En Moda Abiyeler

Paylaş
kadın dediğimiz kesimin büyük bir kısmı her doğumda 5 yaş yaşlanmaktadır. şimdi bunu düşününce ferihacığım eğer o gencecik yakışıklıyla evlenirse beş bilemedin on sene sonra 2. çocuğu doğurduğunda emir o tiple sana bakar mı ? bakmaaz. bakar mı? bakmaaaz. hal böyleyken sen ne diye emir emir diye ağlayıp durun. kaldır kafanı levent kanka var. hemde adam gibi adam yani. evlenince doğumdan sonrada sıkıntı olmaz. en fazla aynı yaşta göünürsünüz.

sonracığıma sen bilmez misin feriha erkekler geç olgunlaşır. sen emirden daha olgunsun. o daha atarlı gençlik dönemlerinde. sen bu dönemin sonundaysan o başında. bak gördün mü hatayı? yaa işte böyle sen onla evlenip çocuk mu büyütmeye çalışacaksın ? en En Moda Abiyeler iyisi levent hacı. gel sözümü dinle. adam olgun bi defa sen giderken o geliyormuş. sanada yol yordam öğretir hem. bir erkekle beraber olduğunu anlarsın yani.

bunun dışında ah be kızım o nasıl isim yaa.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 29 Aralık 2011 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder