Polaris Ayakkabı Modelleri

Paylaş
neyse ne diyordum, hah, modayla ilgim alakam yoktu zira kendi kafamin icinde uc koldan ilerleyen bir willow modasi anlayi$im mevcuttu: gotik moda, floral moda ve japon modasi.

aciklayayim (kime neyse, i$te ba$ladik bi defa), gotik kisim yukarida anlattigim uzere ince dantelli, siyah agirlikli, choker'li, siyah rugan pabuclu bir tarza denk geliyordu benim icin. ama bunu her gun kullanmak zor, makyajsiz gotik giysi giyilmiyor mesela, ille azicik goz kalemi gerekiyor yoksa mezardan kalkmi$ da gelmi$ havasi estiriyorsun. floral anlayi$ima gelince, zaman zaman etnikle de birle$en, cicek desenlerinin agirlikta oldugu, bazen batik yahut hint desenli giysilerden olu$uyor temel olarak. ornegin kucuklugumden beri delice sevdigim kisa cicekli elbise, asker botu ve uzun hirka kombinasyonu buna dahil oluyor. ucuncu bahsettigim, japon modasi ise anlatmakta epey zorlandigim bir tur. genelde animesever, cicili Polaris Ayakkabı Modelleri bicili japon kizlarin giydikleri gibi, pastel pembe-mavi-sari-turkuaz tonlarinda, cupcake desenli, bebe yakali bluzler, babetler, diz alti coraplar. bunu da sevmekle brlikte en az giydigim versiyon buydu. zira $u saydiklarimin icinde azicik bile olsa cool olma $ansiniz yok, sevimli, oyuncak bebek filan oluyorsunuz, ama kucuk kiz gibi takilmaniz icap ediyor. o da zor biraz. belki ayda bir iki kere.

Benzer Yazılar



Dipnot
Bu yazı 26 Aralık 2011 günü yazılmıştır.. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder