İzmir otobüs saatleri

Paylaş
geçen sene ( ya da önceki sene ya da ondan önce emin değilim) tv makinasında ( ya da zaga da emin değilim) programın bilmem kaç konuğundan biri helin avşar'dı. bu cumartesi denk geldim, helin avşar yine vardı. programa 300 konuk davet edince tabi hepsi geçerken uğramış muamelesi gördüğü için aynı konuğu 40 bölümde izlemek gerekiyo işte böyle, bi soruya verdiği cevabı değişik isimli aynımsı programlarda takip etmek gerekiyor. bir konuşma programına konuşamayan birini çağırmak( defalarca ve her programa bir tane mutlaka) çok ciddi bir programcılık zekası olabilir, ama okan bayülgenin olduğunu varsaydığım zekasının çok altında bir hesap kitaptır. şık değil, şıksa da okan bayülgen'e gitmiyor.

bir de kimi konuklar çıksın da rezil olsun bölümü var bi tane , İzmir otobüs saatleri bilmiyorum her hafta yapıyorlar mı , seçim nutku atmaya kürsüye çıkıyor, cevaplayamayacağını ya da saçmalayacağını bildiği sorular soruyor ki, o saçmalasın, biz de eğlenelim. aptal bi insanla dalga geçmenin neresi komik? bütün programların rutini idi, okan bayülgen mutlaka konukların arasına dalga geçip yerin dibine sokup kendi zekasının, hazır cevaplığının altını çizebilecek birilerini koyuyor ki, "okan iyidir ya ne yapsa izlettirir o" savunmalarımın büyük bir kısmını geri aldım, cebime koydum.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 31 Aralık 2011 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder