Arçelik Servis Bornova

Paylaş
- birincisi kuzey'in abisinin banu ile geçirdiği fırındaki gecesinden sonraki sabah güney'e "n'aber lan fırıncının oğlu?" şeklinde hitap etmiştir ki kendisi bir zamanların (1970 ve 80'ler) ergen best seller'ı fırıncının kızı'na gönderme yapmıştır. (bkz: bunu bilen liseli değildir).
- ikincisini yakalayanlar olmuş, kuzey'in telefonunda ferhat'ın oç şeklinde keydedilmiş olması
- bir de cafe london'dan uzak durunuz, iki fincan çaya 52 tl hesabı dayıyorlar çok ayıp, zılgıtı da gariban garson yedi sonunda.

edit: pasta da yemişler ama yine de hesap biraz kabarık, üstelik bu arada babasının kuzey'e kendisine hediye alması için verdiği para ve ali'nin zarf içinde verdiği bir tomar paraya ne oldu da kuzey'in parası çıkışmadı bilemedim.
Arçelik Servis Bornova
kurdukları ortak şirket için holding merkezini diğer holdinge taşıtma işi de cemre'yi dizinin içinde ama standy-by'da, (istedikleri an olayların içine sokabilecek şekilde) tutmak isteyen senaristlerin dahiyane bir buluşu olsa gerek.
"Arçelik Servis Bornova" Devamını oku

Arçelik İzmir Servis

Paylaş
dün jeneriğini izlerken başlangıçta 3. isim olan öykü karayel 'in ortalara düştüğünü farkettim. nerde hata yaptı da sevemediler bu kızı diye düşünürken yüzünün insanlara yabancı ve ortalama bir güzelliği olduğu için yadırgandığını düşündüm. neticede her mahallede kelimeleri bu kız gibi mahalle ağzıyla söyleyen değil diksiyon dersi alan, victoria secret'tan fırlama kızlar mevcuttu. lafın kısası beğenilir beğenilmez çok umrumda değil ben de başlangıçta çok beğenmediğimi itiraf etmeliyim fakat bu kıza başrol şansı verecek kadar umut gördüyseniz bu umudu çabucak Arçelik İzmir Servis tüketemezsiniz. beren saat için de bihter rolünde aynı tepki gelmişti müjde ar kadar ihtiraslı değil falan filan. sonra dizinin finalinde herkes beröeğnnğn diye bağırmaya başladı buralarda... onu bunu dinleyeceklerine kendi kararlarının arkasında dursunlar reyting kaygısıyla değil azıcık istikrarlı bir iş yapsınlar. çok içerledim sözlük!
"Arçelik İzmir Servis" Devamını oku

İzmir Bosch Servisleri

Paylaş
azicik izlemis bir insan olarak diziyle alakali sevgili eslestirmesi tahminlerim soyledir:

simay ölür, ölmezse de hastanedeyken hamile olmadigi ortaya cikar, kuzey'le ayrilirlar. bu arada kuzey'le zeynep sevgili olur. ali bu duruma cok icerler. güney'le banu aynen devam, onda proplem(!) yok. cemre'yle baris azicik yakinlasir gibi olacaksa da o hale soygazi (kadinin adi yok degil de unuttum) oglunu mustakbel damadiyla ayni mahalleden, ustelik de onun eski manitasi olan bir kiza yar etmeyecektir. oglu da yeterli pisiriklik seviyesine sahip oldugundan

İzmir Bosch Servisleri

( ya da oidipus kompleksine mi desek ne desek) duygularinin arkasinda duramaz. boylece cemre bir darbe daha alir banugillerden... ee, bu kizcagiz omrunun sonuna kadar gozu yasli demir bakire kivaminda dolanacak degil ya, ali de abazanligindan duz duvara tirmaniyor zaten... kuzey'den, guney'den, dogudan batidan daha iyi bir kismet oldugunu dusundugum ali ile cemre evlenirler, onlar erer muradina biz cikalim kerevetine... ya da ben fena halde sapitiyorum su anda.
"İzmir Bosch Servisleri" Devamını oku

Arçelik izmir servisleri

Paylaş
bir takim sorular biriktirdim siraliyorum efenim :

1. mete nihal'e hangi ara asik oldu? (ben meteden his mis gormus degilim, patadanak sevdi kizcegizi)
2. ayten ahmet'e hangi ara asik oldu? (ben aytenden his mis gormus degilim, patadanak sevdi donuk ahmet'i)
Arçelik izmir servisleri
senaryoda soyle yaziyor sanirim ; mete nihale asik olur ! ayten bir anda ahmet'i yillardir sevdigine karar verir!
simdi, sevgili senarist, boyle seyleri izleyiciye yedirebilmen icin oncesinde bi altyapi lazim yoksa bina cokuyor ustune.. aylin&soner cifti cikarmis bir senariste bunlari da ben ogretmeyeyim artik.
"Arçelik izmir servisleri" Devamını oku

Beyoğlu Beko Servisi

Paylaş
dünyanın başka bir yerinde de böyle bir şey görülebilir mi bilmiyorum. çok merak ediyorum acaba yabancı bir platformda house yayınlanırken birileri çıkıp: "ayyy hugh laurie çıktı ben çok şey oldum lümbür lümbür" gibi yorumlar yapıyor mu? lost başlığında "ayy sawyer çıktı kasları bizi eritti" gibi yorumlar yapıldı mı her bölümde yüz defa? yani sawyer diyorum bir de, kıvanç kusura bakmasın da sawyer ulan yani. ona bile böyle methiyeler düzülmedi.
Beyoğlu Beko Servisi
biri çaktırmadan belediye suyuna viagra mı atıyor lan neler oluyor benim ülkemde?
Firma Rehberi
"çekemiyorsun hede hödü" diyenlere de laflar hazırlarım. kendim de söylüyorum herif çok yakışıklı. lakin rica edeceğim şu işi artık bitirin, çünkü dizi izlerken paralel olarak entry'leri okuma gibi bir lüksümüz var, onu da kişisel beğeni mesajlarıyla cebelleşerek geçirmeyelim. ezelde bile böyle acayip acayip işler dönmüyordu arkadaş, konu kıvanç olunca delirdik mi ne oldu ben de bilmiyorum. yani aklınıza başka bir şey gelmiyorsa bölümler hakkında yorumlar yapın, tahminler yapın, oyunculukları falan da tartışın işte. kıvanç'a övgülerinizi kıvanç tatlıtuğ başlığı altında da yazabilirsiniz. erkekler abazan da seksten başka bir şey düşünmez de şöyle de böyle de diye bu milletin canına okuyan sevgili leydilere buradan seslenmek istiyorum, ne olur kendinize bir fren mekanizması geliştirin çünkü kendi argümanınız size karşı kullanılabilir bu tavrınızla.
"Beyoğlu Beko Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Bosch Servisi

Paylaş
peki dostlarım şimdiki sorum şudur, bir dizi başlığı muhakkak ki o dizinin bütünlüğünde yer alan tüm öğelerin tartışıldığı bir platformdur. lakin siz hiç lost başlığı altında her iki entry'den birinin "abi kate'in memeleri ne güzel, shannon'un bacakları taş gibi, claire'in kıçı lübmür lümbür" gibi yorumlarla dolup taştığını gördünüz mü? tutun ki kadın oyuncuların da erkek oyuncuların da inanılmaz güzel insanlar olduğu bir diziydi lost. buna rağmen benim o başlık hakkında hatırladığım tek şey, teori ardına teori ve inanılmaz yaratıcı yorumlar idi. zeka fışkırıyordu ulan yorumlardan. peki kuzey güney başlığı altına girip "acaba neler söylenmiş" dediğimizde karşımza ne çıkıyor? hemen sıralayayım dostlarım:
Beylikdüzü Bosch Servisi
iki entry'den birinin içeriği (oran olarak %50 ye tekabul etmekte):

a) kıvanç tatlıtuğ'un adonis kasları,
b) kıvanç tatlıtuğ'un mükemmel six pack'i,
c) kıvanç tatlıtuğ'un seksi vücudu,
d) kıvanç tatlıtuğ'un x'i, y'si üzerine düzülmüş methiyeler.
Firma Rehberi
yahu bayan arkadaşlarım, erkek yoldaşlarım, bu nasıl bir iştir? yani şuraya iki yorum görelim diye girdiğimizde sayfalar boyu scroll yapıp durmak zorunda mıyız? "kıvanç tatlıtuğ gömleğini çıkardı biz kızlar olarak öldük, kıvanç çıktı kalbimiz gümbür gümbür attı, bilmemnemiz dübür dübür çatladı" gibi yorumlar yapıp durmayın şurada iki dakikada bir artık. tamam anladık kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı adam, mükemmel bir herif. ama 500 entry'nin yarısı bu formatta olur mu arkadaşım? kıvanç hakkında yazılabilecek tüm övgüleri tek bir entryde yazabilsem keşke de bundan sonra konu sulanmasa, güzel güzel dizi hakkında yorum yapılsa. kıvanç'ın vücudundan başka bir şey yok mu yani dizide, tek yorumun bu mudur? anladık türk kızları seviyor kıvanç'ı, bunu sürekli olarak ilan etme gibi bir misyon yüklenildiyse "kıvanç'ı seven türk kızları delegasyonu" falan kurulsun da bir manifesto yayınlansın trt 1'de sabah akşam, siz de rahatlayın biz de rahatlayalım cümleten.
"Beylikdüzü Bosch Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Beko Servisi

Paylaş
yeni başlamış, ikinci bölümü itibariyle hikaye bazında büyük bir ilerleme olmamış bir dizidir kuzey güney. buraya kadar her şey güzel fakat büyük bir sıkıntı içinde olduğumuzu fark ettim ben.
Beylikdüzü Beko Servisi
şimdi her şeyi bırakıp birkaç yıl önceye gidelim, spirtüel bir yolculuk yapalım dostlar. varış noktamız lost'un deliler gibi popüler olduğu dönemler. o günler hakkında neler hatırlıyorsunuz? lost başlığı altında inanılmaz bir paylaşım vardı değil mi, teoriler dönerdi, yorumlar yapılırdı. kocaman bir lost komünitesi oluşmuştu resmen, gülerdik, eğlenirdik, birlikte kafa yürütürdük. evet şimdi yaşadığınız flashback'ten çıkmanızı istiyorum. günümüze geliyoruz, yıl 2011. kuzey güney diye bir dizi türk televizyonunda kendini gösteriyor ve binlerce kişiyi ekranın karşısına geçiriyor. biz eski diziseverler de eskinin getirmiş olduğu bir alışkanlık olan "hemen ekşi sözlüğe gireyim de neler yazılmış göreyim" düşüncesinin peşinden gidiyoruz.
Firma Rehberi
"Beylikdüzü Beko Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Vestel Servisi

Paylaş
jenerikte isimlerin / şeklinde yazılış biçimi nip/tuck'tan arak bi kere, yemezler.

ayrıca daha 2.bölümden vites düşüren bir dizi olarak bende küçük çaplı bir hayal kırıklığı yaratmıştır.
Beylikdüzü Vestel Servisi
şu duruma bakılırsa elde bir tek kıvanç var. evet illa ki tek başına diziyi götürür ama nereye kadar götürür bilemem...
Firma Rehberi
o değil de ben ezel'i özledim.ikinci bölümüyle de zevkle izlettirmiştir kendini (kıvanç tatlıtuğ'u değil diziyi izliyorum yanlış olmasın,tabi onu da izliyorum efendim). behzat ç. den sonra bu sene takip edeceğim ikinci dizidir.

kıvanç tatlıtuğ cidden güzel oynuyor yahu. başarılarının devamını diliyorum. ama dövüşe giderken adamı yağlamasalar iyiymiş.

not: bence dizinin tek olumsuz yanı gelecek bölümlerin az çok tahmin edilebiliyor olması.
"Beylikdüzü Vestel Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Profilo Servisi

Paylaş
efendim biraz zizek'lik yapıp lacan'a yol alalım. 2 bölüm izledim henüz ama sanırım hikaye şu.
Beylikdüzü Profilo Servisi
hacı o öpücük olmayacaktı, lacan'cı anlamıyla gerçek. cemre ve güney arasında simgesel ve imgesel düzlemde kurulan bütün hikayeye tepeden dalıveriyor. bozuyor yani anlayacağınız koca aşkı. zaten lacan çok pis dalar olaya, ve aşk'ı şakkadanak gerçek değil de simgesel ve imgesel alanda konumlandırır. taraflardan birine dadanan gerçek, yani vakti zamanında yaşadığı bir öpücük, sevişme, ya da başka herhangi kaçamak, gelir o aşkın ortasına giriverir. buradaki gerçek/öpücük öyle bir şeydir ki, (akıldan çıkarılması gereken kızıl tilkinin kızıl kuyruğu gibi, aklından atmaya çalıştıkça gelir daha çok dadanır) yeni bir imgesel, simgesel alan kurmaya kadirdir. birikir, etrafına yan anlamlar çeker, büyür ve gün gelir şak diye keser gordion düğümünü. yeni bir öpücük artık eski simgesel/imgeselin dağıldığı anlamına gelir.
Firma Rehberi
bu da benim diziye dair kehanetim olsun, yeni bir öpücük göreceğiz yeni bir aşkı başlatan.
"Beylikdüzü Profilo Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Ariston Servisi

Paylaş
evlilik yildonumu kutlamasi nedir yaa.. yikilmis bir evlilik, ici bos bir evlilik, bugunu ozel yapacak bir ortam yok ki. davet. senaristler demis ki bu kizla annesini kuzey guney annesiyla babsiyla bir araya getirelim, gerilimi yuksek sahne olur, guney de orda olmasin, kuzey le kiz basbasa kalsin. yaa birakin ya, ne alakasi var evlilik yil donumu davetiyle, iyi bari evin reisi eline kadehini alip konusma da yapsin. adam mutlu degil evlilikten kadin mutlu degil, kutlama yapiyorlar, bi de eve baskalarini cagiriyorlar, neden, cunku senaristler oyle istedi. kuzey-guney su an bitmistir.. dramatik hatalar bunlar, karakterleri bitirirseniz daha 2. bolumde daha niye izlensin ki .

Beylikdüzü Ariston Servisi
izlemek kısmet olmadı da denk geldiğim kadarıyla şöyle bir senaryo var (buna ilişkin sorularım da var!): kıvanç tatlıtuğ'a güney diyen bir adam var, kardeşi miydi o? ayrıca o adam kim? bayağı yakışıklı bir arkadaşmış kendisi. kıvanç tatlıtuğ bir yerlerden geliyor sanırım, nereden geliyor? hem kıvanç tatlıtuğ'un dizideki isminin sizce de kuzey olması gerekmiyor mu yahu? bana o kısım ilginç geldi. ayrıca ben neden isminin ısrarla kuzey olduğunu düşünüyorum onu da bilmiyorum.
Firma Rehberi
"Beylikdüzü Ariston Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Baymak Servisi

Paylaş
100 kişiye sorduk, "hiç çocuğunuz yokken bir oğlunuz oldu, sadece 2 isimden birini seçme hakkınız var: kuzey veya güney. hangisini koyardınız?"
90'ı kuzey der bence. halbuki bu dizide büyük çocuğun adı güney..
sonra madem büyük çocuğun adı güney, dizinin adı neden güney kuzey değil? neden tersten sayılıyo?
hep inanılmaz mantık hatası bunlar.
Beylikdüzü Baymak Servisi
beklendiği gibi, güney zengin kızıyla evlenicek veya nişanlanacak öyle bişiler işte. kısaca cemre'yi bırakacak.
cemre de zengin çocuğuyla takılmaya başlıcak, belki de önce cemre zenginle takılıp güney, o yüzden cemre'yi terkedecek.
Firma Rehberi
zengin çocuk cemre'yi mendil gibi kullanıp atıcak, yardımına kuzey koşucak.
mutlu mesut yaşayacaklar.
elbise alacak parası olmayan adamın, dövme yaptırmaya karar verdiği dizidir.
"Beylikdüzü Baymak Servisi" Devamını oku

Beylikdüzü Demirdöküm Servisi

Paylaş
dizideki simit fırını çekim olmadigi icin 2 haftadir kapalı...sami bey kuzey'e bagiriyosun ama sonra firin kapali...bu ne tutarsızlık...
bir de çekim yapilan binanın 200 metre aşağısında gercek simit firini var.bunlarin 2 bölümde ürettigi simiti 1 saatte üretiyor...son olarak görüntülerde simit firinina bitisik gözüken bina osmanli zamaninda tebhirhane olarak kullanilmistir...cevval muhabiriniz üsküdar'dan bildird
Beylikdüzü Demirdöküm Servisi
kuzey'deki anneye sövdüğüm dizi. çocuklar yarış atı değildir. kendi gelecek hayaline göre yetiştirdiğin kuklalar da değildir. sen bir çocuğun sırf ders çalışıyor diye tüm ümitlerini ona bağlayıp diğerini hiçe sayamazsın. diğeri sana sokaktan gelmedi. hala güney'i avutmak için "kuzey'den bir bok olmazdı." demeye getiriyorsun. harp okulu sınavları bildiğim kadarıyla yüksek sınavlar değil. düşük bir puanı aştıktan sonra mülakata alıyorlar. kuzey elbet orayı kazanabilirdi. şimdi hatırladım. güney de zaten bir üniversitenin hiç varolmamış bir bölümüne gitmiyor muydu? diziler üzerinde fazla düşünmemek gerek demek ki. ama gene de anneye sinirliyim.
Firma Rehberi
"Beylikdüzü Demirdöküm Servisi" Devamını oku

Beşiktaş Siemens Servisi

Paylaş
kuzey'in anasinin babasinin gozunun icine bakarak para alamadigi dizi. herif harcliklari alirken yuzunu ceviriyor, saka misin olm? ya almaz reddedersin ya alir tesekkur edersin boyle salak bebe tribi mi olur?

ote yandan bu dizi kendi basina eve cikmak isteyen gencler icin ilac niteliginde, boyle babayla ayni catida yasanir mi yahu, hitler mubarek!

Beşiktaş Siemens Servisi
sami tekinoğlu gibi bir babayla aynı evi paylaşmak bir çile olmalı. tabi güney sürekli suyuna gitmeye çalıştığından kuzey kadar problem yaşamıyor. güney tam ideal erkek tipi. çalışıp didiniyor her daim, güzel sevgiliyi de takmış koluna, kuzey olmasa her şey gül gülistan olacak ama vicdan azabı yiyip bitiriyor anlaşılan onu. kuzeyin annesi fazlasıyla itici. ayrımcılık yapan annelere her zaman sinir olmuşumdur zaten. cemrenin tiz sesi kulağa hiç de hoş gelmiyor hakikatten. bu kızı başka yerde de görmedim hiç, nerden buldularsa artık. herhalde ileriki bölümler de annesinin çabaları sonucu kızı artiz yapacaklar.
Firma Rehberi
"Beşiktaş Siemens Servisi" Devamını oku

Beşiktaş Vestel Servisi

Paylaş
lan ne biçim annesin sen be kadın? hayriye hanım'ın ikiyle çarpılmışı yani! biraz daha zorlarsa "ağzımızın tadı bozulmasın" diye sıra dayağına dizdirecek evdekileri.

nıç nıç.
Beşiktaş Vestel Servisi
babası da ayrı bir alem. herif ete göte atar. iki tane aslanlar gibi oğlun var. biri tamam işinde gücünde, biri delinin teki. e bu işler böyle.
cemre desen ayrı bir salak. ne istediğini bilmez, kuyruk sıkışıyor sürekli. istese kuzey anında verecek, kendine itiraf edemiyor. zengin olmak istiyor ya, baktı güney de hırslı çocuk. yaman anasını satıyım.
olan kuzey ve güney'e oluyor valla. yazıktır, bırakın şu çocukların yakasını.
Firma Rehberi
dizileri gerçek sanan birileri yorumlarını yaptı.
"Beşiktaş Vestel Servisi" Devamını oku

Başakşehir Arçelik Servisi

Paylaş
muazzam bir statu farki gosterilmek isteniyor dizide cemre'nin evi ile kuzey-guney'in evi arasinda. cemre'nin annesinin giydigi gecelik efsanevi renkler ve kumaslardan yapilma iken guney'in annesi beyaz koy cikisli cibinlik stayla bir gecelikle yatiyor. davul bile dengi dengine diyecekler birkac bolum sonra..

Başakşehir Arçelik Servisi
allah belanı versin "sami tekinoglu" diye diye izledigim filmdir.
bütün türk dizilerinde de babaların manyak olmasından bıktım artık, erken menepoza giricem.
esek kadar herif dovulur mü, esek kadar herif dayak yer mi?
Firma Rehberi
edit: buradan çıkarılacak ana fikir küçüklerin dövülmesi değil, koskoca herif gücünü kullansa, babasına da 2 tane koysa hakketti artık dileğidir. küçüklerin dayak yemesi doğaldır demek istesem bunu da ifade edebileceğimi en kötü ortaokulda öğrendim.
"Başakşehir Arçelik Servisi" Devamını oku

Başakşehir Beko Servisi

Paylaş
güney rolünde mehmet ali alabora'yı görmek isterdi gönül. oyunculuğu zaten ortada, hem yaş olarak hem görünüş olarak daha bir otururdu sanki.
Başakşehir Beko Servisi
haa, güney'i oynayan arkadaşa lafım yok. tipi, oyunculuğu, mimikleri vb. herşeyiyle karakterin hakkını veriyor, efendi adam imajını son derece iyi yansıtıyor orası ayrı.
hikayesinin çıkış noktası, sanırım öyle bir geçer zaman ki'deki soner-aylin-murat üçgeni olan dizi... kardeşi uğruna aşkından vazgeçen bi insan falan filan... hep aynı hikaye amk...
Firma Rehberi
edit: düşündüm de soner-aylin-murat üçgeni de eski türk filmlerinden arak... bu vesileyle kuzey güney, arağın arağı oluyor, evet evet kesin kararım bu...
yeni bolumunu muhtesem yuzyil ile ayni anda baslatmak icin cok kasmislar ve basardilar sanirim. kuzey guney'in bir hafta evvelden baslamis olmasi bana kalirsa buyuk avantaj.
"Başakşehir Beko Servisi" Devamını oku

Başakşehir Bosch Servisi

Paylaş
5. tekrarında yakalayıp sonuna kadar izledim.
kıvanç tatlıtuğ ne olmuş öyle ya ? adam bildiğin canavar gibi oyuncu olmuş. o mimikler, ses tonu falan. çok başarılı.

rıza kocaoğlu da harikalar yaratıyor ama.
Başakşehir Bosch Servisi
konusu ilginç gibi. izlenebilir. göreceğiz..

tipik bi' türk dizisi..sevişme yok yan yana uzanma var..aşın artık bunları..tamam kıvanç'ın hazinesini ağzına alsın hatunun suratına patlasın falan demiyorum ama..hiç değilse bi' üstsüz yiyişin lan..terli terli yatmak da n'oluyor..homer simpson bile çatır çatır sikişiyor be..ayıptır günahtır..piç ettiniz güzelim adonisleri..

Firma Rehberi

türk işi two and a half men sanki. tabii çocuk yok. kötü olan iyinin hayatına bodoslama dalıyor, amerika'daki kötü anne türkiye'de baba olmuş, amerika'daki hizmetçi türkiye'de anne, amerika'daki hayatı zindan eden eski eş türkiye'de hayatı zindan eden kıskanç sevgili olmuş. bu çerçevede izleyince çok benziyorlar. bir de ikisi de çok itici, en benzer yanları da bu olsa gerek.
"Başakşehir Bosch Servisi" Devamını oku

Başakşehir Siemens Servisi

Paylaş
bir dizikolik olarak, yeni yayın döneminde kanallarda yayınlanan diziler arasında en iyi olan dizidir. al yazmalım, sensiz olmaz gibi dizilerle kıyaslanamaz bile, hiçbirinin şansı yok. ama bu dizi kasıp, kavurur ortalığı.
Başakşehir Siemens Servisi
arşamba gecelerinin savaş konusu dizilerinden biri. diğeri için; (bkz: muhteşem yüzyıl)

zaplama karmaşası içinde, kuzey hürremle, devlet-i aliyye-i osmâniyye'nin sarayında halvet olmak üzereyken, pargalı gördü -öyle bir zehir içireceğim ki, gözümün önünde içi parça parça olacaksınız- dedi; tarzında yorumlarla perşembe sabahını edeceğimiz hallere sokacaktır.
Firma Rehberi
sadece reklamlardan takip ederek konusuna hakim olmaya başladığım dizi. ya herşeyden geçtim de millet o kız için mi o kadar birbirine düşmüş, peyyyyyy.
"Başakşehir Siemens Servisi" Devamını oku

Başakşehir Profilo Servisi

Paylaş
dizide açıkça seyircinin kuzey'e sempati duyması amaçlanmış. ama bunun sağlanması için güzey'in de biraz antipatik gösterilmesi lazım. herif gayet normal hatta iyi bir insan lan. kaç kişi diyebilir ki öylesi bir durumda "hayır o öldürmedi, ben öldürdüm!" diye polisin önüne atılırdım? öbür tiki kıza hapisten çıktı diyememesi de çok mühim bir mesele değil yani. elin kızı da bilmeyiversin. gerçi zengin züppelerinin çok da yabancısı oldukları bi konu değil arabayla adam öldürme. söyleseydi muhtemelen "a, bizim kuzen de geçen caddede gezerken 3 kişiyi öldürmüştü. ama sizinki çok yatmış, bizimki 6 ayda çıktıydı" falan gibi bir cevap alırdı.

Başakşehir Profilo Servisi
cemre karakteri zaten kuzey'i seçemezdi. güney'le birlikte mezun olduğuna göre o da yaklaşık olarak güney'le aynı yaşta ve doğal olarak kuzey'den iki yaş büyük. lise çağında istediği kadar yakışıklı olsun hiçbir kız kendisinden bir yaş bile küçük olsa bir erkekle çıkmaz. olay üniversitede değişir ancak.
Firma Rehberi
"Başakşehir Profilo Servisi" Devamını oku

Başakşehir Ariston Servisi

Paylaş
ilk bölümü izledim ve kuzey sen haksızsın ibne.
Başakşehir Ariston Servisi
öncelikle son sahnede o laf ne lan öyle? "şimdi sıra bende" falan. insan öz abisi için böyle düşünür mü? o anlık sinirine verecem de belli ki senaryo bunun üzerine kurgulanmış. tamam hadi abinin yerine hapis yattın ama o kazada senin de suçun olmadığını söylemek imkansız. lan sanki o kafayla arabayı sen sürsen ne olacaktı? direğin birine girip abinin ölümüne neden olacaktın, olacağı oydu. tamam abin de arabada çok kafa sikti de adam haksız mı lan? ertesi gün sınavı var herifin senle uğraşıyo. ve senin neden krize girdiğin hakkında en ufak bir fikre bile yok! buradan geldik cemre hadisesine. cemre olayında abin tamamen masum. senin cemre'den hoşlandığından haberi olmadığı hatta bu konuda senden en ufak bir şüphe bile duymadığı çok açık ve net bir şekilde ortada. ha bak cemre için aynısını söyleyemeyeceğim. zaten kızlar böylesi durumlarda bilmezmiş gibi davranıp karşısındakine işkence etmekten psikopatça bir zevk alırlar ("niye bu kadar şaşırdın?" diyo bi de orospu). ama abin kesinlikle masum. ulan herif ne yapsın? önce senden icazet mi alacaktı amk? geç kalmışsın işte, o kadar delikanlıysan bunu da kabul edersin.
Firma Rehberi
"Başakşehir Ariston Servisi" Devamını oku

Başakşehir Vestel Servisi

Paylaş
bana "ya bırak allahını seversen kıvanç varken kim bakar o abiye" diye diziyi izlememi salık veren arkadasıma mesaj attıran dizidir. hele ki üniversiteye hazırlanılan yaşta hiçbi kız ciddi abiye aşık olmaz. hadi oldu bikere diyelim, ünide 4 sene o abiyle kalmaz... (dizinin tamamını seyredemedim ama en az 2-3 bölüm ardarda seyrederim gibi duruyo. hikayeyi sündürmeye başlayınca senarist takımı, kıvanç bile tutamaz beni)
Başakşehir Vestel Servisi

kıvanç tatlıtuğ adeta sawyer olmuş bu dizide. ayrıca ben sevdim, izliycem, pek güzel. hatta oturdum tekrar bölümünü bile izledim. sonra üçüncü kez yayınlandı, onu da izledim. sabah akşam doktorlar gibi yayınlansa izleyeceğim sanırım. doktorları da hiç kaçırmadan izliyorum zaten bir haftadır.
Firma Rehberi
"Başakşehir Vestel Servisi" Devamını oku

Başakşehir Baymak Servisi

Paylaş
şaftı kaymış, klitli diferansiyeli arıza vermiş türk orta sınıf ailesinin patolojik yaşantılarını izleyebilmemiz için çekilmiş yepyeni bir dizi. meslek gereği dürtüsel çocuklarını başedemeyip ateşe atan, evlat ayıran, birini melek diğerini şeytan ilan eden benzer aileleri çok gördüm, ama bakalım bu ailemiz rating uğruna sevgili kuzeyciğe daha neler yapacak ya da kuzeyimiz aldığı maphushane kültürüyle dürtüselliğini birleştirip itilmişliğinin, anlaşılmamışlığının intikamını önce ailesinden sonra da çevresinden ve dünyadan nasıl alacak, hepsini göreceğiz.
Başakşehir Baymak Servisi
bana ilk bölümde anlatılacaklarının hepsi anlatılıp bitmiş gibi gelen dizi. ilk bölümün sonu bağlansaydı güzel bir film olurdu milyonlarca insan da gider izlerdi. trailer'ına kıvanç tatlıtuğ'un six pack'ini koysan kız meslek liselerinden katar katar otobüs kaldırırlardı o filme. bundan sonra ne anlatacaklarını merak ediyorum ama güney isimli abi belki itü'de okumuş ama biraz kendini dışarıdan bitirmiş gibi geldi bana.
Firma Rehberi
"Başakşehir Baymak Servisi" Devamını oku

Başakşehir Demirdöküm Servisi

Paylaş
dün tekrarını izlediğim dizi. kıvanç olmuş demeyeceğim, çünkü kendisini menekşe ve halil,aşk-ı memnu'da izlemiş biri olarak, o zamanlar da da eğitimsizliğine rağmen başarılı bulduğum birisiydi! bu rolde kendisine yakışmış.
Başakşehir Demirdöküm Servisi
dizi de fena değil,ilgi çekici bir şekilde ilerledi ilk bölüm. lakin şu 4 sene öncesini gösterdikleri sahneleri komik buldum. öncelikle kıvanç'ın kardeş değil ağbi olması gerekirdi şahsımca. güney ve cemre üniversite sınavına girecekse 18 yaşlarında olmalılar,o zamanda kuzey 2 yaş küçük olduğuna göre 16 yaşında! ancak hiçte 16 yaşında görünmüyordu. hatta şimdi 20 yaşında bir genci canlandırıyor!!! bence 2 yaş büyük ağabeyi canlandırması daha iyi olurdu. onun haricinde eleştirecek birşey bulamadım.
Firma Rehberi
haaa birde cemre'nin annesinin kuzey'de gözü var gibi geldi bana...

edit: cemre karakteri için ilk başlarda pelin karahan'ın adı geçiyordu. öykü karayel yine iyi seçim be!
"Başakşehir Demirdöküm Servisi" Devamını oku

Bahçelievler Baymak Servisi

Paylaş
sözlükteki yorumlara ve kıvanç diye ağlayan kızlara dayanamayıp bir izleyeyim dedim veee kıvanç olmuş hakkaten. her bir anlamda yani.. bir de karakter olarak kuzey'in sert erkek halleri fenaa.. cemre'ye asılan adama bakışlar neydi öyle? o salak abisi de takılsın yavşak yavşak.
ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan ama bunu ilk bölüm olmasına borçlu olan dizidir. karakterlerin tanıtımı, dizi senaryosunun taslak halinde seyirciye sevdirilmesi vb. amacıyla karakterler ve konu hakkında birçok şey öğrendik. bu sebeple sevdik diziyi.
Bahçelievler Baymak Servisi
lütfen eğri oturup doğru konuşalım. kuzey güney de türk dizisi nihayetinde. her hafta 2 saatlik bölüm yayınlanacak, hikaye uzatılacak, olayların yoğunluğu azalacak, kanal d ve ay yapım para kazanacak. yaprak dökümünü hatırlatırım. o kadar güzel ve yalın hikayeyi utanmadan 4 sezona yaymışlardı. son sezon ali rıza bey artık ayıp olmasın bari felç geçireyim de dilsiz kalayım demişti utanmıştı izleyiciden. yapımcıda ve yayıncıda mantık bu olduğu sürece türk dizileri böyle olur, halk da bunu izler.
Firma Rehberi
"Bahçelievler Baymak Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Baymak Servisi

Paylaş
şu saçma sapan resözlük görselinin ne zaman değişeceği hakkında fikri olanlara sürprizlerimin olduğu dizi. kaç aydır şu herifi orda görmekten bıktık usandık. yönetimin bu konuya bi el atma vakti gelmedi mi?. ayrıca şu an yazdığım entry resözlük görseliyle ilgili 6. entry. demek ki herkesin aynı sıkıntısı var.
Arnavutköy Baymak Servisi

kafa kalın, anca yerine oturdu, tam olarak 36. bölüm sonrası. bu diziyi çekici yapan nedir diye çok düşündüm. tamam ankara'da çekiliyor, burayı anlatıyor, karakterler gerçekçi, çoğu insan hayatından yansımalar buluyor. gerçeklere çekinmeden dokunuyor, tehditlere pek aldırmadı, aldırmayacak. ama bir eksiklik vardı kafamda. belki bu hafta yayınlanmamasından dolayı yerini buldu, behzat ç galiba bugün için cyrano de bergerac dır.

Firma Rehberi

tütünden bir nefes alınarak devam edelim,

edmond rostand'ın meşhur eserini bilen bilir. cyrano de bergerac hayatta kimseye eyvallahı olmayan doğru bildiğini söyleyen, cesur, bir hiç uğruna kılıcına ya da kalemine (silahına ya da ?) sarılan bir zamane şövalyesidir (polisidir, polisi türkiye koşullarından aryı soyut düşünüyorum).

cyrano türlü dalkavukluklara prim vermez, haklının, ezilenin yanındadır. behzat ç de dalkavukluklara prim vermez, suçsuzun yanındadır (yanlşlık yapsa da sonuç olarak haklının yanında duruyor). ikiside sevince gerçekten seviyor, kimselerle bu durumu paylaşamıyor. bunlar çok üstünkörü tanımlamalar elbette, burada ne o muhteşem romanı analiz edebilirim, ne de behzat ç'yi.
"Arnavutköy Baymak Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Demirdöküm Servisi

Paylaş
sezon finali sonrası editi: hayır lan sezon finali çekimleriymiş. kapının önünde bekleşen resmi üniformalı polisleri mekanı koruyorlar falan sanmıştım, figüran olabilecekleri hiç aklıma gelmemişti, yazmamıştım. ve evet, demek ki şule ve ercü, bir sonraki sahnenin çekimi için oradalarmış. zira şule'nin ve ercü'nün saçları, birlikte havuz gibi bir şeyin önünde bankta yanyana oturup konuştukları sahnedeki gibiydi.
Arnavutköy Demirdöküm Servisi
o diil de asıl beni şaşırtan, bu meyhane sahnesini bildiğin cumartesi öğlen, pırıl pırıl gündüz vakti çektiler lan. dizide gene sahnesi oluvermiş. nasıl oluyor lan bu?
Firma Rehberi
kitabı okuyanlar bilir, "ben çelik, arçeklik" repliğini söyleyen ve hiç suçu günahı yokken canından olacak olan polis kardeşi zihinsel engelli kızı canlandıracaktır. o ölü balık bakışlarının başka bir anlamı olamaz.
"Arnavutköy Demirdöküm Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Beko Servisi

Paylaş
lan şimdi ben anlamadım. bugüne kadar sadece behzat ve ekibi ile şevket'i gördüğümüz meyhanenin önünde savcı'nın, şule'nin, tahsin müdür'ün ve en ilginci ercü'nün ne işi vardı hoca? koskoca nejat işler orada sahnesi olmadığı halde orada sahnesi olanların çekimi bitene kadar göt kadar karavanda oturmaya mı gelmişti? yoksa o mekanda hepsini tesadüf ettiği çok ilginç bir sahne mi çekmişlerdi. bekleyip göreceğiz.
Arnavutköy Beko Servisi
aynı gün içinde 2-3 saat sonra aynı set ekibini kızılay'daki çankaya kaymakamlığı önünde görmemle merakım iyice katlandı. dur bakalım ne çıkacak bunun arkasından.
Firma Rehberi
edit: nejat işler'in saçları gayet normal uzunlukta idi. yani makineyle girişmeden önceki saçları gibiydi, sarı da değildi. sezon finalinde ercü'yü dazlak kafasıyla izleyeceğimize göre, benim şahit olduğum çekim film ile alakalı olsa gerek.
"Arnavutköy Beko Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Siemens Servisi

Paylaş
cumartesi günü esat caddesi'ndeki sokakbaşı meyhanesi'nin önünde rastladım ekibe. bir adet oyuncu karavanı ve bir sürü teknik ekip kamyonetiyle birlikte. sokakbaşı meyhanesi, dizide sürekli neşet ertaş çalan hüseyin abi'nin yeri. buraya kimler gidiyor? behzat ve ekibi gidiyor, arada sırada da şevket gidiyor behzat'la buluşmak için. oysa ben ekibin önünden geçerken karavanın penceresinden gördüğüm kadarıyla savcı hanım'a* makyaj yapılıyordu. tahsin müdür* de yandaki aslı börek'te çay içiyordu. azıcık etrafta dolaştım birilerini görürüm diye. az sonra
Arnavutköy Siemens Servisi
şule*, mavi saçlı haliyle bir yerlerden çıktı, hızlı hızlı zıp zıp diye yürüyerek kayboldu. bugüne kadar savcı, tahsin müdür ve şule'yi hüseyin abi'nin yerinde hiç görmemiştik yanlış hatırlamıyorsam. biraz daha dolanayım dedim, çıkan olursa görürüm. dolanırken fark ettim ki ileride bir karavan daha var, sessiz sakin duruyor, camları kapalı. liseli ergen gibi dikkat çekmemek için karşı kaldırımdan dikizlerken içeriden çantalarla ve teknik malzemelerle set ekibi çıktı. aha dedim bitti çıkıyorlar. içeriden ilk önce tahsin müdür kot ve tişörtlü sivil
Firma Rehberi
kıyafetiyle çıktı ve gitti. karavana yaklaşıp biraz daha bekledim. harun*, yanında kendisinden kısa boylu bir elemanla çıktı içeriden. ve aynen dizideki hal tavırlarıyla, yanındaki arkadaşını kafakola almış (arkadaşın boynunu koltukaltına sıkıştırarak samimi bir sarılarak yürüme şekli vardır ya, kanka sarılması, o şekilde) muhabbet eder şekilde arkadaki karavana gitti. harun girerken diğer karavanın önünde hayalet'i* gördüm, sigara içiyordu. etrafta o kadar adam varken ergenler hayalet'in etrafını sarıp fotoğraf çektirirken şule de arkadaki karavandan indi. lakin saçları mavi değil, normal kumral idi (geçici boyaymış demek ki, karavanda yıkamışlar). akabinde akbaba* ve şevket* de kot ve tişörtlü sivil halleriyle yan yana muhabbet ede ede geçip gittiler. ben tam onların arkasından bakarken tanıdık bir ses "aaa inanç'ın* gözünde gitti o galiba" dedi. döndüm ki o da ne? ercü* de orada. arkadaki karavanın içinde oturuyormuş meğer.
"Arnavutköy Siemens Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Vestel Servisi

Paylaş
ya sezon finali falan, ya da çok ilginç bir sahnesinin çekimine denk geldiğim dizidir. dizi başladığından beri "ulan bir kere bile çekimini görmedim" diye üzülüp dururken çok acaip şeyler gördüm cumartesi günü.
Arnavutköy Vestel Servisi
şimdi yalan atmak gibi olmasın, ne çekildiğini görmedim ama benim bildiğim dizi çekimlerinde, o sahnede kimler oynuyorsa sadece o oyuncular sete gider, çekimleri yapılır. yani tüm kadro hep birlikte geze geze çekime gitmezler haksız mıyım? eğer bu şekilde sabahtan tüm kadroyu toplayıp ilgili mekanda sahneleri olmasa bile bir sonraki sahne için yanlarında gezdiriyorlarsa hayal kırıklığına uğrayacağım.
Firma Rehberi
"Arnavutköy Vestel Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Ariston Servisi

Paylaş
birey ancak her şeyini kaybettiği zaman tamamen özgürleşir. özgür birey, sistemi sorgulamaya başlar. sistem için en büyük tehdit sorgulanmaktır. behzat ç, işte bu özgürleşmiş bireydir. hemde sistemin dişlilerinden biriyken yani bir polisken özgürleşmiştir. bir nevi agent smith gibidir. sistemi koruması gerekirken sisteme karşı durmaya başlamıştır. bu neden ile dizide birilerinden baskı görür, amirleri ile çatışır. bu neden ile gerçek hayatta rtük'den uyarı alır.
Arnavutköy Ariston Servisi

duydum ki filmin kadrosuna cansu dere dahil olmuş.filmden soğudum şuan.o donuk suratlı ruhsuz kadını istemiyorum ben behzat ç.min nadide oyuncuları arasında.ancak figüran olarak oynatırsanız razı olurum oda konuşmasın mümkünse yoldan geçsin.

ercüment çözer olayının bu sezon sonunda çözümesi ve yeni sezona yeni bir ana konu yanında yine bölümlük cinayet konuları eklenerek polisiyenin dibine vurmasını istediğim severek tükettiğim dizidir.,
Firma Rehberi
tamam anlıyorum "necat" işler güzel reyting yaptırdı diziye kabul. ancak daha iyi konuk oyuncularla daha iyi sezonun tamamını kapsayacak konular türetilebilir.

ayrıca dizinin dexter modelini benimsemesi de bu dediklerimi desteklemektedir. zira dexter'da da 13 bölümde ana olayı çözmekte.

bir ayrıca da yapımcılara bir ilk olun ve diziyi 60 dakikayla sınırlandırın. böylece daha hızlı ve heyecanlı bir diziye çevirmiş olacaksınız diziyi.
"Arnavutköy Ariston Servisi" Devamını oku

Arnavutköy Bosch Servisi

Paylaş
şu amına koduğumun yerinde kurgu haram zaten bize. size kalsa, üstümüz başımız didaktik içinde kalacak. e madem öyle, her yanımız trt'nin bir dakikalarıyla dolsun. ali atik, ayşegül atik içinde kalalım amına koyim? doğru ahmet fışkırsın toprağı sıkınca? sen de rahatla, ben de rahatlayayım amına koyim la!
Arnavutköy Bosch Servisi
ya saçma sapan gonuşmayın la!!!
sanırım kimsenin dikkatini çekmemiş ama behzat ç. bir bölümde ne izlediğini soran şule'ye "vahşi kedilerin günlüğü" diyor. büyük kedilerin günlüğü olacak doğrusu. gözden kaçmış.
Firma Rehberi
sırf bu ayrıntı için diziyi yermeyeceğim tabi ki, şükela.

bu ayki cnbc-e dergide en iyi 20 dedektif listesine bazı yanlış bilgilerle de olsa girmiştir. keza kendisinin ne çekirdek yeme gibi bi alışkanlığı ne de 'saat kaç la?' diye sürekli sorduğu bi repliği vardır. bence doğrusu bananazura birası ve 'saçma sapan konuşma la!' olmalıydı.
"Arnavutköy Bosch Servisi" Devamını oku

Avcılar Arçelik Servisi

Paylaş
la ben diyorum neden geçen gün haberleri izlerken aniden ayağa kalkıp protestocuları döven polisleri alkışlamaya başladım. sebebi buymuş ya la! sebebimmiş behzat ç. bilememişim :(( bir benim, bir de gönül'ün sebebisin behzat amirim! allah seni kahretsin yaa, senin yüzünden resmen faşist şakşakçısı olmuşum :(((
Avcılar Arçelik Servisi
evladım siz manyak mısınız? beyinsiz misiniz çocuğum siz? ulan o isyan ettiğiniz yasaklar da, aha sizin bu götünüzden uydurduğunuz analizlerin aynılarına dayanılarak, kendini herkesten zeki gören beyinsizlerin sıçtığı analizlere dayanılarak sarılıyo başımıza. çünkü sen gerizekalı evladım, nasıl beni şiddet yanlısı bir polisi anlatan bir hikayeye hayranlık duyuyorum diye, sokakta meydana gelen polis kaynaklı şiddete sempati besleyecek kadar beyinsiz zannediyorsan, aha o küfür kıyamet naletlediğin adamlar da hepimizi öyle gördükleri için koyuyorlar yasağı, sansürü, otu boku kafamıza! diyor ki çünkü, içki görürse özenir, sigara görürse özenir, yarrak görürse özenir de mazallah götüne sokar bu halk! tıpkı senin gibi. anlayabiliyor musun bunu güzel çocuğum benim?
Firma Rehberi
"Avcılar Arçelik Servisi" Devamını oku

Avcılar Profilo Servisi

Paylaş
behzat ç. polisiye bir hikaye değil, bir polis hikayesi de değil, bir polisin hikayesidir.

memleketimizdeki (ehehe bu sözü de kullanmak nasip oldu) polis şiddetinden tabi ki şikayetçiyiz. ancak 1 mayıslarda coplananlar behzat gibi polisler tarafından mı coplanmaktadır? o coplayanların hangi birinin hayatı böyle darma duman olmuş, hangi biri pamuk ipliğine bağlı yaşamaktadır?
Avcılar Profilo Servisi
denilebilir ki, seni coplayanlardan herhangi birinin de hayatı bu kadar acınası olabilir ve kişisel hayatında behzat'tan daha karakterli olabilir. valla ben orda cop yerken kurunun yanında yaşın yanmasını hiç umursamam. örneğin bir önceki bölümde haksız yere dayak yiyen, hatta asıl suçludan daha ağır dövülen davut'un yerinde olsam onun tevekkülünü de gösteremem. kimsenin önüne gelen adamı en ufak şüpheyle döven birine vur vur inlesin dediği yok, ama bu diziyi özel kılan şey, seyrettiğimizin başlı başına bir insan olması; günahıyla sevabıyla, tüm gerçekliğiyle, geçmişinin karanlığıyla, geleceğinin pusluluğuyla, deliliğin sınırlarında dolaşmasıyla ve kimseden acıma ya da sempati beklemeksizin üzerine düşeni yapmasıyla bir insan...
Firma Rehberi
hepimiz aslında behzat'ı tam anlamıyla ağabeyi gibi seviyoruz. yeri geldi mi sırtını sıvazlayıp yeri gelince en ağır küfürlerle. o yüzden, kimse bu diziyi bir kurtlar vadisi ile ya da diğer saçma sapan dramlarla bir tutmasın. senaryo anlamında şu ana kadar izlediğim en girift senaryoya sahip türk dizisi behzat ç'dir.
"Avcılar Profilo Servisi" Devamını oku

Avcılar Ariston Servisi

Paylaş
gönül'ün ayrılacağını şimdi öğrendim. ben ne umuyorum senaristler neler yapıyor! umarım bu büyük hata bir şekilde telafi edilir gönül geri döner, zira behzat'ın gönülle beraber olması gerek. burayı okuyan dizi yetkililerine sesleniyorum siz gönül'ü dizide bırakın pelinsu pir kalsın biz size göndermeniz için selim eda ve bahar'dan oluşan müthiş bir trio verelim.
Avcılar Ariston Servisi
son söz; gönülüme dokunma!
Firma Rehberi
zamanın ötesi büdütü: hassiktir diyorum!
"Avcılar Ariston Servisi" Devamını oku

mutfak masası modelleri

Paylaş
fakat şimdi bunu hararetle savunan adamın federasyon başkanlığını desteklediğini açıklıyor.

şimdi biz beşiktaşlılar bu adamdan kurtuluyoruz diye seviniyoruz falan ama içimiz de bir buruk. çünkü bu adamın ne yapacağı belli olmaz. her şeyi berbat edebilir. vaatlerinden bu apaçık anlaşılıyor.
mutfak masası modelleri
yıldırım demirören bugün ak dediğine yarın kara der. örnekleri çoktur. fenerbahçe bu tutarsızlıktan zarar görürse isyan ederken kendi tutarsızlığını anımsasın...
"mutfak masası modelleri" Devamını oku

doğtaş genç odaları

Paylaş
iddia makami’nin burada da çikan paranin bu kayitlara tam alindiği gün değil, ileri bir tarihte kayit edilmiş olabileceği değerlendirilmiştir demesi vahimdir. yüz yillik çinar olan fenerbahçe spor kulübü’nün kaderiyle oynayacaksiniz ama işinize gelmediğinde hayali suçlar yaratmaya çalişacaksiniz. tarih bunlari yapanlari affetmeyecektir. sokrates "sorgulanmamiş bir hayat yaşamaya değmez" demiştir, temennim bizi sorgulayanlarinda hayatlari sorgulanir. o zaman bu sözün ne anlama geldiğini anlarlar.
doğtaş genç odaları
detaylı bilgi için fenerbahçe resmi web sitesine bakılabilir.
"doğtaş genç odaları" Devamını oku

ranzalı genç odaları

Paylaş
savcılık ve emniyet sorgularında 07.06.2011 tarihinde fiziki takip yapıldığı ve bu takip sırasında ilhan ekşioğlu’nun abdullah başak ile yusuf turanlı’ya para verdiği söylenmektedir. bu paranın kulüp tarafından ilhan ekşioğlu’na 400.000$ olarak verildiği belirtilmiştir. savcılık içişleri bakanlığı dernekler dairesi başkanlığı’na yazdığı yazıda fenerbahçe spor kulübü adına ilhan yüksel ekşioğlu’na 06.06.2011 – 07.06.2011 tarihleri arasında para verilip verilmediğini, verilmiş ise miktarı ve nerede kullanıldığının araştırılması şeklinde soru sormuştur.
ranzalı genç odaları
dernekler dairesi başkanlığı araştırma raporunda 23.12.2010 tarihli 86363 tasdik numaralı yevmiye defterinde 08.06.2011 tarih 7761 yevmiye 7777 tediye fişi ile 636.400tl ödendi denmektedir. yani 07.06.2011’de ilhan ekşioğlu’na bir ödeme yapılmamıştır. bu da organize şubenin fiziki ve telefon dinlemelerini nasıl yanlış yaptığını göstermektedir. bu nasıl varsayımlarla çalıştıklarının bir göstergesidir. paranın var olduğunu söyledikleri gün böyle ödeme fenerbahçe spor kulübünden yapılmamıştır. (ek-15: dernekler dairesi başkanlığı raporu)
"ranzalı genç odaları" Devamını oku

Şişli Arçelik Servisi

Paylaş
caps lock tuşu hızlı klavye kullanan adamın tuşu olmadığı için* indikatörün üzerinde olması acaip faydalıdır. gerçek hayat deneyimleri gösterir ki kaps lock tuşu defalarca yanlış şifre girişinden öteye bir fonksiyona sahip değildir çoğu kişi için. indikatörünün yine ayda yılda bir defa ,yada belki de hiç kullanılmayan scroll lock ve num lock tuşlarının indikatörlerinin yanına konulması,az kullanımdan kaynaklı olarak o an hangi tuşun aktif olduğunu anlamayı güçleştirir, belki de indikatörü tanımlayan yazının yıpranmış olması ile süreci iyice uzatabilir. bir diğer gerçek odur ki scrol lockun ne işe yaradığını çok az kişi bilir ve açık yada kapalı olması arasındaki farkı hissetmezken num lock çoğunlukla aktif olarak bekletilmektedir. bu da hızlı bir şekilde caps lock tuşunun durumunu anlaşılmasını iyice zorlaştırır.
Şişli Arçelik Servisi
"Şişli Arçelik Servisi" Devamını oku

Zeytinburnu Vestel Servisi

Paylaş
bu heriflerin bir gizli silahı, taktiği bir gizli olayı var. nicedir dikkatimi çekiyordu tanımlayamıyordum sonunda buldum;

mesela gittiniz x880 model bir cihaz aldınız bu adamlardan. efsanevi bir cihaz. ölüyorsunuz kullanıp kullanıp doyamıyorsunuz.
Zeytinburnu Vestel Servisi
derken keynote izliyorsunuz ürkerekten... ve adamlar x881 çıkartıyorlar... ana o da ne? bir saniye önce elinizden düşmeyen alet birden bire babanne radyosu kadar eskidi... birden bitti o alet... çamur oldu, eskidi, suratı sarktı, kulakları söndü... x881'den farkı ne peki? xyz yapamıyor... hayvansın apple!...

lost'taki benjamin gibi insanın aklıyla oynuyorlar...
"Zeytinburnu Vestel Servisi" Devamını oku

Zeytinburnu Kombi Servisi

Paylaş
bu heriflerin bir gizli silahı, taktiği bir gizli olayı var. nicedir dikkatimi çekiyordu tanımlayamıyordum sonunda buldum;
Zeytinburnu Kombi Servisi
mesela gittiniz x880 model bir cihaz aldınız bu adamlardan. efsanevi bir cihaz. ölüyorsunuz kullanıp kullanıp doyamıyorsunuz.

derken keynote izliyorsunuz ürkerekten... ve adamlar x881 çıkartıyorlar... ana o da ne? bir saniye önce elinizden düşmeyen alet birden bire babanne radyosu kadar eskidi... birden bitti o alet... çamur oldu, eskidi, suratı sarktı, kulakları söndü... x881'den farkı ne peki? xyz yapamıyor... hayvansın apple!...

lost'taki benjamin gibi insanın aklıyla oynuyorlar...
"Zeytinburnu Kombi Servisi" Devamını oku

Banyo Dolapları Modelleri

Paylaş
gürültülü dizi... ilk reklam arasına kadar geçen sürede başım ağrıdı ciddi ciddi...

bu arada olgun şimşek'in oğlunu oynayan elemanla olgun şimşek arasında taş çatlasa 10 yaş vardır...
Banyo Dolapları Modelleri
seviyenin leyla ile mecnun ayarına geldiği şu günlerde böyle devam ettiği taktirde raf ömrü fazla uzun olmaz gibime geliyor...

edit dünya: 10 değil 12 yaş varmış... anneyle de 8 yaş... olgun şimşek 1971'li...hasibe eren 1975'li... bartu küçükçağlayan 1983'lü...
bu sene behzat ç. ile birlikte izleyeceğim ikinci dizi. avrupa yakasının ilk bölümlerini andırmakta ilk bölümü. şimdilik karakterleri tanıştırma aşaması fazla beklentiye girmemek gerekir ilk bölüm için. gülse birsel'in ilerleyen bölümlerde yardıracağına eminim.
"Banyo Dolapları Modelleri" Devamını oku

Ferforje Modelleri

Paylaş
bir leyla ile mecnun olmamış. olamazdı da. hatta aynı kitleye hitap eden, daha doğrusu hitap etmek niyetinde olan yapımcıları 2 güzide genç komedyenimizi koymuşlar ama yok, gerçekten kıyaslanamaz bile iki dizi.

hayallerimiz yıkıldı, basit bişii gibi ama belki ilerde düzelir. izliyoruz bakalım.
Ferforje Modelleri
extras'ı çok yanlış anlamışlar galiba. orada dalga geçilen konu zaten bu tip sitcom dizilerdi. ya da gülse birsel kanal sahipleriyle extras'ın senaryosu benzeri olaylar yaşamış olacak ki bu kadar gülme efekti diziye dahil edilmiş. sonuç olarak bu dizi extras'tan esinlenilmemiş, when the whistle blows'dan esinlenilmiştir.
are you having a laugh? is she having a laugh?

biraz daha extras diyeyim de bu entry sonlansın. extras-extras-extras da extras!
"Ferforje Modelleri" Devamını oku

Ayna Çeşitleri

Paylaş
fragmanlarından bir bok anlamadığımız için pek bir yorum yapamıyoruz o yüzden. ama bu kadar ünlü isimle bu dizi de reyting kurbanı olursa, işte asıl komedi o zaman. bir başka önemli ayrıntı; bu ara süren reyting davasından dolayı reyting ölçümleri yapılmıyor, bunun için de yapımcılar sözlüklerde ve twitter'da dizi hakkında yapılan dedikodulara bakacaklardır. dileğimiz fragmanlarda gördüğümüzden daha iyi bir dizi olur.
Ayna Çeşitleri
"Ayna Çeşitleri" Devamını oku

Yatak Odası

Paylaş
kuvvetle muhtemel avrupa yakası'ndan sonraki akıbeti aşk-ı memnu sonrası fatmagül'ün suçu ne ve kuzey güney gibi olacak dizi.

iyi ihtimalle kuzey güney ve fatmagül'ün suçu ne gibi çok fazla hayatımızın içine girmemesine rağmen reyting listesinin ilk 5'inde göreceğiz hep. kötü ihtimalle de ilk bölümleri ses getirecek, konuşulacak, 2 hafta gündemde kalacak, sonrasında avrupa yakası'na oranla çok daha az bir kitleye oynayıp azalarak bitecek.
Yatak Odası
burhan altıntop'u transfer etse iyiydi..
"Yatak Odası" Devamını oku

Oturma Grupları

Paylaş
her zamanki gibi ülkemizde eğer bir şey üzerinde büyük beklenti oluşmuşsa asla yeterli bulunmaz. o yüzden bu diziyi de harcayacak bir sürü insan olacağından korkuyorum. gülse birsel'in dizi ve filmlerinde oluşturulan cast her zaman başarılı bir uyumda oluyor ama yine de avrupa yakası'ndan sonra insanların kahkahalarla gülmeyi özlediği, karakterlerinden yıldızlar çıkaran bir diziyi dört gözle beklediği çok açok bu da yalan dünya üzerinde büyük bir beklenti oluşturmuş durumda. bana sanki ne yapılsa tatminkar olmayacakmış hissi veriyor. umarım uzun soluklu bir iş olur.
Oturma Grupları
"Oturma Grupları" Devamını oku

Platform Topuklu Ayakkabılar

Paylaş
izlemeden,hatta bi kaç bölüm şans vermeden hakkında olumsuz konuşulmaması gereken dizi.internette okuduğum kadarıyla bildiğim konusu cihangir'de yaşayan iki farklı aile tipinin başından geçenler olacak,eğer karakterler sağlam değilse dizinin işi zora benziyor.kadro gayet iyi,bartu küçükçağlayan,öner erkan ve olgun şimşek ilk bölümü izlememi sağlayacaklar ama komedi dizilerinde inanılmaz antipatikleşen altan erkekli de ikinci bölümü izlemememe neden olabilir.bekleyip göreceğiz

Platform Topuklu Ayakkabılar
"Platform Topuklu Ayakkabılar" Devamını oku

Amerikan Mutfak Modelleri

Paylaş
sayin gulse elestirime baslamadan once sizi cok basarili buldugumu soyleyecegim; durum sudur, turkiye de sitcomlar avrupa ykasindan once ve sonra olmak uzere ikiye ayrildi, cogu yapimci ve kanal avrupa yakasi gibi bir sitcom olsun derdine dustu, eli kalem tutan komik herkeste ulan biz de cok komigiz bizim de esprilerimz var matematigi cok basit, iki catisma abi kardes, patron calisan, tasrali kentli, birak konussunlar sabaha kadar cok komik abi.biz guluyoruz seyirci de guler, sonra disarda bulduklari 5-10 gereksiz ' abi cok komiksiniz ya'

Amerikan Mutfak Modelleri

abi yarildik, abi aksam olsa da sizin diziyi izlesek diye, ortada dolanan bir kac adamin gaziyla kendilerini iyi hisseden insanlar toplulugu olustu.neyse neticede sitcom kirlendi, icine ettiler, surekli herkes birbirinin lafina espriyle cevap verme cabasinda, kimse hikayeye hizmet etmiyor ozellikle oyuncular on plana cikmak icin kicini yirtiyorlar, onlar da disarda iki-uc ilgiyle ne yapacaklarini sasiriyorlar, agdali konusan mi istersen,tiki kiz mi istersin,takintili menapoz kadini mi istersi, sayenizde piyasada baslayan her sitcom da sizin karakterleriniz devam ediyor. oysa ki biz yabanci sitcomlarda hikayenin icinde sevdigimiz karakterin nasil reaksiyon verecegini izlemek istiyoruz, hikayeyi merak ediyorz.neyse siz zaten bunu cok iyi biliyorsunz, sizden ricam, hadi simdi toplayin oyuncu arkadaslarinizi ve onlardan rica edin, insanlar sizden cok buyuk performans beklemiyor, hikayeye hizmet edin deyin, deli gibi gaza gelmeyin, yaninizdaki oyuncuyu ezmeye calismayin, sunu bilsinler ki ne kadar karakterine sahip cikar karsisindakine pas acarsa gol o kadar fazla oluyor.bu isin bir subabi olmali, yonetmen eminim bunu frenleyecektir lakin, is zivanadan cikmadan onune gecmek lazim, bu bahsettigim beyazindan altan erkeklisine,hasibesinden gupsesine kadar herkes icin gecerli. yeni bir baslangic temiz bir sayfa. basarilar. mektubumu bitirirken yillarin sizi daha da guzellestirdigini soylemeden edemeyecegim. saygilar. bir yazar.
"Amerikan Mutfak Modelleri" Devamını oku

Yatak Odası Takımı

Paylaş
daha önce verildi mi bilmiyorum ama gülse birsel'in dizisinin jeneriği nette gezinmeye başlamış. ben mesela bartu küçükçağlayan ve öner erkan'ın olduğunu bilmiyordum. şaşırdım ve sevindim. umarım çok güzel bir dizi olur da rahatlarız yıllar sonra izletilen dizilerden sonra.
Yatak Odası Takımı
"Yatak Odası Takımı" Devamını oku

Alfemo Oturma Grupları

Paylaş
polis'in haksız şiddetini, kabalığını ve hakaretlerini, alışıldık, normal, özendirici ve hatta sevimli gösteren dizi. bir de bu diziyi sevenler sözde bunlara hep karşı çıkanlar... siz, "bizim polisimiz de böyle pis ve şiddet yanlısı, konuşmalar felan da aynı çok gerçekçi bir dizi, aman çok süper dizi" derken bir yandan da polis olmak isteyen ve halihazırda polis olan binlerce erkek de "evet polis böyle olmalı, pis adamı dövme hakkım var, adalet böyle yerini bulur la!" şeklinde düşüncelere iyice saplanıyor. gerçekçilikten dem vurup etkileyici olma iddiasında olan diziler farkında olmadan her gün bir başka insanlık dışı değeri kabul ettirmeye ya da özendirmeye sebep oluyor. evet bu olanlar gerçek, ama diziyle yatan diziyle kalkan budala bir halk söz konusu, bu dizinin de konu aldığı saçma sapan cinayetler söz konusu, dolayısıyla bu diziler de bu halk üzerinde yaratacağı etkilerin sorumluluğunu taşımalı diye düşünüyorum.
Alfemo Oturma Grupları
"Alfemo Oturma Grupları" Devamını oku

Yataş köşe takımları

Paylaş
şule' nin ercüment çözer' in adamı olma iddiaları pek inandırıcı gelmiyor bana. kaçırılma olayından sonraki tutarsız bunalımları (önceleri gayet rahatken kaseti izledikten sonra bunalıma girmesi) elbette gizemli bir durumu işaret ediyor. ama bu şule' nin hain olduğu sonucuna götürmüyor beni nedense..
Yataş köşe takımları
hani ercüment çözer şevket ç.' in yanına dravdan bir şikayet üzerine geldiği zaman odada şule'yi de görmüştü ya, işte orda planının bir parçasına kattı şule'yi..ya da zaten önceden kurgulamıştı. bu sahneden sonra ercüment çözer' le şule arasında nasıl bir ilişki gelişti, orası karanlık işte..bence ercüment tüm don juan haliyle şule'ye yaklaştı ve bir güven yarattı kendine..şule de istemeden de olsa ercüment çözer' in planlarının bir parçası oluverdi. ercüment çözer'in kim olduğunu, kendisini nasıl kullandığını ve behzat' ın oldukça önemsediği bir araştırmayı nasıl olumsuz etkilediğini anlayınca da müthiş bir vicdan azabı duymaya başladı.

şimdi yaptığı aptallığı behzat'a söyleyemiyor ve bunalımı ondan. yoksa şule ihanet edecek bir kız değil..bıcırık bilerek yapmaz öyle şey..
"Yataş köşe takımları" Devamını oku

Doğtaş köşe takımları

Paylaş
alkol kullanımı, küfür ve argolu konuşmalar içerdiği için gençlerin ve çocukların gelişimini olumsuz yönde etkilemesi tartışılırken, 35. bölümündeki bilimum cinayet sahnelerinde çocukların birebir anlatıcı olduğu, "anneciğim biz öldük", (behzat ç.'ye) "cinayet haberi geldi" benzeri repliklerin çocuklara söylettirildiği, aynı çocukların rol icabı annelerinin bıçaklamasını duvar köşesinden izlediği, ve bunu takiben kendilerinin bıçaklandığı görüntülerde çocuk oyuncuların korunmasına yönelik herhangi bir önlem ihtiyacı hissedilmediği gözlenen dizi...
Doğtaş köşe takımları
"Doğtaş köşe takımları" Devamını oku

İstikbal köşe takımları

Paylaş
şevket, şule ercümente çalışıyor teorilerine gülüyorum sadece. ercüment belli ki behzatı önceden tanıyor çıkacak, sırf telefonda behzatı arayıp şuleyi rehin aldığını söyleyen ses şevkete benziyor diye, şevket de şule de ercümentin adamı demek, bu bölümde şule çok dikkat çekti demek saçmalık.
İstikbal köşe takımları
"İstikbal köşe takımları" Devamını oku

Bellona köşe takımları

Paylaş
ercü ve berna'nın öldürülmesi olayının birinci bölümdeki cinayetle ilgili olduğunu düşündüğüm dizi. zira berna'nın öldürülmesi, tıpkı mevzuubahis cinayetteki maktul gibi tam olarak aynı yerde ve tam olarak aynı şekilde gerçekleşmiştir. ayrıca behzat başkomserim bu cinayeti çözerek üç istihbaratçı, bir rütbeli polis, bir profesör, bir köy ağası ve yeğenini, bunların yanında da görmediğimiz fakat tutuklandıklarını tahmin ettiğimiz balistik raporuna imza atan cartıdır curtudur hepsini içeri attırmış ve tahsin amir'in de dediği gibi "taşları yerinden oynatmıştır." daha sonraki bölümlerde de trafik şube memurundan emniyet müdürüne kadar uzanan geniş bir skalayı itin götüne sokunca memduh başgan ve ercüment çözer gibi am paparaları işin içine girdi. işte şimdi berna'yı öldürdükleri yetmiyormuş gibi montajlı montajsız kasetlerle kan alıyorlar amirimden haliyle.
Bellona köşe takımları
"Bellona köşe takımları" Devamını oku

Çekyat Modelleri

Paylaş
şule de bir şekilde bu planın parçası haline getirildi muhtemelen. en başından beri ercü'nün adamı olsa bi anda vicdan yapıp bu kadar dağılmasına imkan yok. veyahut hiç bi şekilde ortada katakulli olmasa, hakkaten ercü'nün adamı tarafından kaçırılmış olsa darmadağan hale gelmezdi. misal, yan eve taşınan bi adam vardı. neydi onun adı güntekin, kardeşinin intikamını almak için sokulmuştu behzat'ın çevresine. gitti o adamın evinde takıldı tek başına, sonra adam şevket'i kaçırdı filan. o da büyük travma ama hiç etkilenmemişti. yani demem o ki bir şekilde ikna edilerek zorla katakulliye getirdi behzat'ı ve onun vicdan azabını çekiyor. tabii şule konusunda en büyük soru işareti babası. koca bi bölümde "babam gelecek babam gelecek" diye dolaşıp durdu, gözümüze sokuldu şule'nin babasının varlığı ama adam geldikten sonra ne doğru düzgün yüzünü gördük, ne de sesini duyduk. ben yine de şule'nin egzantrikliğini ve babasını "ercü'nün adamı" olmasına değil de başka bi yere bağlayacaklarını düşünüyorum. koca dizide herşeyi getirip ercü'ye bağlarlarsa söverim yani. hele şule ve şevket gibi birbirinden dolu ve inşasında bu kadar emek harcadıkları karakterleri ters köşe tutkusuna kapılıp kolayca harcayacaklarını sanmıyorum. daha derinlikli bi bağlama çekilecektir muhtemelen.
Çekyat Modelleri
"Çekyat Modelleri" Devamını oku

Portmanto Modelleri

Paylaş
yalnız benim çoğunluğun teorisinden ayrıldığım yer şu; şevket ve şule'nin doğrudan ercü'nün adamları olduğuna ihtimal vermiyorum. şevket'le ercü'nün arasındaki bağ hiç de eskiye dayanmıyor bana göre. 34. bölümde ercü kafasında behzat'ı daha da dellendirecek bi planla ankara'ya geldi ve işin içine ailesini dahil etmeyi düşündü. önce gidip şevket'le konuştu. şevket'in kendisinin de zırt pırt bahsettiği gibi derin devlet'le olan ilişkisi işiyle alakalı. yani koskoca bi şirketi yönetirken bu adamlarla içli dışlı olmamasının imkanı yok. babasının geçmişi nedeniyle de birçoğunu tanıyor, yeri geliyor o onların işini görüyor, yeri geliyor onlar onun işlerini. ercü de şevket'in yanına kurduğu planı uygulamak için gitti. şevket'i şule kaçırılmış gibi behzat'ı aramak konusunda ikna etmek için elinde kozlar var çünkü. birincisi cd olayı. cd'yi şevket'e izletmiş olabilir. berna'nın öldürüldüğünü gören şevket bunun behzat'ı çok rahatlatacağını bildiğinden ercü'nün teklifini kabul etmiş olabilir. veya ercü'nün elinde şevket'in iş hayatını zora sokacak tonla koz vardır ya da "ağır abilerden" birini devreye sokup bir şekilde ikna etmiş olma ihtimali yüksek. özellikle behzat meyhanede içerken gelip "olm bak bunlar hakkaten sakat adamlar, sana zarar verecekler diye korkuyorum" demesinin altında gerçekten böyle bi şeyle tehdit edilmesi yatıyor muhtemelen.
Portmanto Modelleri
"Portmanto Modelleri" Devamını oku

Vestiyer Modelleri

Paylaş
canım çok sıkıldığında açıp şurda yazılanları okumasam skseler aklıma şule'nin ya da şevket'in ercü'yle bi alakası olduğu gelmezdi. ama bu teoriler hatırda izleyince ara ara "hakkaten ha" demeye başladım. özellikle ercü'yü yakaladıkları an telefon eden adamın aksanı birebir şevket. gerçi dizinin tek falsosu figüran sıkıntısı, adam bulamadıkları için ege aydan'ı da konuşturmuş olabilirler telefonda ahah. sonra 35. bölümde şevket'in ercü'nün fotoğraflarını görüp "ohaaaa amına koyum lan, olm bu adam benim ofise geldi" tepkisini vermemesi ilk başta "ya hasiktirin canım" dedirten teorilere yaklaştırıyor insanı. tabii bütün bunların senaryoda aceleye gelen atlamalar olmadığını varsayıyoruz.
Vestiyer Modelleri
"Vestiyer Modelleri" Devamını oku

Ev Aksesuarları

Paylaş
lost biterken de kimse memnun olmamıştı, ezel bittiğinde de yine aynı kitle memnun olmadı. arkadaş bi siki de beğenin be diyorum. bana soracak olursanız bu noktaya geldikten sonra yapılabilecek en güzel finali yapmışlar diyebilirim. yani bir şekilde eleştireceksek dizinin bu noktaya gelmesini eleştirebiliriz. mesela dayının öldüğü bölüm de final olabilirdi ki eminim final öyle olsaydı o bölüme methiyeler düzen insanlar o bölümü beğenmezlerdi.
Ev Aksesuarları
sonuç olarak ezel yerli yapım dizi endüstrisinde bir çığır açmıştır. hikayeyi anlatış biçimi olsun, edebiyatı hikayeye yedirmesi olsun, yeri geldiğinde gülümsetmesi olsun, merak uyandırması olsun yabancı dizilerde görüp de bizde neden olmuyor dediğimiz çoğu şey ezel ile türk dizi endüstrisine de tanıtılmıştır, çok da iyi olmuştur. lan onu bunu bırakın da sırf oscar wilde'in türkiyede popüleritesini arttırması bile benim bu diziyi sevmeme yeter de artar be canlar. herkesin dilinde değil mi ki artık "herkes öldürür sevdiğini", her ne kadar şiiri tuncel kurtiz'in sansalar da.
"Ev Aksesuarları" Devamını oku

Polisan Renk Kataloğu

Paylaş
kapıyı açan ezel. boyu kısa değil. orada basamak var. 2-3 basamak aşağıda olduğundan kısa gözüküyor.
ezel anne ve babasına arada atılmak üzre kartpostallar bıraktı. eğer ezel eyşanla öldüyse, trendeki cesetler basına malzeme olmaz mı? e o zaman anne, babası ölümünü öğrenir ki kartpostalların bir anlamı kalmaz. hem ömer klasik muhafazakâr bir ailenin çocuğu. 5 vakit namaz kılmasa bile çocukken kuran kursuna az da olsa gönderilmiş, cumalara gidilen itikatlı bir aile. intihar günah bir kere. yetişme şekline ters.
Polisan Renk Kataloğu
hem dayı ömer'e diyorki: bir sonrakine başlamak için o yüzüğü takacaksın.3
"Polisan Renk Kataloğu" Devamını oku

Bellona Halı Modelleri

Paylaş
dayı'nın ezel'e anahtarı verdiği hapishane sahnesi ne zaman olmuştu? bunu bilsek aslında herşey daha net olacak. (yoksa sadece ben mi bilmiyorum?)
ezel- ömer, hapishanedeki isyanda öldü denilerek dışarı çıkmıştı. dayıdan önce değil yani. anahtar verme sahnesinde ezel ziyaretçi dayı mı mahkum? ben öyle anladım.

bence dayı, benim hikayem çoktan bitti derken, selma - dayı - kenan hikayesini anlatmasının çoktan bittiğini kastetti. bu son anlattığı ise ömer 'in hikayesi idi.
yani bunlar hiç yaşanmadı.
yaşandı diye 2 sezondur gördüklerimiz dayının yazdığı bir hikaye. çünkü dayı'nın hikayesi çoktan bitmişti ve sonrasındakiler hiç yaşanmamıştı.
Bellona Halı Modelleri
ömerse, bir süre sonra af, vs hapisten çıkarak herşeyin bir şekilde başladığı yer olan fenere gidip yerleşti. oğlunun kendine yapılanları dayının yazdıklarından öğrenip gelmesini bekledi. azad dayının yazdığı hikayeyi, can'a okudu. can gerçek babasını öğrendi ve yanına gitti.
"Bellona Halı Modelleri" Devamını oku

Doğtaş Tv Ünitesi

Paylaş
ezel zehir sandigi uyku ilacini icip uyandiktan sonra, aynen ali'ye anlattigi gibi yas tutan, kendi icinde savaslar veren, yarali kaplan edasi ile hayatina kaldigi yerden devam etmistir. badesiz, ailesiz, cocugundan uzak yaslanmistir. olmemistir ama olmekten beter olmustur. cocugu babasinin hikayeleri ile buyumus, uvey babasina kin beslemis, annesinden belkide nefret ederek buyumus fakat ortada kimse olmadigi icin hersey icinde patlamistir.
Doğtaş Tv Ünitesi
belkide ezelin acilarini sogutmasi icin herseyden uzak olmasi lazimdi ve cocugunun yakininda olmamasi lazimdi o velet bazi seyleri hazmedene kadar. en guzeli 20 sene sonra karsisina cikmakmis ya la ?!?
"Doğtaş Tv Ünitesi" Devamını oku

Yataş Kanepe

Paylaş
daha onceki entry'lerde yazilip gozumden kactiysa kusura bakilmasin fakat net olarak kapiyi acan kisinin can ucar'in hayal gucu oldugunu dusunuyorum. can (20. yas gunuydu sanirim), iste o zamana kadar babasinin hikayelerini parca parca okuyor ve 20.yasina bastiginda babasinin kim oldugunu ogreniyor. lakin omer ucar'i hayatinda hic gormemis oldugu icin seyirci de kapiyi acanin kim oldugunu net goremiyor. ve bu sebepten oturu kapiyi acan kisinin boyu omer'den kisa, saclar daginik vs.
Yataş Kanepe
sag el ile kafayi kasima hareketi ise belki dayinin hikayelerinde omer hakkinda bahsettigi ufak bir detaydir diye dusunuyorum.
"Yataş Kanepe" Devamını oku

Yataş Baza

Paylaş
hep olduğu gibi beklentileri karşılamayan bir final izledik ama işin şöyle de bir gerçeği var ki;işin sonunu nasıl bağlarsanız bağlayın izleyenleri tam olarak tatmin etmeniz zordur çünkü herkes kendi düşüncelerine göre bir son bekler.
Yataş Baza
öncelikle bir önceki bölümdeki cengiz'in eyşan'ı öldürüp suçu ezel'e atma fikrinden bahsedeyim.ince eleyip sık dokumak böyle bir dizi için gereksiz ama cengiz'in cinayeti ezel'e yıkması için uydurduğu delillerin hiçbirisi sağlam değil.burası zorlama olmuş biraz.bant kaydından sadece bir cümle alıp mı mahkemeye sunacaksınız,mahallelinin tanıklığı,can'ın tanıklığı ve eyşan'ın vücudunda cengiz'e ait genetik kalıntılar.istediği kadar duş alsın eyşan farketmez hem de ölmeden önceki öpücük bile bir cinayeti aydınlatabilir her neyse...
"Yataş Baza" Devamını oku

Yatak Odası Modelleri

Paylaş
korkuyorum" maalesef korktuğum başıma geldi abi. ezel'in finalinden tatmin olmadım, ama ezel senaristlerine değil, yine lost senaristlerine küfretttim. alias hariç, onlar başlattı çünkü bu dallamalığı. bir de yanlış hatırlamıyorsam, ezel senaristleri dizinin taa başlarındayken verdikleri röportajlarda "lost'u çok beğeniyoruz, o tip birşey yapmak istiyoruz, lost'a özeniyoruz" gibisinden birşeyler demişlerdi. hakikaten de ezel de karakterlerin detaylı incelenmeye çalışılması, aynı zamanda oluşturduğu soru işaretleri bakımından lost'a paralel seyretti ve bitti. lost kadar açıkta bırakılmadı sorular ama yine de cevaplanmamış birkaç soru kaldı.
Yatak Odası Modelleri
neden küfrettim biliyor musun dostum? insanoğlu nankördür. 70 müthiş bölüm çekersin (kompliman yapıyorum), 71. bölüm sik gibi olur, ve dizi de o haliyle akılda kalır. bundan 1 sene sorsalar "ezel nasıl bir diziydi?" diye, "iyiydi, kötü bitti, bir daha izlemem" derim. aynısını lost için de söylüyorum tabii ki. dizi finaldir gibi vicdansız bir yargılama yapmak istemiyorum ama gerçekler bunlar. en azından benim için böyle. sevmiyorum arkadaş ucu açık şeyleri. sevmiyorum o kadar zaman boyunca kafa yorup, alayının boşa gitmesini.
"Yatak Odası Modelleri" Devamını oku

Yataş Yatak Fiyatları

Paylaş
cengizin gecmişi çok tırt olmuş bu arada. hazır tecavuze değinmişlerdi gecen bolumde, cengiz de bir tecavuzun urunu olsaydi, sonra cengizin annesiyle evlenen adam cengizi baskasinin tecavuzunden olmus ta bu sebepten istememiş olsundu mesela, etilere tasinip cengiz' e "almanyaya gidiyoruz" denilseydi yine, cenk adinda baska bir evlatlari vs. vs. hersey tamam olsundu gerisi. "gecekondulusunuz diye utandi bik bik". ne fantastik adamlarmışsınız lan.

sonra 2 sezon kafamizi sktiniz, intikam kıl yun diye. cengiz-ali-eysan caldi omer' in hayatini.. ee.. sonra n'oldu pasalar?
Yataş Yatak Fiyatları
ömer' in tayfadan sirasiyla; eren öldü, kamil öldü, bahar öldü, mert öldü,selma öldü, dayi öldü, ali defalarca ölümün kıyısından döndü, sebnem defalarca eroin yedi temmuzun elinden vs. cok zarar gordu, tefo öldü, azad yaralandi, en son bebek tefo ölecekti neyse zar zor dogdu cocuk.
"Yataş Yatak Fiyatları" Devamını oku

İstikbal Yatak Örtüleri

Paylaş
türkiye halkına beyin jimnastiği yaptırabilen yegane dizidir kendileri.

dizinin kafaları karıştıran final sahnesiyle ilgili olarak ben de birçoğu gibi ezel'in ölmediğini, fenerde can'ı karşılayanın da ezel olduğunu düşünüyorum. bu savı destekleyen en önemli çıkış noktası da dayı'nın "aşk intikamdan daha güçlü değildir." sözüdür. çünkü dikkat edilirse dayı ezel'e yüzüğü verirken, hayatına son vermek için asla bu yüzüğü takmamasını ve -üstüne basa basa- "bir tek nedenin" varsa, yeni bir hayata başlamak için kullanması gerektiğini söyledi. işte o üstüne basa basa söylediği "tek bir neden"in, ezel'in oğlu can olduğunu düşünüyorum. dayı ezel'e bir oyun oynadı ve ezel'in ölmesine izin vermedi. yıllar boyunca da azad'ın anlattığı hikayeleri dinleyen can, babasının ömer olduğunu anladı ve yine dayının söylediklerinin izinden giderek fenere, babasının yanına gitti.
İstikbal Yatak Örtüleri
ayrıca takıldığım bir yer daha var ki; ömer'in zehri içtiği sahneden sonra, trendeki ölülerin göründüğü anda bütün hepsinin gözleri açıktı ve sadece ezel'inki kapalıydı. eyşan ise diğerlerinin göründüğü sahneden itibaren hiç görünmedi. yani eyşan ölmüştü, ezel ise öl(e)memişti.
"İstikbal Yatak Örtüleri" Devamını oku

Karpuzun Faydaları

Paylaş
bir şekilde hesabımı facebook developer test hesabına çevirdiğim, ilgili network'den çıkmama rağmen, halen hiç bi profile ulaşamadığım, mal mal ekrana bakmama sebebiyet veren bir garip site. hayır networkden çıkmış gözüküyorum zaten, daha sonra deneme amaçlı tekrar gireyim dedim, "xxxx bu ağ ile zaten ilişkili" dedi. bu nasıl bir ızdıraptır arkadaş yok mu bi kurtaran. googleda da bişi bulamadık...
Karpuzun Faydaları
başka bir kişi de şöyle yazmış;
"benim basim agridi, agrimaya da devam ediyor sizinki de agrimasin. yanlislikla, bu linke tiklayip, facebook.com/developers/become_test_account.php profilimi tester haline getirdim. boyle olunca, ne arkadaslarinizin profilini gorebiliyorsunuz ne de onlar sizinkini gorebiliyor. hayalet profil gibi biseye donusuyor yani..
"Karpuzun Faydaları" Devamını oku

İstikbal Yatak Fiyatları

Paylaş
final sahnesindeki ''kapıyı açan adam kimdi?'' tartışmalarında; ali-ezel-cengiz'di cevaplarının akıllıca olmayacağını kanıtlar tek şey denizfeneriydi bana göre.
İstikbal Yatak Fiyatları
cengiz'se de ezel'se de ali'yse de niçin deniz fenerinde yaşarlar anlamak güç. kenan birkan'ın tüm serveti cengiz'in.. hal böyleyken üstüne üstlük hayatının en berbat anını yaşayarak -aşağıya atılarak- paramparça olması istenilen cengiz niçin o fenerde yaşamak ister ki? ali'yse tası tarağı toplayıp çoluk çocuk fenere mi yerleşmiştir? ezel'i, kapısına bekçi dikip, bekçiye de tüm hikayeyi anlatıp (can ''babamı görmeye geldim, ben mert uçar'ım dedikten sonraki şaşkınlığını göz önünde tutarak) denizfenerinde yaşamaya karar verecek kadar ne ikna etmiş olabilir? dedim ya, bence üçü de değildi. bence birilerinin olması da gerekmiyordu. yani ali-ezel-cengiz'se bile bu adam (can) için şaşırtıcı olmayacaktır: cengiz'i babası biliyor, eyvallah; ezel zaten babası, mektubu okumuş gerçeği öğrenmiş, gördük; vefalıysa zaten ali onun için baba gibidir... o halde ''kapıyı açan kimdi'' açlığı ve merakı nereden geliyor anlamıyorum. bu doyumsuzluğa verilecek cevaplar hiçkimseyi şaşırtmayacak, kaldı ki sezon boyunca hangi kurgu çözülebildi de 'kapıyı açan kimdi'ye kaldı olay, o da tuhaf..
"İstikbal Yatak Fiyatları" Devamını oku

Kavunun Faydaları

Paylaş
küçücük profil resmine bakıp "ne güzel hatunmuş" deyip profiline tıkladığınızda acı gerçeklerin yüzünüze yüzünüze vurduğu platform. oysa erkekler öyle mi. profil resmine bak "çikin" dersin profile tıklarsın "alain delonum benim" dersin. demezsin de hadi olur ki dersin diye şeyettim.
Kavunun Faydaları
"Kavunun Faydaları" Devamını oku

Portakalın Faydaları

Paylaş
otuzlu yaşlara yaklaşmış insanların nikah/düğün albümlerini teşhir etmek için kullanmaya başladığı site.
Portakalın Faydaları
özellikle listedeki kızlarda nihayet bende koca buldum tarzı gülümseme ile çektirdikleri gelinlikli resimlerini koymaları, ardından arkadaşlarının yaptığı yorumlar yüzünden tiksinmeme sebebiyet vererek yakında kapatmak zorunda kalacağım ıvırtı.
en klasik yorumlardan bir tanesi " canıııım çok yakışmışsınız" yorumudur. görsen adamın yüzüne bakmazsın o derece tipsizdir ama sahte bir kutlama sözü olarak bu cümle oraya yapıştırılır
"Portakalın Faydaları" Devamını oku

Zeytinin Faydaları

Paylaş
işin asıl eğlenceli kısmı da burada başlıyor. sürekli uyarı mesajı alan, arkadaş ekleme veya mesaj gönderme özelliği bloklanan, hesabı kapanan tipler sağda solda ağlamaya başlıyorlar hemen. "ben hiçbirşey yapmadım, kötü birşey paylaşmadım, kimseye küfür etmedim, benim hesabım niye kapandı?" falan gibi zırlamalara mutlaka denk gelmişsinizdir. sorsanız, tanımadığı 4232 tane kişiye mesaj yollamış cevap alamamış, 2412 tane kişiye arkadaşlık talebi yollamış ve reddedilmiştir, ama aklınca hiçbirşey yapmamıştır.
Zeytinin Faydaları
"Zeytinin Faydaları" Devamını oku

Fındığın Faydaları

Paylaş
hep boktan tarafları anlatılıyor bu sitenin, ama güzel yanları da var. mesela sürekli burada taşak geçtiğimiz, her kıza abuk subuk tanışma mesajları atan veya arkadaşlık talebi gönderen tipler var ya, işte bu tiplere gerektiğinde çat diye bloğu basıyor. aynı hareketi tekrar etmeye kalktıklarında da hesabı komple siliyorlar. sanırım facebook'un yönetsel açıdan en güzel özelliği bu. arkadaşının listesinde, fan sayfalarında veya orda burda gördüğü bütün güzel hatunlara "tanışalımmı", "sevişelimmi?" yazan adamlar hesapları kapanınca neye uğradığını şaşırıyorlar.
Fındığın Faydaları
"Fındığın Faydaları" Devamını oku

Sürgülü Gardrop Modelleri

Paylaş
nedendir bilinmez, son zamanlarda bu siteye alakada bir azalma var gibi hissettim ben. sanki herkes bir anda sahte ve sanal sosyallik dünyasından sıyrılıp pompaya başladı.
Sürgülü Gardrop Modelleri
eskiden konulan fotoğraflar, statusler, chatler felan daha aktifti sanki. sitede artık takip ettiğim tek şey, milliyet.com.tr'nin eline düşse günlerce ana sayfada 'ingiliz kızlar fena dağıttı' diye haber yapacakları, vakti zamanında eklenmiş ecnebi arkadaşların albümleri :)
"Sürgülü Gardrop Modelleri" Devamını oku

Fayans Modelleri

Paylaş
ne ilk ne de son kez sicislarda olan sitedir. zira yeni ozellikleri test edenlere acik acik "gonlunuzce kurcalayin, boka sararsa bi sekilde duzeltiriz" diyen sirketin sitesidir.
Fayans Modelleri
qa adimini hizli gectigi (ya da belki bazen hepten by-pass ettigi?) icin isleri hizlandirmasi sebebiyle benimsenen ve bence hizmet verdigi alan icin pek de mantiksiz olmayan bir yaklasim. "ulan sosyal paylasim sik sok, bu kadarcik seyi kimse sorun etmez" diye dusunuyorlar heralde, hak veriyorum. facebook dunya capinda on dakikaligina tumden kapansa, google news, google finance, yahoo news, ya da yahoo finance'in cokmeyi etmeyi bi kenara birak biri borsayi digerinden bir dakika gec takip etse ya da bi associated press haberini birkac dakika gec gecse alacagi kullanici tepkisinin onda birini almaz heralde. amerika'dakisi "i was like oh my gosh" der, turkiye'dekisi de "falan olur yani", birkac blogda teknik konuda bilgili birileri birseyler yazar, o blog yazilarini da bazilari maille forward eder bazilari "like eder"* o kadar. ne bundan sonra facebook yerine suraya gidicem arkadas diyen olur ne birsey.

bence bu adamlarin web-based mail piyasasina su ana kadar girmemelerinin en buyuk sebebi yine reliability konulari.
"Fayans Modelleri" Devamını oku

Mutfak Masası

Paylaş
birkaç grup kullanıcı olduğunu düşünüyorum...

bir grup sürekli ordayım, burdayım, sümüğüm aktı, kıçım kaşındı grubu...
Mutfak Masası
ikinci sürekli atasözü kıvamında sosyal saptamalar üreten niyeyse hep yapıbozuma uğramış faşist bir solu savunan
anadolu ozanları... ki onlar en kallavisine layık...

üçüncü grup ota boka tepki veren bir milyonu toplayalım arkadaşlar goy goy goy grubudur,
ki bunlar profil fotolarını aynı zamanda her türlü vesileyle türk bayrağı, atatürk resmi o da mı uymadı
sol mol bir şeylerden uydurup değiştirmeye bayılırlar...

dördüncü grup gezenti grup... afedersin yüzseksenyedi ilde aynı güneş batışını çekebilmek gibi bir yeteneğe sahiptirler...
italya, barselona, paris üçlüsünü görmeden bu gruba dahil olmak için gerekli ön koşulları tamamlamış sayılmazsınız...
sonra da deli gibi gezip feysbuka yetiştireyim diye yiyip içmemeniz gerekir...

beşinci grup event insanları... yedi gün 24 saat var bunlar günde ondokuz event'e giderler... no tuşu çıkmıyormu bilgisayarlarında bilemedim.

altıncı grup içinde benim de bulunduğum ulan arkadaşlarımı göreyim lazyboys grubu. bok var. göreceksen ara, görüş.
"Mutfak Masası" Devamını oku

Oturma odası takımları

Paylaş
listemde bulunan bir kisinin profiline girmek istedigimde bana enteresan harfler, sekiller ve dahi noktalama isaretleriyle dolu bir sayfa sunan site.
yalniz sadece tek bir kiside olmakta bu. quirks kipi ve utf8 diyor sayfa bilgilerine baktigimda.
bi halt anlamadim. beni bu konuda aydilatani feysbukuma eklerim. ehi
Oturma odası takımları
"Oturma odası takımları" Devamını oku

Eyüp Kombi Servisi

Paylaş
atatürk'ün partisidir chp. bu yüzden tüm pembe liboşları, lacivert demokrasi cimcimelerini, açık beyaz kürtleri, koyu sarı kartları, füme kurtları, gri çıtırları, turuncu sertabları, oranj demirleri, çingene pembesi ortaçları, mor ergenleri, kara kara metalcileri, yeşil emokidleri, mavi yelekli garsonları, yakışıklı sarı komileri çileden çıkarmaktadır. korkun lan hayinler! atatürkçüyüz biz, geliyoruz.
Eyüp Kombi Servisi
"Eyüp Kombi Servisi" Devamını oku

Beşiktaş Arçelik Servisi

Paylaş
işte chp ve şürekası da aynen bu düzeyde bulunmaktadır artık. çünkü, örneğin mhp zihniyetinin, türkçü-turancı benzeri çizgilerin 70'lerde ve 80'lerde eleştirisi yapılmış, çözümlenmiş, artık dalga konusu haline gelmiştir. aynı şey bundan sonra kemalist zihniyet için söz konusudur. bunun eleştirisi de, eleştirisinin eleştirisi de 1990'larda başlamış ve günümüzde artık yavaş yavaş tükenmeye başlamıştır. her ne kadar bazı akademik çalışmalarda bunlar tarih araştırması olarak ele alınmaya devam etse de, zihniyet çözümlemesi bitmiştir. yani şikayet edildiği gibi, mesnet bularak eleştiri yapma devri kapanmış, dalga geçme devrine geçilmiştir. bu geçiş yeni olduğu için şimdi tuhaf geliyor olabilir. ama mesela mhp ile dalga geçen, mesnetsiz eleştiri yapan birine, "ya kardeşim, dayanak gösterin, doğru düzgün eleştirin" diye tepki verilmiyor. seçmene ip atan bir zihniyeti, bir de tutup ciddi ciddi eleştirmeye mi çalışalım? tez yazıyorsak olabilir, ama günlük hayatta mhp veya bbp, hatta işçi partisi söz konusu olduğunda böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuyor.
Beşiktaş Arçelik Servisi
demem o ki, alışmaya çalışın. iletişim yayınları'nın kemalist devlet aklı ile ilgili kitapları filan vardır. şu an, iletişim yayınları bu tür kitapları basmıyor. farklı çalışmalara yer vermeye çalışıyor. çünkü aynı şey defalarca söylendi, yazıldı çizildi. resmi tarih eleştirisi, türk tarih kongrelerinin analizleri falan defalarca gözden geçirildi. yani, o dediğiniz mesnetli eleştiri, afaki olmayan, akıllıca yaklaşımlar şimdiye kadar çok defa yapıldığı için, bunun kitabı bile çıkmıyor. basmaya gerek duymuyorlar. hem de alanında gayet iyi olan kitapları basmak istemiyorlar, çünkü konu tükendi, tartış tartış nereye kadar..

cumhuriyet halk partisi, aynen nihalatsiz.org sitesi gibi sadece dalga malzemesi olacak hale gelmiştir. durum budur.
"Beşiktaş Arçelik Servisi" Devamını oku

Bayrampaşa Bosch Kombi Servisi

Paylaş
hakkında mesnetli veya mesnetsiz mümkün olan bütün eleştirilerin yapılması gereken parti. herkes bir şey söylesin ve zaten yerle bir olmuş itibarı iyice bertaraf olsun.
Bayrampaşa Bosch Kombi Servisi
artık ulusalcılara, ulusalcıların başkalarına yaptığı genel muamele yapılmaktadır. bu durum, hem ulusalcıların bunu çoktan hak etmiş olmalarından kaynaklanıyor, hem de bu çizginin kör milliyetçilikten farklı olmadığını ispatlamak vaktinin gelmesinden.

şöyle söyleyeyim; mesela karşımızda bir mhp'li var, ya da bbp'li. bu adamlara ne anlatabiliyoruz? diyelim bu kişi bir taksici olsun, bakkal filan olsun, karşınıza çıkıp türklüğün diğer milletlere nazaran üstün özellikler taşıdığını anlatsın. "bu memleketi bölmeye çalışıyorlar, avrupa türklere barbar diyor zaten, ben askerliğimi komando olarak yaptım, vatana hizmet" vs vs diye konuşsun. takside giderken, otobüs durağında beklerken, böyle bir adama "bak o işler öyle değil, insan hakları diye bir şey var, avrupa birliği bildiğin gibi değil de şöyleyken şöyle, bu söylediklerin bizim resmi tarih doktrinine dayanıyor," filan diye açıklama yapar mısınız? aklı başında bir insan, genellikle, "tabi tabi" diyerek konuşmayı keser, başka bir şeyle ilgilenir, ya da konuyu değiştirir, geçiştirmeye çalışır. daha sonra da başkalarına bu adamı anlatırken ne yapar? "taksici bana böyle böyle dedi, ama söyledikleri yanlıştı, çünkü bu ideolojik yapılanma özellikle 1980'lerde ortaya çıkan ..." diye devam eden bir açıklama yapmaya gerek duymaz. gereksizdir çünkü, konuşmanın, dert etmenin, açıklamaya çalışmanın alemi yoktur. taksici kişi, ezbere bilinen saçmasapan şeyleri tekrarlamaktadır. hatta öyle ki, bu gibi zihinsel yapılanmaların analizleri de yapılmış, nasıl bir etki altında olduğu az çok tartışılmış ve genel olarak da bu tür yaklaşımların eleştirisi bitmiştir. verilecek cevap, ya da bu tür bir düşüncenin eleştirisi de tekrardan öteye geçmeyecektir. artık yeni bir şey ortaya koymak gerekmektedir. bunlarla uğraşmak zaman kaybından başka bir şey değildir. o nedenle de konuşmaya bile değmez, herhangi bir mhp'linin zenofobik akıl yürütmelerini filan oturup bir de tartışacak mısın? ne işin var?
"Bayrampaşa Bosch Kombi Servisi" Devamını oku

Mutfak Dizaynı

Paylaş
ama bize karşısındakinin durumunu, halet-i ruhiyesini hiç düşünmeden dalga geçmek daha kolay geliyor millet olarak. ben o gün konuşanlara da birşey demiyorum; lakin üzerinden 2 gün geçmiş halen "yemişim empatisini, bak nasıl da timsah yürüyüşü yapıyorlar ahahaha" diyerek dolaşıyorlar etrafta.

Mutfak Dizaynı
2010 senesinde iki dakikalığına şampiyon olmuştur. senenin geriye kalan dakikalarında şampiyon olan tüm beşiktaşlı ve galatasaraylıları tebrik eder. afferim lan size der.
"Mutfak Dizaynı" Devamını oku

Yatak Odası Dekorasyonu

Paylaş
öyle bir takım ki; taraftarları yanlış bir anonsun etkisiyle kutlama yapmış. yahu körü körüne dalga geçene değil ama, insan olana sorarlar: "sizin takımınız da puan olarak aynı durumda olsaydı, ve aynı anons sizin stadınızda yapılmış olsaydı, siz sevinmeyecek miydiniz?"
ama cevabı biliyorum ben. eminim o anonsun ardından her taraftar bilinçli bi şekilde olayın gerçeğini araştırıp şampiyonluğu kesinleştirmeye çalışıp öyle kutlamaya girişmezdi hemen.
Yatak Odası Dekorasyonu
arkadaş, ben tv başındayım ve maçı anlatan lig tv spikeri "diğer maç hakkında sağlıklı bir bilgi edinemedik henüz" gibi bir cümle kurdu. yani ekranları başındakileri bile aldatabilecek bir durum mevzubahisti o 1.5 dakika içinde...
"Yatak Odası Dekorasyonu" Devamını oku

Ev Dekorasyonu

Paylaş
stad yönetiminin ihmalkarlığı, lakayıtlığı yüzünden galeyana getirilen taraftarının polisten bir dünya sopa yemesine, olaylarla alakasız onlarca insanın yaralanmasına neden olmuşken hala dalga geçer gibi açıklamalar yapan kulüp. istanbul emniyet müdürlüğüne teşekkür ediyorlar bir de. taraftarını dövdükleri için mi bu teşekkür? özrü kabahatinden büyük diye buna denir. neymiş o anons yönetimin bilgisi dışında yapılmış. çocuk kandırıyorlar herhalde. o stadyumda yönetimin haberi olmadan pankart bile açılamıyorken kulübün maaşlı elemanı olan anonsçu kafasına göre takılacak öyle mi? şu skandal komple yönetimi götürür normal şartlarda ama hala aynı pişkinlik, taraftarla alay etme hali sürüyor. seneye o kombineleri, formaları kime satacaklar bakalım. insanlar müşteriyken iyi ama taraftarken tüh kaka. o gün olaylar kesinlikle bu noktaya gelmeyecek hatta taraftar belki de maç sonunda takımını alkışlayacaktı ama yönetimin saçma sapan saptırma manevraları bu sonuçları doğurdu. bunun bedelini de ilk önce yönetim ödeyecek. burada konu sportif başarısızlık değil, yönetimin alenen taraftarını kandırması, etik olmayan yöntemlere başvurmasıdır. şu ortamda yönetimi savunanların fenerbahçeliliğinden şüphe ederim kendi adıma.
Ev Dekorasyonu
"Ev Dekorasyonu" Devamını oku

Mutfak Masası Modelleri

Paylaş
galatasaray ya da beşiktaş'ı tutanların şu anki hislerini pazar akşamı yaşanan akıllara zarar hadiseden dolayı idrak yolları tıkandığından zerre kadar anlayamayan bir taraftar kitlesine sahip olan spor kulübümüzdür. 2009-2010 sezonunda fenerbahçe'nin şampiyon olması ya da olmaması aslında hiçbir galatasaray ya da beşiktaş taraftarının umurunda değildir. bu iki kulübün taraftarlarını eğlendiren hadise, fenerbahçe takımı ve taraftarının şampiyon olamadığı halde şampiyon olmuş gibi sevinmesi ve şükrü saraçoğlu stadını 5 dakikalığına da olsa bayram yerine çevirmesidir. götüyle top durdurma ustası volkan demirel'in maçın son düdüğüyle birlikte sevinç gösterilerine katılmak ve arkadaşlarıyla sarmaş dolaş olmak için orta sahaya koşması, lugano'nun taraftarların omuzlarında bir çocuk gibi sevinerek ağzı beş karış açık poz vermesi karşısında ezeli rakip taraftarları ne yapacaktı yani? şahsen ben o görüntüleri digiturk plus'a kaydettim. o günden beri en az 5 kere tekrar tekrar seyrettim. her seyredişimde de aynı hazzı tekrar yaşıyorum. kimin şampiyon olduğu umurumda değil, ama kendini 5 dakikalığına da olsa şampiyon zannedip kutlama yapan bir fenerbahçe'yi izlemek gerçekten unutulmazdı. sevgili fenerbahçeli dostlar da bunu kabul etsinler ve kızmasınlar, bu ligin tarihinde fenerbahçe, galatasaray ve beşiktaş defalarca kere şampiyon oldular ve yine de olacaklar. dilerim ki başka başka takımlar da şampiyonlukları kucaklayacaklar. ama 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı sonunda yaşanan hadise büyük ihtimalle bir daha hiç yaşanmayacak.
Mutfak Masası Modelleri
"Mutfak Masası Modelleri" Devamını oku

Bellona Kanepe

Paylaş
bahsi gecen zavallilar ise jeneriklere gececek, yillarca hafizalardan silinmeyecek kepazelikleri ve maskaraliklari ile o ya da bu sekilde dalga gecen diger takim taraftarlarina laf soylemekten hala bikmis degiller, hala laf sokma telasindalar. bir otur soluklan yegenim.
Bellona Kanepe
"Bellona Kanepe" Devamını oku

Abajur Modelleri

Paylaş
kafasi az calisan taraftarlara sahip kulup. tumunun mu kafasi az calisiyor peki, kesinlikle hayir, arada adam akilli entry'sini yazan, baska takim taraftarlarini yeren ve gulduren degil de bursaspor'u ve taraftarlarini kutlayan, biz nerede yanlis yaptik diyen akli basinda taraftarlar da mevcut bolca.
Abajur Modelleri
"Abajur Modelleri" Devamını oku

Bağcılar Beko Servisi

Paylaş
yıllardır maçlarını izlerim. şükrü saraçoğlundaki maçlarında -skor farkı uçuk olmadığı sürece- ne zaman taraftar galibiyeti kutlamaya başlasa, rakip takım aleyhinde tezahürata yeltense işler ters gitmeye başlıyor. başlarda tesadüftür dedim, sonralarda acaba dedim, 2 gün önceki bursaspor maçı*ndan sonra anladım ki var böyle bir şey. o maçta dikkat edilirse 2-0dan sonra, en büyük fener temalı, bursaspor aleyhinde küfürümsülü tezahürat süslemeli 2-3 dakikalık tezahürattan sonra bir anda işler ters gitmeye başlıyor. neticede ya puan kaybı yaşanıyor ya zar zor maç kazanılıyor... bu kuralın işlemediği tek maç ise...*
Bağcılar Beko Servisi
"Bağcılar Beko Servisi" Devamını oku

Göztepe Bosch Servisi

Paylaş
ezeli rakibinin 2 yıldır en iyi adamları sakatken oynamaya çalışıp kaybettiği maçlar sonunda gülen taraftarlarının, 3-5 sakat görünce şoka girdiği takımdır. siz dua edin ki önemsiz adamlarınız sakat. sabri, kewell ve baros aylardır yok, hani nasıl desem, düşünün ki alex-emre-gökhan gönül 3-4 ay sakat olsa nerde olurdunuz?
Göztepe Bosch Servisi
alex de iron-man çıkmasa daha kötüydü her şey, dua edin o adama. yemin ediyorum heykelini dikerim ben olsam.

mesaj üzerine edit: sabri'yi gökhan gönül'le eşleştirdim evet, ve bu seneki performanslara bakılırsa sabri'nin takımına yaptığı katkı çok daha büyük. gökhan gönül'ün geri dönmediği pozisyonlardan 4-5 gol yemiştir fener bu sene.
"Göztepe Bosch Servisi" Devamını oku

Keçiören Baymak Kombi Servisi

Paylaş
bu takımın tribününde (şükrü saracoğlu) futbolu bilen anlayan insanlar değil, çoğunlukla* 1.5 - 2 milyar para verip kombine alabilen 3. sınıf taraftarlar oturuyor. bence asıl sorun bu.
Keçiören Baymak Kombi Servisi
maçın 90 dakika olduğunu unutan, futbolcularının moralini yerlere düşürüp üstüne basa basa ezen (ağlatan), teknik direktörüne hata yaptıracak kadar yersiz tepkiler veren, çekirdek çitleyen ve oturarak izleyen, çoğunluğu zengin "futbol izleyicileri"nden oluşan bir tribün.

kazanınca destek, kaybedince köstek.

aynı takım koca bir sezonu seyircisiz oynasın, çoğu maç en az 2 fark yapar.

