Çiçekli Elbise

Paylaş
cansu denilen kızın bir temiz sopayı hakettiği dizi. senaristler sizden rica ediyorum gelecek bir bölüm şu kızı dövdürün birilerine nolur lan. ekran başında tırnaklarımı yiyip saçlarımı yoluyorum sinirden. yelloz seni. bir de bu kızı ne zaman okulda görsem defter yerine çanta taşıyor. android misin kızım sen nereye kaydediyon o bilgileri.

meğersem beykent üniversitesi okul değil de kafe gibi bir yermiş sanırım. defterle giden bir feriha var lan. ayrıca aşk-ı memnu'nun biricik hizmetçisi cemile de bir zayıflamış bir güzelleşmiş ki sormayın. kafede bık bık konuşurken koray şunun dudağına bir yapışsa da ateşini alsa azıcık.

son olarak şu dizide pırlantı gibi bir hatunum, sevdiceğim var. kendisi görmüş geçirmiş halden anlayan beşeri kriterleri çoktan aşmış hanım hanımcık Çiçekli Elbise bir kadın. lara'nın anacığı. çok datlu lan. bence yaşının en güzel kadını. nedense böyle olgun kadınlardan hep hoşlaşmışımdır. olayı şimdi milfe falan bağlamayın severim ben böyle zeki, hümanist, tripleri olmayan kadınları.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Aralık 2011 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder