsın ve ok diyoruz ve sihirbaz dosyaları otomatik olarak çıkartacak ve ayarlamarı yapacak işlem bittikten sonra finish diyoruz ve amxx modmuz kurulmuş oluyor.

"Metamod ve AMX Mod Kurulumu" Devamını oku

Cs' de Matrix hareketi yapmak

Paylaş
Cs de Matrix hareketi yapmak isteyenler.!

İlk önce C4'ün bizde olması gerekiyor.Ardından elimizde bir pistololması lazım.Yani küçük silahlar.Öneri olarak ; USP (1-1) veya Glock(1-2).Sonra elimizdeki pistolla bir el ateşedip şarjör değiştiriyoruz ancak şarjör değiştirme işlemini yaparkenaynı anda zıplıyoruz.Zıpladığımız anda da ''5'' e basıp elimize C4'üalıyoruz.Sonuç olarak aşşağıdaki resimdeki gibi bir görüntü ortayaçıkıyor.
"Cs' de Matrix hareketi yapmak" Devamını oku

Models ve Map Nasıl Yüklenir

Paylaş
Ne olursa olsun orjinal gorunumle oynamaya özen gösterin,ancak sürekli aynı şeyleri görmekten sıkıldıysanız biraz değişiklik yapabilirsiniz

ArkadaşLar herhangi bir cs paylaşım sitesinden (örn: www.fpsbanana.com) Model,Skinler ve Maplar indiriyorsunuz Ama Nereye Atılacağını bilmiyorsunuz. Hemen CS'yi Yüklediğiniz Dizine Giriniz. Örn: C:/SIERRA veya C:/Program Files/Valve Gibi..
"Models ve Map Nasıl Yüklenir" Devamını oku

Counter Strike Sesli İletişim

Paylaş
Bu rehberde Counter-Strike 1.3 ile eklenen yeni sesli iletişim teknojisi hakkındaki sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Yazıda mikrofon seçimi, yapılması gereken ayarlar, sesli iletişim için tuş ayarlanması, istediğiniz kişinin sesini kapamak ve yararlı komutlar üzerinde durduk.

Gerekenler

* PCI ve full duplex ses kartı (ISA ses kartları ile genellikle çalışmıyor)
* Mikrofon

Mikrofon Seçimi

Sesli iletişim teknolojisinde sesin kalitesini belirleyen en önemli etken mikrofondur. Eğer mikrofonunuz kötüyse, ne kadar ayar yaparsanız yapın ses kalitesinde belirgin bir artış elde edemeyebilirsiniz. Özellikle Counter-Strike'da en iyi sonucu kulaklıklı mikrofonlar, yani headsetler veriyor. Kulaklıklı mikrofon kullanmanın birkaç avantajı var:

"Counter Strike Sesli İletişim" Devamını oku

Auto Draft

Paylaş
"Auto Draft" Devamını oku

http://steamcs.wordpress.com/

Paylaş
"http://steamcs.wordpress.com/" Devamını oku

Cs de Müzik Ve Arkaplan Değiştirme

Paylaş
"Cs de Müzik Ve Arkaplan Değiştirme" Devamını oku

POV Demo

Paylaş
Demo izleyerek oyununu geliştirmek isteyen oyuncular için POV demolar adeta bir hazinedir. POV demo, maçı oyuncunun gözünden izlemenizi sağlar. “Ee biz bunu maç demosunda da izleyebiliyoruz, ne farkı var?”diye düşünebilirsiniz. Fakat POV demolar maç demolarından farklı olarak oyuncu hareketlerini tam olarak ve anlık gösterir.

Maç demolarında oyuncu gözünden izlediğiniz zaman farketmişinizdir ki aim başka yerde olmasına rağmen oyuncu HS atabiliyor. İşte bu maç demolarındaki gecikmeden kaynaklanıyor. POV demoda böyle bir sıkıntı yok. Kendiniz oynuyormuş gibi oyuncuyu izleyebilir, hatta takım içi yazışmaları görebilir, çok şanslıysanız konuşmaları da duyabilirsiniz.

"POV Demo" Devamını oku

Dreamhack Summer 2010

Paylaş
Dünya'nın sayılı organizasyonlarından biri olan ve 19-22 Haziran tarihleri arasında İsveçin, Jönköping şehrinde gerçekleşicek. Dreamhack Summer 2010 finalistleri belli oldu.

Toplam 16 takımın yer alacağı turnuvada ülkemizi takımımız  DarkPassage temsil edecek.Şuanda 11 takımın belli olduğu turnuvada önümüzdeki günlerde yapılacak olan elemeler ardından 5 takım daha dahil olacak.

Turnuvaya Katılacak Takımalar

Meet Your Makers
fnatic
SK Gaming
Evil Geniuses
compLexity
Antwerp Aces
Kaos
Concode
DarkPassage
TBA
MUSKELBYGGNING
TBA
TBA
TBA
TBA
TBA


Ödül Dağılımı

1. 6250 € + 2.600 € Hediye Kartı , 5x MSI anakart
2. 3100 € + 5x MSI anakart
3. 1000 €
"Dreamhack Summer 2010" Devamını oku