âdetten not: fenerbahçe'den çok daha kaliteli (ama yine hatalar yapabilen) tribünlere sahip olan bir takımın taraftarıyım, beşiktaşlıyım.
"Keçiören Baymak Kombi Servisi" Devamını oku

Oturma Grubu Modelleri

Paylaş
sanki geçen senelere oranla daha bir derli toplu duran takım-ım.

takım tamamen yenilendi neredeyse, yirmi küsür futbolcu alındı, bazıları tanınmı$ bazıları değil ama sanki uzun süre değerlendirilip alınmı$lar gibi.
Oturma Grubu Modelleri
geçen sezon trabzonspor'un en büyük eksiği adam gibi bir forvetinin olmamasıydı, fatih tekke gittikten sonra gelen adamların zaten yeteri kadar becerileri olmaması bir de fatih'in adı altında ezilmeleri sonucu saçma sapan bir sezon geride kaldı, defansın da saçmaladığını unutmamak lazım elbet.

bu sene umut bulut'un yanına gökhan ünal alındı, 6 milyon euro gibi söylentiler vardı, eğer ki durum böyleyse sanki bo$a gitmi$ paralar var gibi. gökhan iyi adamdır, iyi oynar ama 6 milyon euro'ya çok daha kaliteli biri(leri) alınabilirdi, olmadı bakalım umarız uyum sağlayabilirler.

tüm transferler içinde yapılabilecek en büyük transfer yattara'yı kazanmaktır trabzonspor için, dikkat edilirse bu adam daha fazla seyircilerin izlediği maçlarda hep fevkalade oynamaktadır, geçen seneki fenerbahçe maçı vs. yani yattara izlenmeyi seven bir adam, mutlu etmek lazım bu durumda da. istikrarlı bir yattara trabzonspor'u çok büyük yerlere ta$ıyabilir.
"Oturma Grubu Modelleri" Devamını oku

Kanepe Fiyatları

Paylaş
fifa'nın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır. bu haritada haliyle ülkeler ve de şehirler vardır. şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar. ve koca türkiye'de o ışık bir istanbul'da bir de trabzon'da yanar. bursa'da yanmaz, kayseri'de de yanmaz, sivas'ta hiç yanmaz. trabzonun ekmeğinde, havasında, toprağında, 40 yıllık gururumuzun, 6 şampiyonluğumuzun simgesi yıldızımızda gözü olanlar, trabzonu zimbabwe nin bir şehri sananlar, bu şehrin insanının ve o şehrin takımına gönül verenlerin olan bitenden bihaber olduğunu sananlar; o ışık orada yanmaya devam edecek; isteseniz de istemeseniz de, o yıldız göğsümüzden hiç inmeyecek ve yanına yenileri eklenecek, isteseniz de istemeseniz de !
Kanepe Fiyatları
"Kanepe Fiyatları" Devamını oku

Babet Modelleri

Paylaş
yaratıcı olmaktan ziyade yaratılmışa, yani takımlarına eşi benzeri görülmemiş bir tutkuyla sahip çıkan bir taraftara sahip takımım. geçilen çileli yollardan, edinilen acı tecrübelerden sonra, tüm bu transferlere rağmen, tüm bu pozitif havaya rağmen herkes temkinli.herkesin ayakları yere basıyor.yönetim,taraftarlar ve oyuncular ersun yanal'a güveniyorlar. ama bu güven, trabzonspor tarihinin son 24 yılını kabusa çeviren baskıcı bir güven değil. aksine, oldukça bilinçli yetişen yeni nesil taraftarlar ve yaşadığı kabuslardan sonra olgunlaşmış eski toprak taraftarlar başarıya giden en önemli erdemin ne olursa olsun sabırdan geçtiğinin artık iyice farkında. bu durum, en az transferler kadar umut verici.
Babet Modelleri
bu sezondan itibaren, arzulanan gelişim gösterilirse, basında çıkacak haberlere de fazla itimat etmememiz gerekecek. zira trabzonspor ne zaman başarıya doğru gitse istanbul basını yaptığı saçma sapan haberlerle, uyduruk transfer haberleriyle, trabzonspor taraftarını itham altında bırakan haberleriyle, takım arasında olmayan problemleri varmış gibi göstermesi ya da ufak olan problemleri büyütmesiyle dikkat çekmiştir. bu büyük camianın bunlara da hazırlıklı olacağına eminim
"Babet Modelleri" Devamını oku

Mango Elbise Modelleri

Paylaş
yaptığı transferler insana heyecan vermiyor değil. trabzonsporun iddiası olmayan bir ligin tadı tuzu yok ama aldığı özellikle yabancı futbolcular için süper, çok iyi, vs. demeden önce bir izlemek iyi olur. özellikle yabancı futbolcular hakkında kimsenin pek bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. ama ersun yanal'ın scoutlarına da güvenmeden edemiyor insan. yerli futbolculardan da selçuk inan ve gökhan ünal dışında çok da iyi denilebilecek bir transfer göremiyorum. ceyhun gülselam bir kere milli takıma seçilmesi dışında pek de adını duymadığımız bir genç. burak yılmaz da her ne kadar umut vaadetse de bir soru işareti, beşiktaş günlerinde de gördük sonuçta. hele ki bu transferleri türk takımlarının son 5 yılda yaptığı en iyi transferler olarak nitelendirmek işin biraz bokunu çıkarmak. ben de umutluyum, tamam ama izleyip görmek lazım dediğim gibi. ülke futbolunun hem trabzonspor'a hem de ersun yanal'a çok ihtiyacı var. umarım herşey hem trabzon hem de yanal için çok iyi olur.
Mango Elbise Modelleri
"Mango Elbise Modelleri" Devamını oku

Vakko Çanta

Paylaş
trabzonun kadrosu hala göreceli olarak zayıf olabilir ama zaten mütevazi bir bütçeyle bu takımın bir fenerbahçe kadrosuna sahip olmasını beklemek hayalciliktir zaten. kendi adıma hadi hemen şampiyon olalım, telaşında da değilim. trabzonsporun asıl misyonu lige renk getiren, göze hoş gelen futbol oynayan, taraftarı olmayanın bile izlemek için can attığı takım olmak olmalıdır bundan sonra. kolej takımı filan da değil, biz aklı başında bir mahalle takımı olalım yeter; özveriye, inanca, samimiyete, temiz futbola sahip çıkalım. gerisi zaten zamanla gelir.
Vakko Çanta
"Vakko Çanta" Devamını oku

Buderus Kombi Servisi Subayevleri

Paylaş
yurtdisina cikma yasagi getirilmis. peh.

92 yasinda olup, marmaris'te turkiye cumhuriyeti devleti'nin vergi odeyen halki tarafindan emekli maasi sayesinde beslenip, resim yapip, deniz manzarali evde yasayan adam neden yurtdisina ciksin yahu? kim umursayacak kendisini avrupa'da, amerika'da, asya'da? ben olsam hayatta terketmem marmaris'i, mandalina ekip kumsalda uzanirim valla, simdiden yoruldum hayattan.
Buderus Kombi Servisi Subayevleri
yargiya cikarilmadan once, yeni darbecilerin darbesini mesrulastirmak icin kullandirmadan once emekli maasi kesilmelidir.
yargılanması söz konusu olunca yetmez ama evetçileri lanetleyenler sonu gelmeyecek mıymıylanmalarına başladılar.

hrant dink davasında malum kararı veren mahkemeler yargılayacakmış, adam 500 yaşındaymış vesaire.

"yargılanıyor" olmalarının önemini teslim edememek nasıl bir zavallılığa işaret eder?

şer odağı akape ne yapsa kötüdür mottosuyla ağzı kamaşmış, bekir çoşkun, yılmaz özdilperver, orta sınıf seralarında yetişmiş körlere sormuyorum bunu. kendini sol da konumlandıran mıymıylara soruyorum. birbirinden bağımsız konuların birisinde olumlu bir diğerinde olumsuz gelişmelerin olması kavranması son derece güç bir olgu mudur? olumlu adımları desteklemek ve önünü açmak, olumsuzların da üzerine gitmek ve farkındalık yaratmak için harekete geçmek tutarsızlık mıdır?
"Buderus Kombi Servisi Subayevleri" Devamını oku

Demetevler Vaillant Kombi Servisi

Paylaş
yurtdışına çıkış yasağı getirilmiş; kendisi de 96 yaşındayken çıkmayı düşündüğü ve zorlu everest ve k1 tırmanışlarını da içeren dünya turunu belirsiz bir tarihe ertelemiş.

ya hu haydi şov yapıyorsunuz; bari mantıklı yapın. hapise girmeyeceği her halinden belli olan birisi ile ilgili göstermelik kararlar alacağınıza 12 eylül zihniyetinin ürünlerini yok edin de görelim. buyurun şu yök'ü kaldırarak başlayabilirsiniz mesela.
Demetevler Vaillant Kombi Servisi
ekleme editi.
"Demetevler Vaillant Kombi Servisi" Devamını oku

Ferroli Kombi Servisi Keçiören

Paylaş
yüzlerce insanın işkencede ya da idam edilerek öldürüldüğü, binlercesinin hapsedildiği ve fişlendiği `12 eylül darbesi'nin komutanlığını yapmamış gibi davranarak ellerindeki kanı görünmez kılacağını zanneden pişkin darbecidir. cumhurbaşkanlığı yaptığı gerekçesi ile mimar sinan güzel sanatlar fakültesinden portresinin yapılmasını talep etmiştir.
Ferroli Kombi Servisi Keçiören
talep reddedilmiş ve yanıt verilmiştir: "evren hariç hepsini çizeriz."şahsen gizli komünistlerin bu ülke üzerinde oynadığı bu pis oyunların böyle ortaya çıkarılacağını, 12 eylül darbesi'nin aslen solun halkımıza kurduğu bir kumpas olduğunun açık edileceğini falan bilseydim referandumda "evet" oyu vermekle yetinmez, "yetmez hem de evet" bile verirdim... pişmanım netekim...
"Ferroli Kombi Servisi Keçiören" Devamını oku

Demirdöküm Kombi Servisi

Paylaş
sadece yenildiği veya sadece deplasmandaki maçlarda tribünü terk etmemektedir. kadıköy'de oynanan ve son dakikalarda fenerbahçe'nin gol attığı maçlarda da tribünü terketmektedir. bu sezon fenerbahçe maçlarını izleyen ve bunu görmeyen birisi varsa kördür. bu sezon fenerbahçe maçlarını izlemeyip, aziz yıldırım'ın tavrı hakkında beyninin uydurduğu önyargıları dışında bilgisi olmayıp fikir üreten, aziz yıldırım'ı sporun ne olduğunu bilmemekle itham edenlerse en iyi ihtimalle art niyetlidir, dikkate almamak gerek.
Demirdöküm Kombi Servisi
genel olarak son dakikalarda gol olunca tribünü terkeden bir yöneticidir. neden yapıyor bilmiyorum, aziz yıldırım değilim, yakını değilim. ama tribünden ayrılmasının sporun ne olduğunu bilmemesiyle alakası olduğunu da düşünmüyorum.

evet, trafik olabilir. canı sıkılmış olabilir. aklına süper bir fikir gelmiş olabilir. tuvalete gidiyor olabilir. bunların hepsi "sporu bilmemekten" daha mantıklı ve alakalı sebepler olarak görünüyor bana.
"Demirdöküm Kombi Servisi" Devamını oku

Kağıthane Profilo Servisi

Paylaş
karakter olarak, hatta ve hatta tip olarak bile benjamin linus'a benzettigim; kaprisli, simarik bir cocuk gibi 'banane banane istifa edicem ben' deyip deyip koltuguna geri donen, sadece kendi klup isleriyle ugrasmasini diledigim, galatasaray-fenerbahce nefretinin buyumesinde en buyuk katkisi olan adam.
Kağıthane Profilo Servisi
14 şubat 2010 manisaspor fenerbahçe maçı'nın ikinci yarısında manisaspor'un ikinci golü atmasından sonra tirbünü terketmesinin gerekçesini bilemeyeceğim, ama ben fenerbahçe maçlarını izleyen birisi olarak, aziz yıldırımın kendi takımın attığı 2 golden, maçı kazanacağı belli olduktan sonra da deplasman maçlarında çokca stadı terkettiğini gördüm. hatta genelde hiçbir deplasmanda maçın sonunu getirmiyor desem sanırım doğru olacaktır.
"Kağıthane Profilo Servisi" Devamını oku

Okmeydanı Çamaşır Makinesi Servisi

Paylaş
erman toroglu'nu da mazluma yatarken gormeme sebep oldu ya daha ne isteyeyim.
erman'in ekmegi ile oynamis, ah canim. erman ki bugune kadar bin dusunur bir konusurdu, karincayi bile incitmezdi, kimseyi zan altinda birakmazdi.
Okmeydanı Çamaşır Makinesi Servisi
kac hakeme duduk astirdigini sayamayanlar badem gozlu oldu sayesinde. huzun size yakisir devam edin.eğer istediğini kovdurma gücü olsaydı, erman toroğlu - şansal büyüka yıllarca ligtv'nin başında, ibrahim seten - feridun niğdelioğlu vatan'da, deniz derinsu sabah'ta, kemal belgin - tuğrul yenidoğan habertürk'te, hıncal uluç ntv'de çalışmazdı. birden mi güçlendi bu adam ne oldu?
"Okmeydanı Çamaşır Makinesi Servisi" Devamını oku

Subayevler Demirdöküm Servisi

Paylaş
- doğum günleri...aylarca kendi hâlinde seyreden wall'unuzu bir anda çekirge sürüsü misali "doğum günün kutlu olsun osman, nice senelere xd"ler kaplıyor ve bu yıllık yazısı kıvamında devam ediyor. bunu sevmiyorum. evet ben de çok yapıyorum ama bil ki eğer seni seviyorsam yapacağım en son şeydir doğum gününü kutlamak için duvarına yazmak, yani yazmışsam aslında seni siklemiyorumdur da belki ekmek çıkar diye olta atıyorumdur (bkz: sprite'tan acımasız gerçekler). eskiden güzel güzel oturup konuşmak vardı diye telefon görüşmelerini yeren bizler şimdi telefon görüşmelerini özler öldük "aman ne yaa feysten dürterim ben onu". dürtmek ne la?
Subayevler Demirdöküm Servisi
- fotoğraf altı yorumları...aile albümlerini tozlu raflardan indirip eve gelenlere gösterince duyulacak ifadelerin arasına xd'lerin zaa'ların jnm'lerin serpiştirilmiş hâli. bu konuda kızlar tam bir baş ağrısı olmakta. alayı şirinler köyü sakini. yani arkadaşı sıçarken foto çektirip koysa "cnm ne de güzel sıçmışsın sen öyle burgulu burgulu" diyecek sahtelikte kızlar var. foto sahiplerinin de götü ister istemez arşa vuruyor "ehih canm haklısın valla zaten dumanı üstünde, gel beraber yiyelim" falan. msn penceresine dönen anlamsız muhabbetler. kahvesini içip azıcık ağır herhalde dediğim insanın login'e basınca böyle cıvıklaşması sinirimi bozuyor. bu iş için bir buçuk aylık maaşı fiyatında profesyonel makineler alıp uğraşan var lan. tamam çok güzelsin amk. he tabi erkek kankalar biraz daha usturuplu oluyor ama yine de herhangi bir kızın fotoğraflarına bakarken yavşak olan kendisini dört beş sayfa önceden belli ediyor. adı üstünde yav-şak!
"Subayevler Demirdöküm Servisi" Devamını oku