Dantel Salon Takımları

Paylaş
bazıları "bekaret" kavramına kendi isteği, toplum aile baskısı veya her ikisi sebebiyle ölümüne sadakat gösterdiklerinden, sevişememenin verdiği huzursuzluğu, siniri, asab bozukluğunu sadece "başarı" kavramıyla nötrlize edebileceklerine inanırlar. bu uğurda dünya üzerindeki en boktan en vasıfsız işte dahi çalışsalar, işlerine inanılmaz bir hırsla sarılır, sevişemenin huzursuzluğunu işinden çıkarır..gece gündüz durmadan büyük bir hırsla çalışır. başarı uğruna "kızlığı" hariç herşeyi feda edebilir. özel hayatını, aile hayatını, sağlığını, akıl sağlığını hiçe sayarak işini herşeyin önüne koyar.

az çok okumuş tüm türk kızları eğer üniversite döneminde dahi "kızlık" problemini rafa kaldıramamışsa, bundan sonraki hayatı işinden ibaret olacak Dantel Salon Takımları demektir. bu kadar insanlık dışı çabalarına rağmen başarılı olamazlarsa tüm hınçlarını evlendikleri erkekten çıkarırlar. bu yüzden kısa bir tanışma faslı sonrası bu kategoriye girdiğini anladığım bu tür "kızlardan" ürküyorum, uzak duruyorum.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 27 Aralık 2011 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder